Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm arkadaşlar ben geldim.misafirlerim bugün hatta biraz önce gitti.ilk işim kk ye girmek oldu.çoközlemişim sizi yawww.
ee var mıyeni hamişlerimiz.geçmişi okuyamadmçok sayfa geçmiş perşembeden buyana..

hoşgeldinn canımmm benim bat 5 nisandı ama şaka gibi nisan 1de geldi anlıcağın bu ay mort oldumm nasip bakalım diğer aya inşallahhh sen hamişmiydin canım ?

seninle aynı düşüncedeyim arkadaşım Allahım hayırlısı ile aratmadan isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Esrarengizim...canim...
evet insan cok yikiliyor degilmi? bende ayniyim, gecen ayla bu ay cok üzüldüm ama sabirla beklemekten baska birsey yapamiyoruz elimizden birsey gelmiyor...
Belkide canim zamani gelmemistir..bizde 7 aydir bekliyoruz.
Ama allahtan ümit kesilmez, sanirim cok düsünüyoruz. ben artik düsünmicem unutacagim...
aaa unutum diye bilirmisin?

hosbuldum zuhalim netimde sorun vardı halloldu sonunda ondan giremedim bi süredir.sanmıyorum hamilelik belirtisi değildir ya havalardandır diye düşünüyorum yada üşüttüm

hemen umutsuzluk yok ama vücut dinlemekte yok =)) zaten hissedersin tatlım... son 8 gün bende pek ümitli değilim bu ay sanki bakalım 5 gün kaldı benim bata

göğüsler,bel ve kasık durumu ne ?? o kadar değişiyor ki belirtiler herkeste ama uyku hali ve halsizlik de büyük belirtilerden... sanırım ikinci çocuk mu canım oğlum yazıyor da Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin canımm

hoşgeldinn canımmm benim bat 5 nisandı ama şaka gibi nisan 1de geldi anlıcağın bu ay mort oldumm nasip bakalım diğer aya inşallahhh sen hamişmiydin canım ?

hoşbuldum gülüm nerdeeee keşke hamiş olsam:)))
erken davranmış kırmızılar((çok mu stres yaptın?
olsun gülüm hayırlısı ya ,inşallah bidaha ki aya hayırlı haberlerini alırız.
ben bu ay ovitrella vuruldum.bekliyom bakalım....

unutmak diye birşey yok ama her anı ona göre yaşamak kötü tatlım sürekli vücut dinlemek en kötüsü... benim belim ağrıdan çatlıyor kaç gündür ama hamileliğe yormuyorum hiç çünkü sürekli oturduğum için masa başında o yapıyor biliyorum... ben belim ağrıyor kasığım ağrıyor deyince eşimin yüzünde tuhaf bi gülümseme kıyamıyorum ama heveslenme tatlım hamile değilim diyorum,,hissediyorsun zaten hamile olunca inanın buna... ben daha önceki hamileliğimde bata 1 hafta kala hamileyim ben dedim. o denli emindim.... sadece sakin olmak lazım düşünürsün ama bu ay olsun bu ay olsun diye ümitlenmek zarar verir. Rabbim hayırlı zamanda versin inan bana kaybetmek hepsinden acı...

korunma hapını 5 ay önce bıraktıysan eğer çok normal canım olmaması çünkü ilk 6 ay zaten genelde doktor koruma devam ediyor diyor

o dediklerinde çok haklısın sanki hamile gibi tüm belirtileri hissediyorsun geçen ay fena ateşlendim heryerimde uçuk çıktı ve doktor bunun bile hamilelik belirtisi olacğaını söyledi yuh dedim başım dönse neyse.

seninle aynı düşüncedeyim arkadaşım Allahım hayırlısı ile aratmadan isteyen herkese nasip etsin inşallah.
inşallah canım inşallahhh bekletmesin Rabbim... inşallah en kısa zamanda birbirimize müjdeli haberler veririz..

yok canım okadar unutabileceğimi sanmıyorum ama en azından takıntılı olmucam.. morel bozmakta yok çünkü elden bişi gelmioki.. daha 4 gün var vata die biraz farklı hissediyodum ama acaba sorusu kafamda oluşamadan geldi kırmızılar
ama en çokda eşime üzüldüm gene...sonradan olsun nasip üzülme dedi ama oda 5 ini beklediği için hadi beee.. off yaa die üzüldü bi an kırmızıları duyunca ben artık olsun istiyorum çokmu şey istiorum yaaa??

evet, ama ümitlenmek sonradanda olmadi diyorsun, cok yikiliyorsun...bilmiyorum hic bebis sahibi olmadim, o yüzden hani nasil bir his bilemiyorum

evet haklisin, esimin yüzüde bir an düsüyor...gecen ay geldi dedim kirmizilar, üzüldü tüh mühhh dedi, sonradan beni teseli etti...zamani vardir, hayirlisi, belki allahim bu dar günleri atlatalim ondan sonra verecek diyor yani resmen adam cocuk gibi beni avutu...ama yikinti oluyor benim icinde, cok düsünmedim bende ama yinede geldi, bakalim sabirla beklyirouz, insallah olur....

slm arkadaşlar ben geldim.misafirlerim bugün hatta biraz önce gitti.ilk işim kk ye girmek oldu.çoközlemişim sizi yawww.
ee var mıyeni hamişlerimiz.geçmişi okuyamadmçok sayfa geçmiş perşembeden buyana..

kızçem nere gttin senin iğnen kaç gün oldu kızçem durumlar ne bakiiim

merhaba..........

slm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…