- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.701
slm arkadaşlar ben geldim.misafirlerim bugün hatta biraz önce gitti.ilk işim kk ye girmek oldu.çoközlemişim sizi yawww.
ee var mıyeni hamişlerimiz.geçmişi okuyamadmçok sayfa geçmiş perşembeden buyana..
Canım çok ümitlenme derim ben.. burdaki arkadaşlarda bilior ben tüm belirtileri gördüm burdada hep anlattımm.. rüyalarmı ararsın, kasık batmalarımı, belmi baş dönmesimi halsizlikmi mide bulantısımı karın şişmesimi baş dönmesimi.... herşeyi yaşadım.. kesin hamileyim gözüyle bakıorum tabi belirtileri gördüğüm için.. benim bat 5 nisandı ama sen nisan 1 şakası yapıp kırmızılar gelmezmi ???
şok oldum tabi birde morttt
çok yıkıldım inan şuan kırmızılar içersindeym ve inan bu ay ne ovulasyon testi nede başka bişi ... olcağı varsa olur zaten.. kendimi özelliklede son 2aydır çok yıprattım.. bende 5 aydır korunma hapını bıraktım ama olmuyo.. bikaç ay daha beklicem olmazsa tedavise tedavi.. yapcak bişey yokelimden bişi gelmio...
ama tek duam hayırlısıyla kurban olduğum Rabbim bana ve tüm isteyen herkeze nasip etsin çok fazla bekletmesin, aratmasın inşallahhhh
Canım çok ümitlenme derim ben.. burdaki arkadaşlarda bilior ben tüm belirtileri gördüm burdada hep anlattımm.. rüyalarmı ararsın, kasık batmalarımı, belmi baş dönmesimi halsizlikmi mide bulantısımı karın şişmesimi baş dönmesimi.... herşeyi yaşadım.. kesin hamileyim gözüyle bakıorum tabi belirtileri gördüğüm için.. benim bat 5 nisandı ama sen nisan 1 şakası yapıp kırmızılar gelmezmi ???
çok yıkıldım inan şuan kırmızılar içersindeym ve inan bu ay ne ovulasyon testi nede başka bişi ... olcağı varsa olur zaten.. kendimi özelliklede son 2aydır çok yıprattım.. bende 5 aydır korunma hapını bıraktım ama olmuyo.. bikaç ay daha beklicem olmazsa tedavise tedavi.. yapcak bişey yokelimden bişi gelmio...
ama tek duam hayırlısıyla kurban olduğum Rabbim bana ve tüm isteyen herkeze nasip etsin çok fazla bekletmesin, aratmasın inşallahhhh
hosbuldum zuhalim netimde sorun vardı halloldu sonunda ondan giremedim bi süredir.sanmıyorum hamilelik belirtisi değildir ya havalardandır diye düşünüyorum yada üşüttüm
1 yılı aşkın bir süredir bebiş için uğraşıyoruz.malesef olmadı problemde yok.butun belirtileri yaşadım bu bir sene içerisinde.fakat bu ay acayip derecede kalp çarpıntım var ve sürekli yatıyorum kafamı hiç kaldıramıyorum yürümeye halim yok ve ciddi ciddi halsizim ve uykuluyum yaklaşık 2 haftadır.sizce hamilemiyimdir ne düşünyorsunuz.bu arada adetime 3 gün var.
hoşgeldinn canımmmbenim bat 5 nisandı ama şaka gibi nisan 1de geldi anlıcağın bu ay mort oldumm nasip bakalım diğer aya inşallahhh sen hamişmiydin canım ?
Esrarengizim...canim...
evet insan cok yikiliyor degilmi? bende ayniyim, gecen ayla bu ay cok üzüldüm ama sabirla beklemekten baska birsey yapamiyoruz elimizden birsey gelmiyor...
Belkide canim zamani gelmemistir..bizde 7 aydir bekliyoruz.
Ama allahtan ümit kesilmez, sanirim cok düsünüyoruz. ben artik düsünmicem unutacagim...
aaa unutum diye bilirmisin?
bugün ben hiç bişey yapamadım mutfağı yatağı topladım öylece bıraktım gerisini uykusuzum midem bulanıyo başım ağrıyo halsizim
inşallah canım inşallahhhseninle aynı düşüncedeyim arkadaşım Allahım hayırlısı ile aratmadan isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Esrarengizim...canim...
evet insan cok yikiliyor degilmi? bende ayniyim, gecen ayla bu ay cok üzüldüm ama sabirla beklemekten baska birsey yapamiyoruz elimizden birsey gelmiyor...
Belkide canim zamani gelmemistir..bizde 7 aydir bekliyoruz.
Ama allahtan ümit kesilmez, sanirim cok düsünüyoruz. ben artik düsünmicem unutacagim...
aaa unutum diye bilirmisin?
unutmak diye birşey yok ama her anı ona göre yaşamak kötü tatlım sürekli vücut dinlemek en kötüsü... benim belim ağrıdan çatlıyor kaç gündür ama hamileliğe yormuyorum hiç çünkü sürekli oturduğum için masa başında o yapıyor biliyorum... ben belim ağrıyor kasığım ağrıyor deyince eşimin yüzünde tuhaf bi gülümseme kıyamıyorum ama heveslenme tatlım hamile değilim diyorum,,hissediyorsun zaten hamile olunca inanın buna... ben daha önceki hamileliğimde bata 1 hafta kala hamileyim ben dedim. o denli emindim.... sadece sakin olmak lazım düşünürsün ama bu ay olsun bu ay olsun diye ümitlenmek zarar verir. Rabbim hayırlı zamanda versin inan bana kaybetmek hepsinden acı...
inşallah canım inşallahhhbekletmesin Rabbim... inşallah en kısa zamanda birbirimize müjdeli haberler veririz..
yok canım okadar unutabileceğimi sanmıyorumama en azından takıntılı olmucam.. morel bozmakta yok çünkü elden bişi gelmioki.. daha 4 gün var vata die biraz farklı hissediyodum ama acaba sorusu kafamda oluşamadan geldi kırmızılar
ama en çokda eşime üzüldüm gene...sonradan olsun nasip üzülme dedi ama oda 5 ini beklediği için hadi beee.. off yaa die üzüldü bi an kırmızıları duyuncaben artık olsun istiyorum çokmu şey istiorum yaaa??
merhaba canım nasılsın???mrb nuarınımm hosgeldn
merhaba canım nasılsın???
iyiyimmm fıstıgımm soall sen nasılsınn
slm arkadaşlar ben geldim.misafirlerim bugün hatta biraz önce gitti.ilk işim kk ye girmek oldu.çoközlemişim sizi yawww.
ee var mıyeni hamişlerimiz.geçmişi okuyamadmçok sayfa geçmiş perşembeden buyana..
merhaba..........
merhaba..........
kızçem nere gttinsenin iğnen kaç gün oldu kızçem durumlar ne bakiiim
slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?