Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim insallah hamissindir. herkes farkli yasiyo belirtileri. beninde son iki gun yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppppp nolcek ama bilmiyom

canım 2 hafta öncesinden belirti gösterirmi bilemiyorum olabilirde olmayabilirde bilemedim:26: ama havalardanda olabilir 3 gün kalmıs hayırlısı olsun inş hamişsindir

slm,

bence fazla ümitlenme, herkez böyle belirtiler yasiyor, birazda piskolojik olmustur...
iki ay önce bende ayniydim....kasik agrilarim, kusmalarim, bas dönmem, ama maalesef bebis yoktu cnm....
herseyi oluruna birak...insallah vardir bebis, fazlada ümitlenince yikilis o kadarda cok oluyor

canımm belirtiler geneldee psikolojık olabiliyoo benımde geçen ayy öyleydii süreklii uyuyordumm kafamı kaldıramıyordumm ama sonuç malesef çok kafana takmaaa inşallahhh bebişinn gelmiştirrrrrr canımmmmmm

hastanelik olduğum için bu ay dikkatimi çekti bende 1 yılı aşkın bütün gebelik belirtilerini yaşadığım için adetim 3 aydır gününü şaşmadı düzene girdi.böyle bir şey başına gelen varmı diye öğrenmek istedim.cevaplarınız için çok teşekkürler.

Son düzenleme:

benim adetimde sasmaz canim, bir iki gün gecike bilir, ama yinede gelir yani...
evet bütün belirtiler iki ay önce bendede vardi, bulanti, kusma hersey bas dönmesi, esim beni hamile sandi, bende öyle sandim ama malesef bebis yokmus...

Canım çok ümitlenme derim ben.. burdaki arkadaşlarda bilior ben tüm belirtileri gördüm burdada hep anlattımm.. rüyalarmı ararsın, kasık batmalarımı, belmi baş dönmesimi halsizlikmi mide bulantısımı karın şişmesimi baş dönmesimi.... herşeyi yaşadım.. kesin hamileyim gözüyle bakıorum tabi belirtileri gördüğüm için.. benim bat 5 nisandı ama sen nisan 1 şakası yapıp kırmızılar gelmezmi ???
şok oldum tabi birde morttt
çok yıkıldım inan şuan kırmızılar içersindeym ve inan bu ay ne ovulasyon testi nede başka bişi ... olcağı varsa olur zaten.. kendimi özelliklede son 2aydır çok yıprattım.. bende 5 aydır korunma hapını bıraktım ama olmuyo.. bikaç ay daha beklicem olmazsa tedavise tedavi.. yapcak bişey yok elimden bişi gelmio...
ama tek duam hayırlısıyla kurban olduğum Rabbim bana ve tüm isteyen herkeze nasip etsin çok fazla bekletmesin, aratmasın inşallahhhh

slm arkadaşlar ben geldim.misafirlerim bugün hatta biraz önce gitti.ilk işim kk ye girmek oldu.çoközlemişim sizi yawww.
ee var mıyeni hamişlerimiz.geçmişi okuyamadmçok sayfa geçmiş perşembeden buyana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…