Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim benim yazdiydim ama cikmissin. tr den gelen olursa aldir mutlaka.. cibanpercemi ve aslan pencesi. adetin basladigi gün günde üc bardak iciyorsun adetin bitip yikandigin dakka birakiyorsun calismalara basliyorsun. iki gün ara ile yada gün asiri. benim ikinci ay tuttu. yasimdan dolayi yuymurtalrim azalmisti ve riskliydi. cok sükür ikinci icisimde tuttu...

edaamm sırmasaçımm ??

balah sen nasısın cnm ??

basam hiç pas vermedin bana yaa ??

zuhalim asaletim ??

miamorem hamişim ??

spedeym hızlı kızçem benm ???

kim vaa başka bakym kim kim kim

yaa Hancek gelmicek mi artikkkk. eger gelmezse ben cok üzülürümmmm... Hancekk lütfen gel arkadasim, hersey sona erdi artik kimse seni üzmeyecek gelll....

canm sağol sen nasılsın, şanlı zeynebimmmm akşam okucam inşallah duanı .. eve bi gidebilsem, şu saatler değişti mevsim geçişi olduya, dengem bozuldu işe gelmek çok koyuyo yaa

evett saatler değiştii ama benımm hoşumaa gidiyooo yazz geldii havalar ısındııı eşimm hava kararmadan geliyoo artıkk akşamlarıı yürüyüşee çıkabileceğizzz

okursunn canımm daha perşembeeeyee bitiyoo galibaaa Allahh razıı olsun şimdidenn

yaa Hancek gelmicek mi artikkkk. eger gelmezse ben cok üzülürümmmm... Hancekk lütfen gel arkadasim, hersey sona erdi artik kimse seni üzmeyecek gelll....

hoşgeldinnn canımmm nee olduu yineee yaaa hancekk nedenn gelmiyoooo nazarr değdii sayfamızaa

yasakımlaaa nazımdaa gelmemişlerr galibaa onlaa ilgisi varmııı

hoşgeldinnn canımmm nee olduu yineee yaaa hancekk nedenn gelmiyoooo nazarr değdii sayfamızaa

yasakımlaaa nazımdaa gelmemişlerr galibaa onlaa ilgisi varmııı

hosbulduk canimm... dün bu saattlerde oldu bisiler ama ben anlatmayim polemik olmasin. sen istersen geriden oku...

ama ne olursa olsun Hancek gelsin lütfennnnnnnnnn... ben cok üzülüyorummmmm

dün cok üzüldü cok kirildi. kizin duymadigi hakaret kalmadi... elimden geleni yapmaya calistim ama buadan da bir yere kadar....

yaaa arkadasim biz variz bizim icin gel geri yaaa... sohbetini özledimmmmmm

evet gerçekten mevzu anlamsız çekilde büyütülmüş uzun uzadıya .. muhatapların da dışına çıktı aslında, hariçten bişeyler söylendi sürekli .. zaten kızı da bunlar biraz üzdü galiba .. dün gece yoktum ben yeniden gündeme gelmiş.. bu sabah da kimse yoktu aslında bişeyler yazdım ama.. hancek gelmeli kesinlikle bence de .. kıza da hak veriyorum biraz, buraya kafa dağıtmaya geliyo insan, sinir stres olmaya üzülmeye değil olanlara bak sen yaa (((

hosbulduk canimm... dün bu saattlerde oldu bisiler ama ben anlatmayim polemik olmasin. sen istersen geriden oku...

ama ne olursa olsun Hancek gelsin lütfennnnnnnnnn... ben cok üzülüyorummmmm

canımm nee olmuşsaa olmuşş burdaa birtekk o kişiler yokkii biriylee takıştıı diyee birsürü kişiylee nedenn görüşmüyorrrr yapmasınn gelsinnn istemediğii kişilerlee konuşmasınn nee olurkiii yanlışmıı düşünüyorumm

aynen yaa... Hancekcim dedi zaten keske özelden yazsaydim diye... ama zaten disardan karisan olmasaydi hic böyle olmazdi...

hancek geri gelsin kampanyasi baslatali........ aclik grevi düzenleyelimmmmm:))) ama gercekten tatli hancek gelsin yaa...

anammm yasakımm nee uykusuu buuu yaaaa gecee yatmakk bilmiyoo buu kısçelerr sabahhh kalkmakkkk hahaaaaa annem gibii konuştummm bana hep öyle derdiii yaşlandımm galıbaaaa

aynennnnn bizde variz buradaaaa. Biz Hancek i biliyoruz o bizi biliyorrr.... gelsin yaaaaa

iğnem 15. vuruluyorum işte durum morarmalar hariç iyi diyelim iyi olalım... sen nasılsın senin nasıl gidiyor...

hoşbulduk canım teşekkürler şükür sen nasılsın??

Allahım muvaffak etsin .. bebişini sana bağışlasın inşallah canım benm ben de neblym yaa gidiyorum kontrollere perşembe yine gidicem, folikul var ama çatlıcakmı bilmyruz .. bu hafta kurusıkı denicez .. sanırım bişeyler tam iyi olmadığı için iğne veremedi dr .. böle işte cnım bendeki durumlarda.. bi tam anlamıyla nefes alamadm ama bugünüme şükür ne diyelim Allahım ne yazdıya kabulümüz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…