Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öyle öslemimm rahim icin cok iyi bu caylarrr

şu çaylar çok övüldü hayalimm ya valla eğer regl olursam bende içeceğim galiba aslında hiç niyetim yoktu bu tarz şeylere girişmeye en azından 4-5 ay ....ama şu çayı deneyeceğim... inşallah yani umarım gerek kalmaz bakalım bata az kaldı ama ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç.. bildiğin regl bekliyorum ama sanırım bu aydan sonra telaşa girerim sakin olmak için elimden geleni yapacağım...... daha önce ilk ay hamile kaldım da ne oldu hüsran.. bu ay da ilk sayılır geçen ay deneme olmamıştı ama Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin inşallah hepimize...

Son düzenleme:

zuhalim deene bence hani zararli degill zaten cogu mucize bitkiden kaynaklaniyoo inslalah gerek kalmaz kalirsada bu ay bi ic bakalimm

Son düzenleme:
Geçmişi okumak imkansız, imkansız, imkansıııııııııııııııııııııııızzz
amma da kaynatıyosunuz haaaaa

inşallah tüm bu sinir stres duygusallık hayra alamettirrrrrrrr

hayırlısı olsun canım, hangi ay olursa olsun sağlıkla hayırla olsun diye iste sadece Rabbim dualarımızı boş çevirmez...

zuhalim deene bence hani zararli degill zaten cogu mucize bitkiden kaynaklaniyoo inslalah gerek kalmaz kalirsada bu ay bi ic bakalimm

Daha önce bu tarz şeyleri hiç denemedim biraz korku oluyor haliyle =) ama bu çayı deneyeceğim regl olursam

zuhalzerrincim walla bende hic hissetmedim. hatta herseyi yaptimda. yolculuklarr, istanbul daydim günlerce ayaklarim agriyincaya kadar gezdim tozdum. hic de aklima bile gelmedi. 4 gün sonra kahverengi bisi geldi üzüldüm erken adet oldum diye. ertesi güne kadarda bisi gelmedi bende test yaptim yerlesme kanamasi mi acaba diye. hepsini inanmadan yaptim sadece adet yerini bulsun diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…