Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yawww artıkın okumucam geçmişi konudan uzaklaşıorum kimsede aaaa esrarengizde burdamış demioo
zaten işten ara ara giriom bide eskileri okumaya çalışınca .. kopuyom iyice.. tam bişi yazıcam iş çıkıyo.. off yaaa :84:
nese artıkın kızçelerim bana anlatırsınız ne konuştuğunuzu özet baparsınız dimi

bu topik çok güzel açtığın için saol birbirimize yardımcı oluyozz

gecmisi okumakmi yorulma pazartesimmmmmm imkansiz gibi biseyyy

aynı dertten muzdaribim vallahi.. ben de bıraktım geçmişi okumayı, ama kimse de özet yapmıyo haberin olsun...
bi karabiber vardı burda o çok güzel özet yapardı artık gemiyo, nerde ne yapıyo bilmiyorum meselaaaa??

bu topik çok güzel açtığın için saol birbirimize yardımcı oluyozz

rica ederim canım, topiğimizin amacı da bu sen de aramıza hoşgeldin

kiscem biz dedikya kislar yazin biseyler niye konusmuyosunuz diyeeegecmis uzun en iyisimi öne gelmek yosam hic yetisemezsinnn gelecege

öyle gercekten cok ta caliskan his üsenmezzz

yaww okuma tabe ordan burdan konuşuyoruz işte .. bitki çaylarıdndan bahsettik biraz önce de ...

bilmiyorum ki miaomermmm daha önce ekimde hamile kalmıştım çok uzun zaman geçmedi üzerinden yani.. o zaman ki belirtiler olmayınca ümitlenmedim bende,hayal kırıklığı olmasın..sadece bel ağrısı var sık sık ,,çok hafif de ara ara kasık ağrısı, batması gibi birşey ama onu da çok minicik bi kist oluşmuştu önceki hamileleğimde ondan olduğunu düşünüyorum doktorum öyle demişti..ama göğüslerde pek bişey yok adet öncesi kadar hafif dolgunluk. bakalım nasip artık tatlım.. hayırlı zamanı bekliyorumm,,Allahım o zaman versin inşallah eğer hamile değilsem zaten şu çayı yapacağım

Son düzenleme:

hamile degilsen hemen bu caylari yappp, o kücük kistinde kaybolur hemen ortadan. ben cok kisi taniyorum bir sürü kistten kurtuldu bu caylar ile. asi üstünde aslan pencesi... yani temizliyor.... ayrica cok kafana takma saricitirim yaa.... vakti saati geldiginde gelicektir... ben hamile oldugumu ögrenmeden önce deli gibi üsüyordumm, ama öyle böyle degill.. gece sitma tutuyordu yatakta yorgan battaniye anlatamam etkilemiyordu hic... ayaklarim buz gibiydi hep. birde bel agrisi vardi. ama tabii bunlarin hic birini hamilelige yormadim ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…