Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

karamelim çok pozitif veriyosun sen yaa iyiki varsın güzel haberlerimi de paylaşabilmeyi o kadar çok isterdim ki.. hayırlısı olsun karamelim .. Allah yardımcımız olsun, bana da şifa versin inşallah ...

perşembe öğrendikten sonra hemen buraya uç kuşum bak ben meraktan çatlarım ona göre

hancekim ah antalyada olsam şöle denize nazır kahveleri yudumlasak

Harika oluyor ipekim o deniz kokusu o serinlikte misss gibi kahve brde karşında dostun olduktan sonra o kahvenin tadına doyum olmuyor,inşallah birgün içeriz karşılıklı canımmm

hmm neka güzel düğüne geliosunz hem gezmiş olursunuz hem ben sana kave ısmarlarm :)))

perşembe öğrendikten sonra hemen buraya uç kuşum bak ben meraktan çatlarım ona göre

hancekim ah antalyada olsam şöle denize nazır kahveleri yudumlasak

gelirim karamelim merak etme yazarım burdan son durumu :)))

benm çıkmam lazm kızlar sabah uyanamyrum sonra iyi gceler hepinize

anladım karameelim ya,inşallah benm ki de geç de olsa çatlar bakalım ne olucak akıbeti perşembe günü, dr kesin bişey söyler belki canım ..

Perşembe güzel haberlerle gelirsin inşallah ipeğimmm,kaçta randevun kaçta gelirsin bizi bilgilendirmeye ipekim.Allahın izniyle güzel haberlerle gel perşembeye bitanemmm

İyi akşamlar melekim,günah yaaa yazııık nasıl kıyıyorlar bebeklerine anlayamıyorum

çıldırdım hancekim elim ayağım titriyor yine

karamelim çok pozitif veriyosun sen yaa iyiki varsın güzel haberlerimi de paylaşabilmeyi o kadar çok isterdim ki.. hayırlısı olsun karamelim .. Allah yardımcımız olsun, bana da şifa versin inşallah ...

ipeğim sen güzel haberini ver inşallah bak ozaman burda yer yerinden nasıl oynuyor

iyi akşamlar canım...allah ıslah etsin bu tür insanları başka sözüm yok

meleğim benim öyle sözlerim varki anlatamam en kötüsü söyleyememde

hmm neka güzel düğüne geliosunz hem gezmiş olursunuz hem ben sana kave ısmarlarm :)))

beklicez ipeğim rabbim onları sabırsızlıkla bekleyen annelerine verecek inşallah

Son düzenleme:

Yok bebeğim düğün 7-8 burda nikah 1inde orada beraber döneriz diye konuşuyoruz şimdi bakalım hayırlısı gezeriz eşimle bol bol umarım tanışıp kahvede içeriz beraber ipeğimmm...Perşembe güzel haberlerini bekliyorum ipeğimmm

İyi geceler bitanemmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör hayatım

Evet hayatım yaaa söylenecek o kadar çok söz varki yazamuyorum maalesef.........

inşallah habıbtemmmmm yaa okadar cok ıstıyorumkııııı

hee ovulasyonmuydu
eneeee :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…