- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.621
doru 3 günlük dünyaaa
biraz uzan dinlen canım
geçti yasakım saolasın iyiyim
moreee nerdee göremiyorum ona bu günlerdee
gız evin işi hiç bitermi gariii ...ama en iyisi gezmek vallla ohhhh 3 günlük dünya
gızzzz seni anan benim için doğurmuş valla
hadi inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin senin de... Anne olmaya hazırlık böyle başlar işte hem psikolojik han fiziksel hem de ruhsal hazırlık yapmak lazım, kitaplar okuman falan çok güzel hem kafan dağılır hem de dikkatini daha yoğun olarak bu konuya verebilirsin...
biz 3. aydan sonra yumurtlama dönemlerinde düzenli ilişki olması lazım sebebyiyle çok geriliyorduk... sırf iş gibi sevişilir mi diye o da ben de sinir oluyorduk, sonuçta keyif alınması gereken bir şey ama mecburiyetler falan insanı geriyor...sonra hamile kaldım, bir düşük tehlikesi atlattım falan doktor yasakladı kıymetini anladık vallahi....
cikacam birazdan cankusummiyi ol kutukutupensemmmmmm rabbim yüzünü güldürsün insalalhhh
more annecigine gidecekti bugün gec gelirrrr
öp hadigız hayal gel öpcem seniiii
hayalim sağlık durumun nasıl bakem
tamam çayı yapalım o zaman=) en azından kist için..yok canımın içi tecrübe olunca kafama takmıyorum hiç yani o yüzden şunu da yapayım bunu da yapayım diye uğraşım yok ,,Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin ben beklerim acelem yok açıkcası.... strese giremem bunun için.... tamam bebeğim olmasını çok istiyorum ama sağlıkla ve hayırla gelecekse nasip etsin Allahım.............kızlara da hep bunu diyorum regl gelince çok üzülenlere.............vücudumu dinlemiyorum her belirtiyi hamilelik sanmak bana göre değil psikolojiyi etkilememek lazımm hatta ben baya baya regl olmayı bekliyorum.. regl olursa üzülmem yani bu ay değilmiş demekki hayırlı olan derimm
rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnn canım benim
morem ne çok gidiyo annesine kıskanıyom valla ben görmeyeli bir ay olmuşturrr
aynen öyle hamilim havalarda düzeldi ki hiç doyum olmuyoo valaa
gız tam piknik havası çok güzel izmirim benim yaaaaa
yakin galiba kendineannesi aama hangisi kaynansida anne diyo morem onuda cok seviyoo
öp hadi
allaaha sükür iyi öslemim rabbim daah kötüsünden korusunn
gız tam piknik havası çok güzel izmirim benim yaaaaa
amin canım amin bende adet ağrısı çok oluyo napıyım geçsin diye hayalim çay falan vami bunun için
ne kadan güzellll
izmiiirr bayılırım oraya inşallah eşimin izninde bi ege turu yapcezz gariii
kislarrr bana müsade gözlerim gidiyoallaaha emanet olun yine görüsürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?