- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.661
Kızlar görüşmek üzere öpüyorum hepinizi.
hm hayırlısı olsun bakalım bende 2 gündür fena bi mide bulantısı var baş ağrısıyla ölüyorum ya
aaaa gercektenmıııbendede aynı seyler var tatlım yaaa mıdem bulanıyorr ıstıhfar edıyorumm basım felaket agrıyorrr anlayamadm acaba hastamı olcammm
bat 10u benim hamilelik olsa bukadar erken etki göstermez diye düşünüyorum:26: walla anlamadım gitti sabahı sabah ettim eşimi işe gönderince yatıp uyumayı deneyim dedim yan binada tadilat var çat küt pat sesten uyutmadılar hala geçmedi zonkluyohavalardanmı acep:26:
havalardan olablır tatlımm bende daha erkenn oldugunu duusnuyorum gebelıkten olmaz heralde bilmiyorumm kiibenım de bat 13 bakalımmm ınsallah bu ay bebeklerımız gelırrrrr
İnsallah canim guzel sonuclar alirsinizbu arada hala kırmızılar gelmedi yiyice stres oldum dün iyiki yaptırmışım kan testini değilse ümitlenecektim iyice. hiç gecikmezdi bugün de gelmezse 3 gün gecikmiş olacak. saat 3 de eşimin tahlil sonuçlarını üroloğa göstericez. inşallah gelişme vardır kızlar dua edin
Selam zikzakim naberselam kızlar ben geldimmm
İnsallah canim guzel sonuclar alirsiniz
Selam zikzakim naber
önemli değil gızzz gariii :d benim şivemce heriiiiayy valla konuşmak istemeyen rahatsız olan insan özelden yazar olur biter ben ona kızdım yanii uluorta yazmak bana göre değil ben okudum üzüldüm yani sana kim olursa üzülürüm ... amann neysee napıosn gızz test yaptınmı bakmm
selam kızlar ben geldimmm
bu arada hala kırmızılar gelmedi yiyice stres oldum dün iyiki yaptırmışım kan testini değilse ümitlenecektim iyice. hiç gecikmezdi bugün de gelmezse 3 gün gecikmiş olacak. saat 3 de eşimin tahlil sonuçlarını üroloğa göstericez. inşallah gelişme vardır kızlar dua edin
bat 10u benim hamilelik olsa bukadar erken etki göstermez diye düşünüyorum:26: walla anlamadım gitti sabahı sabah ettim eşimi işe gönderince yatıp uyumayı deneyim dedim yan binada tadilat var çat küt pat sesten uyutmadılar hala geçmedi zonkluyohavalardanmı acep:26:
basam saan güvenip alcam bi tanidgim hic memnun kalmadiii...forumdada iyi seyler yazmiyoduu
iyi canım çok şükür sen nasılsın
herkese iyi günler bol bebişli günler arkadaşlar
hoşgeldin zikzakım nerelerdesin göremiyorum hiç seni...
inşallah iyidir sonuçlar canımm...
bu kadar erken başlar mı bilemedim canım bulantılar,,daha önceki hamileliğimde olmamıştı benim ama bünyeden bünyeye fark var.. genelde 7. haftada başlıyor ama..............çevremde herkes bu şekildeydi bende de öyle olmuştu.. ama nasip tatlım... başka i belirti var mı tatlım ?????
Bende iyiyim eve geldim isler var ugrasiyom ole
iyi bakalım kolay gelsin bende aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum kolay bişeyler bilemedim hiç halim yok yemek yapmaya:26:
nasılsınızz arkadaşlarrr merşahımm zikzakımm edammm veee diğerleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?