- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.581
Geçmişi okumak imkansız, imkansız, imkansıııııııııııııııııııııııızzz
amma da kaynatıyosunuz haaaaa
inşallah tüm bu sinir stres duygusallık hayra alamettirrrrrrrr
hayırlısı olsun canım, hangi ay olursa olsun sağlıkla hayırla olsun diye iste sadece Rabbim dualarımızı boş çevirmez...
Geçmişi okumak imkansız, imkansız, imkansıııııııııııııııııııııııızzz
amma da kaynatıyosunuz haaaaa
inşallah tüm bu sinir stres duygusallık hayra alamettirrrrrrrr
hayırlısı olsun canım, hangi ay olursa olsun sağlıkla hayırla olsun diye iste sadece Rabbim dualarımızı boş çevirmez...
yawww artıkın okumucam geçmişikonudan uzaklaşıorum kimsede aaaa esrarengizde burdamış demioo
zaten işten ara ara giriom bide eskileri okumaya çalışınca .. kopuyom iyice.. tam bişi yazıcam iş çıkıyo.. off yaaa :84:
nese artıkın kızçelerim bana anlatırsınız ne konuştuğunuzu özet baparsınız dimi
bu topik çok güzel açtığın için saol birbirimize yardımcı oluyozz
yawww artıkın okumucam geçmişikonudan uzaklaşıorum kimsede aaaa esrarengizde burdamış demioo
zaten işten ara ara giriom bide eskileri okumaya çalışınca .. kopuyom iyice.. tam bişi yazıcam iş çıkıyo.. off yaaa :84:
hani avararinin yaninda hamil yaziyo ya onun hizasinda tam sag tarafa bak orda mesaj sayin yaziyoo
gecmisi okumakmi yorulma pazartesimmmmmm imkansiz gibi biseyyy
gördüm kız baya yAZMIŞIM pazartesi benim hikayem ibiliyomu
öyle gercekten cok ta caliskan his üsenmezzz
zuhalzerrincim walla bende hic hissetmedim. hatta herseyi yaptimda. yolculuklarr, istanbul daydim günlerce ayaklarim agriyincaya kadar gezdim tozdum. hic de aklima bile gelmedi. 4 gün sonra kahverengi bisi geldi üzüldüm erken adet oldum diye. ertesi güne kadarda bisi gelmedi bende test yaptim yerlesme kanamasi mi acaba diye. hepsini inanmadan yaptim sadece adet yerini bulsun diye....
gördüm kız baya yAZMIŞIM pazartesi benim hikayem ibiliyomu
nasılsın tatım sen?
hancek ve loori nasıl?
hayır bilmiyorum?
selammm kızlarr
hayır bilmiyorum?
bilmiyorum ki miaomermmm daha önce ekimde hamile kalmıştım çok uzun zaman geçmedi üzerinden yani.. o zaman ki belirtiler olmayınca ümitlenmedim bende,hayal kırıklığı olmasın..sadece bel ağrısı var sık sık ,,çok hafif de ara ara kasık ağrısı, batması gibi birşey ama onu da çok minicik bi kist oluşmuştu önceki hamileleğimde ondan olduğunu düşünüyorum doktorum öyle demişti..ama göğüslerde pek bişey yok adet öncesi kadar hafif dolgunluk. bakalım nasip artık tatlım.. hayırlı zamanı bekliyorumm,,Allahım o zaman versin inşallah eğer hamile değilsem zaten şu çayı yapacağım
topiğe yanlış bi giriş yaptım arkadaşlar beni erkek sandı sonadan kaynaşıp anlaştık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?