- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.481
ben hafiften tırsıyom ama yasağıma belli etmiyom :18:
canım sizin de mi kalbi durdu kaç haftalıktı. ben üç ay dinlendim 3 defa da regl oldum olmadı şifa yasağımda mı ne
ben hafiften tırsıyom ama yasağıma belli etmiyom :18:
canım sizin de mi kalbi durdu kaç haftalıktı. ben üç ay dinlendim 3 defa da regl oldum olmadı şifa yasağımda mı ne
nuarinimmm kuzucukk hayirli olsunnnn yaw bak dün süphelendigimiz gibi ciktiii
inslalahh darisi tüm kizcelere olsunnnnn
loorimmm mesala 5+6 olsaydi 6 haftanin icinde gözükürdü ama 6+1 olunca doru tam gün 6+1 ama hafta olarak 7.haftaya gidin demekkyasakhayalim normalde 6+1 ama bu niye 7 diyo anlamiyorum bu isi :26:
mersahim korkulacak bi durum yok o sadece gozlem yapicak hee bide onemli bi nokta var memikler onlara bakicak o kadar
canımsın geçmisi okuyamıyorum gelenler tebrik edenler aksam pc girıp yazacam şuan telefondan zor oluyor yetisemiyorum.amin bitanem iyiki varsınız iyikı tanıdım sizleri darısı isteyen,dileyen herkesın başına dualarım burdakı tüm kızcelerle
loorimmm mesala 5+6 olsaydi 6 haftanin icinde gözükürdü ama 6+1 olunca doru tam gün 6+1 ama hafta olarak 7.haftaya gidin demekk
bide böyle hafta hesaplamasi varr..doktorlarda genellikle mutter passaaa hem doru gününü hemde handi hafta icinde oldugunu yaziyooo..
gün tam doru takma kafana sennnn hersey sükür yolundaaaaaa
tabii memikler önemliiiyasakım usta bu işte prof. hemen söler şimdii ne var ne yokk
mersahim korkulacak bi durum yok o sadece gozlem yapicak hee bide onemli bi nokta var memikler onlara bakicak o kadar
geliyom yasağımloorimmmmm gönder ilk hastamiiiisabirsizlikla bekliyommm
geliyom yasağım
soğana başladımya bugün wc dw baya akıntı geldimemikler de şişti
gecer nazim gecer sabirli olalimm sadecetamam ben senin randevunu aldim ileri bi tarihe
anladim yasakhayalim simdi ben 6 haftalikmiyim 7 haftalikmiyim bu hafta isleri cok karisik
inşallah mersahımmmtez vakiitte seninde güzzell haberlerini alcazzz [/QUOTE
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
loorimm sevdim bu isi
kızlaaaarr ben geldıııımmmm...nabersınız bugün bakalım....ya bısey sorcam kızlarr..adet olmadan bır hafta önce calısmaları bırakmakmı gerekır..bırılerı bunu bana demıstı..
hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına versin darısı tüm isteyenlere olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?