- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.561
öyle öslemimm rahim icin cok iyi bu caylarrr
Korkma cankus gelirimbaz kaldi sabretgızzzz gitme gariiiiii
Anlayisli yasagim yemegimi yiyim geliyom.tamam bisey demeyizz örtmenimm
hayalim benim 3. kalpçik nezaman olcak gariiiiiii
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
sadece bakiyoalr ipem bende anlamadimkii
sadece bakiyoalr ipem bende anlamadimkii
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
simcik 700 mesajin var 1000 olunca olcek insalalh az kalmisss bi kac gün icinde olur
şu çaylar çok övüldü hayalimm ya valla eğer regl olursam bende içeceğim galiba aslında hiç niyetim yoktu bu tarz şeylere girişmeye en azından 4-5 ay ....ama şu çayı deneyeceğim... inşallah umarım gerek kalmaz bakalım bata az kaldıama ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç.. bildiğin regl bekliyorum
Korkma cankus gelirimbaz kaldi sabret
Anlayisli yasagim yemegimi yiyim geliyom.
Artik organik karpuz neyim verende yok ac acina bekliyom
moreden baska okuyandami vardiii
moreden baska okuyandami vardiii
yaww morem neka tatlı yawwhiçbirini atlamadan okuo .. sonra oradan mesajları alıntıyla cevaplıo tek tek :126::126::126::126::126::126::126::126:
Guzel heycanlar tatlim bak en sitresli oldugun anda melegin nasil geldi de heycanlandiriyo seni.denin sevincinle cok sevindim heycaninda bana yansiyo umut iste bendekide. Kocislede baskalarinin yuzunden kavga ettik yaw benim psikolojim bozuk galiba adama yukleniyom. ama o da kasindi napcam ben bole yaw
ayyyy bendede var canım migrennn..nasıl bişi olduğunu bilirim.. Allah yardımcımız olsun wala.. en çokda hamiş olduğumda tutarsa naparım die çoookk korkuyorummm :18:
bizde öle denemiştik geçen ay canım.. gün aşırı ödev gibi iştimaya kalkkk hadi göreveeeama benim bu ay hayallerim suya düştü batım 5 nisan die beklerken nisan 1 de şaka gibi geldi kırmızıcıklarrr
zuhalim deene bence hani zararli degill zaten cogu mucize bitkiden kaynaklaniyooinslalah gerek kalmaz kalirsada bu ay bi ic bakalimm
şu çaylar çok övüldü hayalimm ya valla eğer regl olursam bende içeceğim galiba aslında hiç niyetim yoktu bu tarz şeylere girişmeye en azından 4-5 ay ....ama şu çayı deneyeceğim... inşallah yani umarım gerek kalmaz bakalım bata az kaldıama ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç.. bildiğin regl bekliyorum ama sanırım bu aydan sonra telaşa girerim sakin olmak için elimden geleni yapacağım...... daha önce ilk ay hamile kaldım da ne oldu hüsran.. bu ay da ilk sayılır geçen ay deneme olmamıştı ama Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin inşallah hepimize...
gızz benim kaç mesj oldugu nerde yazıyo ben göremiyom gariiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?