- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.721
ipekimmm sendee hoşgeldinnn nasılsınnnn
walla ben memnunum ben aldim hata istersen sana özelden o sayfanin adini vereyim ordan direk alirsin...
ayni kiz ne degisiklik olacakki test testir...öbürleri 9 euroya falan aldigimiz var ya onlar tek böyle plastik disi var, bunlarin disi normal yani kücük birsey...ne gerek var 9 euro verecen, islem ayni, fark eden birsey yok. ben denedim, fark göremedim canim.
ovulation testlerini denemedim daha bir hafta sonra denicem insallah.
MIAMORE....kiz nasil yapiorsun o caylari banada bir anlat?????
yaa Hancek gelmicek mi artikkkk. eger gelmezse ben cok üzülürümmmm... Hancekk lütfen gel arkadasim, hersey sona erdi artik kimse seni üzmeyecek gelll....
canm sağol sen nasılsın, şanlı zeynebimmmmakşam okucam inşallah duanı .. eve bi gidebilsem, şu saatler değişti mevsim geçişi olduya, dengem bozuldu işe gelmek çok koyuyo yaa
yaa hiç sorma kız görünmüyo ne zamandır ?? olcak şey mi yaa ??
edaamm sırmasaçımm ??
balah sen nasısın cnm ??
basam hiç pas vermedin bana yaa ??
zuhalim asaletim ??
miamorem hamişim ??
spedeym hızlı kızçem benm ???
kim vaa başka bakym kim kim kim
yaa Hancek gelmicek mi artikkkk. eger gelmezse ben cok üzülürümmmm... Hancekk lütfen gel arkadasim, hersey sona erdi artik kimse seni üzmeyecek gelll....
hoşgeldinnn canımmm nee olduu yineee yaaa hancekk nedenn gelmiyoooo nazarr değdii sayfamızaa
yasakımlaaa nazımdaa gelmemişlerr galibaa onlaa ilgisi varmııı
dün cok üzüldü cok kirildi. kizin duymadigi hakaret kalmadi... elimden geleni yapmaya calistim ama buadan da bir yere kadar....
yaaa arkadasim biz variz bizim icin gel geri yaaa... sohbetini özledimmmmmm
hosbulduk canimm... dün bu saattlerde oldu bisiler ama ben anlatmayim polemik olmasin. sen istersen geriden oku...
ama ne olursa olsun Hancek gelsin lütfennnnnnnnnn... ben cok üzülüyorummmmm
iğnem 15. vuruluyorum işte durum morarmalar hariç iyi diyelim iyi olalım... sen nasılsın senin nasıl gidiyor...kızçem nere gttinsenin iğnen kaç gün oldu kızçem durumlar ne bakiiim
slm
merhabaaa canımmmm hoşgeldinnn nasıl gidiyorrrr
evet gerçekten mevzu anlamsız çekilde büyütülmüş uzun uzadıya .. muhatapların da dışına çıktı aslında, hariçten bişeyler söylendi sürekli .. zaten kızı da bunlar biraz üzdü galiba .. dün gece yoktum ben yeniden gündeme gelmiş.. bu sabah da kimse yoktu aslında bişeyler yazdım ama.. hancek gelmeli kesinlikle bence de .. kıza da hak veriyorum biraz, buraya kafa dağıtmaya geliyo insan, sinir stres olmaya üzülmeye değil olanlara bak sen yaa(((
canımm nee olmuşsaa olmuşş burdaa birtekk o kişiler yokkii biriylee takıştıı diyee birsürü kişiylee nedenn görüşmüyorrrr yapmasınn gelsinnn istemediğii kişilerlee konuşmasınn nee olurkiii yanlışmıı düşünüyorumm
iğnem 15. vuruluyorum işte durum morarmalar hariç iyi diyelim iyi olalım... sen nasılsın senin nasıl gidiyor...
hoşbulduk canım teşekkürler şükür sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?