Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hm hayırlısı olsun bakalım bende 2 gündür fena bi mide bulantısı var baş ağrısıyla ölüyorum ya

aaaa gercektenmııı bendede aynı seyler var tatlım yaaa mıdem bulanıyorr ıstıhfar edıyorumm basım felaket agrıyorrr anlayamadm acaba hastamı olcammm

aaaa gercektenmııı bendede aynı seyler var tatlım yaaa mıdem bulanıyorr ıstıhfar edıyorumm basım felaket agrıyorrr anlayamadm acaba hastamı olcammm

bat 10u benim hamilelik olsa bukadar erken etki göstermez diye düşünüyorum:26: walla anlamadım gitti sabahı sabah ettim eşimi işe gönderince yatıp uyumayı deneyim dedim yan binada tadilat var çat küt pat sesten uyutmadılar hala geçmedi zonkluyo havalardanmı acep:26:

havalardan olablır tatlımm bende daha erkenn oldugunu duusnuyorum gebelıkten olmaz heralde bilmiyorumm kii benım de bat 13 bakalımmm ınsallah bu ay bebeklerımız gelırrrrr

havalardan olablır tatlımm bende daha erkenn oldugunu duusnuyorum gebelıkten olmaz heralde bilmiyorumm kii benım de bat 13 bakalımmm ınsallah bu ay bebeklerımız gelırrrrr

inşallah canım bu arada ben 2.soğan suyuma başladım adete 10 gün kala yapılana hayırlısı Allahtan

İnsallah canim guzel sonuclar alirsiniz
selam kızlar ben geldimmm
Selam zikzakim naber

nasılsınızz arkadaşlarr nelerr olmuşş topiktee tee yaaa şöylee bi baktımm hepsinii okumayaa dayanamadımm vallaaa
neyseee sonuu iyi olmuşş galibaaa

tokatlımısınn arkadaşımmm heriiii demişsinn ben tokatlıyımmm ama ankaradaa oturuyorummm hemşerimiyizz yoksaaaa

selam kızlar ben geldimmm

hoşgeldin zikzakım nerelerdesin göremiyorum hiç seni...

inşallah iyidir sonuçlar canımm...

bu kadar erken başlar mı bilemedim canım bulantılar,,daha önceki hamileliğimde olmamıştı benim ama bünyeden bünyeye fark var.. genelde 7. haftada başlıyor ama..............çevremde herkes bu şekildeydi bende de öyle olmuştu.. ama nasip tatlım... başka i belirti var mı tatlım ?????

basam saan güvenip alcam bi tanidgim hic memnun kalmadiii...forumdada iyi seyler yazmiyoduu

walla ben memnunum ben aldim hata istersen sana özelden o sayfanin adini vereyim ordan direk alirsin...

ayni kiz ne degisiklik olacakki test testir...öbürleri 9 euroya falan aldigimiz var ya onlar tek böyle plastik disi var, bunlarin disi normal yani kücük birsey...ne gerek var 9 euro verecen, islem ayni, fark eden birsey yok. ben denedim, fark göremedim canim.

ovulation testlerini denemedim daha bir hafta sonra denicem insallah.

MIAMORE....kiz nasil yapiorsun o caylari banada bir anlat?????

hosbuldum zuhalim netimde sorun vardı halloldu sonunda ondan giremedim bi süredir.sanmıyorum hamilelik belirtisi değildir ya havalardandır diye düşünüyorum yada üşüttüm

1 yılı aşkın bir süredir bebiş için uğraşıyoruz.malesef olmadı problemde yok.butun belirtileri yaşadım bu bir sene içerisinde.fakat bu ay acayip derecede kalp çarpıntım var ve sürekli yatıyorum kafamı hiç kaldıramıyorum yürümeye halim yok ve ciddi ciddi halsizim ve uykuluyum yaklaşık 2 haftadır.sizce hamilemiyimdir ne düşünyorsunuz.bu arada adetime 3 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…