- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.681
nasılsınızz arkadaşlarrr merşahımm zikzakımm edammm veee diğerleriiii
Firina bisiler at canim yanina pilav corba olduda bitti masallah
Canim insallah hamissindir. herkes farkli yasiyo belirtileri. beninde son iki gun yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppppp nolcek ama bilmiyom1 yılı aşkın bir süredir bebiş için uğraşıyoruz.malesef olmadı problemde yok.butun belirtileri yaşadım bu bir sene içerisinde.fakat bu ay acayip derecede kalp çarpıntım var ve sürekli yatıyorum kafamı hiç kaldıramıyorum yürümeye halim yok ve ciddi ciddi halsizim ve uykuluyum yaklaşık 2 haftadır.sizce hamilemiyimdir ne düşünyorsunuz.bu arada adetime 3 gün var.
1 yılı aşkın bir süredir bebiş için uğraşıyoruz.malesef olmadı problemde yok.butun belirtileri yaşadım bu bir sene içerisinde.fakat bu ay acayip derecede kalp çarpıntım var ve sürekli yatıyorum kafamı hiç kaldıramıyorum yürümeye halim yok ve ciddi ciddi halsizim ve uykuluyum yaklaşık 2 haftadır.sizce hamilemiyimdir ne düşünyorsunuz.bu arada adetime 3 gün var.
sağol canım sen nasılsınn
1 yılı aşkın bir süredir bebiş için uğraşıyoruz.malesef olmadı problemde yok.butun belirtileri yaşadım bu bir sene içerisinde.fakat bu ay acayip derecede kalp çarpıntım var ve sürekli yatıyorum kafamı hiç kaldıramıyorum yürümeye halim yok ve ciddi ciddi halsizim ve uykuluyum yaklaşık 2 haftadır.sizce hamilemiyimdir ne düşünyorsunuz.bu arada adetime 3 gün var.
Canim insallah hamissindir. herkes farkli yasiyo belirtileri. beninde son iki gun yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppppp nolcek ama bilmiyom
İyilik zeynebim nurum nolsun isler gucler. cikacaktim bende
fırında patates yapayım en kolayıyanınada kola tamamdır hiç uğraşamıcam pilavla çorbayla eşimde istiyodu ne zmandır zaten
bendee iyimm canımmm nee olsunnnn işlerimii bitirdimm geldimm akşama kadarr burdayımmmm
Tamamdir zikzakim benimkisi de yemek hastasi diildir bazen sevdigi aparerif seyleri yapiyom bayiliyo
Yok bea yaw hic bisi yok simdi yokladim memikler normal bazi kasiklarim ariyo hasta olcak gibihayırlısı olsun mersahım inş hamişsindir belirtin falan varmı
Allah kolaylıkk versinn canımmmm görüşmekk üzereee
aynen canım benim eşim böyle aparatifleri daha cok seviyo kızartma makarna vs cok hosuna gidiyo bu iyi bişey aslında
aynen canım benim eşim böyle aparatifleri daha cok seviyo kızartma makarna vs cok hosuna gidiyo bu iyi bişey aslında
hastanelik olduğum için bu ay dikkatimi çekti bende 1 yılı aşkın bütün gebelik belirtilerini yaşadığım için adetim 3 aydır gününü şaşmadı düzene girdi.böyle bir şey başına gelen varmı diye öğrenmek istedim.cevaplarınız için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?