Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben hafiften tırsıyom ama yasağıma belli etmiyom :18:

canım sizin de mi kalbi durdu kaç haftalıktı. ben üç ay dinlendim 3 defa da regl oldum olmadı şifa yasağımda mı ne

inşallah mersahımmm tez vakiitte seninde güzzell haberlerini alcazzz

ben hafiften tırsıyom ama yasağıma belli etmiyom :18:

canım sizin de mi kalbi durdu kaç haftalıktı. ben üç ay dinlendim 3 defa da regl oldum olmadı şifa yasağımda mı ne

mersahim korkulacak bi durum yok o sadece gozlem yapicak hee bide onemli bi nokta var memikler onlara bakicak o kadar

nuarinimmm kuzucukk hayirli olsunnnn yaw bak dün süphelendigimiz gibi ciktiii

inslalahh darisi tüm kizcelere olsunnnnn

canımsın geçmisi okuyamıyorum gelenler tebrik edenler aksam pc girıp yazacam şuan telefondan zor oluyor yetisemiyorum.amin bitanem iyiki varsınız iyikı tanıdım sizleri darısı isteyen,dileyen herkesın başına dualarım burdakı tüm kızcelerle

yasakhayalim normalde 6+1 ama bu niye 7 diyo anlamiyorum bu isi :26:
loorimmm mesala 5+6 olsaydi 6 haftanin icinde gözükürdü ama 6+1 olunca doru tam gün 6+1 ama hafta olarak 7.haftaya gidin demekk

bide böyle hafta hesaplamasi varr..doktorlarda genellikle mutter passaaa hem doru gününü hemde handi hafta icinde oldugunu yaziyooo..

gün tam doru takma kafana sennnn hersey sükür yolundaaaaaa

mersahim korkulacak bi durum yok o sadece gozlem yapicak hee bide onemli bi nokta var memikler onlara bakicak o kadar

tabii memikler önemliii yasakım usta bu işte prof. hemen söler şimdii ne var ne yokk

anladimm bitanemmm.aksam ayrintili konusuruzz ozamannnnn

anladim yasakhayalim simdi ben 6 haftalikmiyim 7 haftalikmiyim bu hafta isleri cok karisik

kızlaaaarr ben geldıııımmmm...nabersınız bugün bakalım....ya bısey sorcam kızlarr..adet olmadan bır hafta önce calısmaları bırakmakmı gerekır..bırılerı bunu bana demıstı..

kızlaaaarr ben geldıııımmmm...nabersınız bugün bakalım....ya bısey sorcam kızlarr..adet olmadan bır hafta önce calısmaları bırakmakmı gerekır..bırılerı bunu bana demıstı..

hosgeldinnnnnuarinim hamilee taliebbbimmmmmmmmniye birakiyosunuzki calismayii isterseniz calisin bence bi zarari yokkii

cünkü gec yumurtlamada olabiliyo bazilarindaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…