- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.041
cnm akıntıya benimde rastlamadığım aylar çok olmuştur ama spirali çıkarttırmaya gittiğimde doktorum yumurtalarınız gayet sağlıklı demişti ama bende hiç bir belirti olmazdı bence gerçekçiliğin yanında umut çok iyi gidiyor
perşembe öğrendikten sonra hemen buraya uç kuşum bak ben meraktan çatlarım ona göre
hancekim ah antalyada olsam şöle denize nazır kahveleri yudumlasak
İyi akşamlar melekim,günah yaaa yazııık nasıl kıyıyorlar bebeklerine anlayamıyorum
Burası çok güzel her konuda havası denizi suyu ormanı ooooo say say bitmez kuzum:))))
Kahveside çoook:)))Ben içe içe bitiremiyorum:)))))Tabiki her zaman içeriz biz 1 haziranda orada olacağız kankamın nikahı için yüksek ihtimal bizimle aynı tarihte nikah kıymak istedi sağolsun :)))
perşembe öğrendikten sonra hemen buraya uç kuşum bak ben meraktan çatlarım ona göre
hancekim ah antalyada olsam şöle denize nazır kahveleri yudumlasak
anladım karameelim ya,inşallah benm ki de geç de olsa çatlar bakalım ne olucak akıbeti perşembe günü, dr kesin bişey söyler belki canım ..
iyi akşamlar canım...allah ıslah etsin bu tür insanları başka sözüm yok
İyi akşamlar melekim,günah yaaa yazııık nasıl kıyıyorlar bebeklerine anlayamıyorum
karamelim çok pozitif veriyosun sen yaaiyiki varsın güzel haberlerimi de paylaşabilmeyi o kadar çok isterdim ki.. hayırlısı olsun karamelim .. Allah yardımcımız olsun, bana da şifa versin inşallah ...
hmm neka güzel düğüne geliosunz hem gezmiş olursunuz hem ben sana kave ısmarlarm :)))
gelirim karamelim merak etme yazarım burdan son durumu :)))
benm çıkmam lazm kızlar sabah uyanamyrum sonraiyi gceler hepinize
hmm neka güzel düğüne geliosunz hem gezmiş olursunuz hem ben sana kave ısmarlarm :)))
gelirim karamelim merak etme yazarım burdan son durumu :)))
benm çıkmam lazm kızlar sabah uyanamyrum sonraiyi gceler hepinize
çıldırdım hancekim elim ayağım titriyor yine
ipeğim sen güzel haberini ver inşallah bak ozaman burda yer yerinden nasıl oynuyor
meleğim benim öyle sözlerim varki anlatamam en kötüsü söyleyememde
beklicez ipeğim rabbim onları sabırsızlıkla bekleyen annelerine verecek inşallah
Evvet canımmm buuuu,yaaa neden uyudun geç saate kadar eşini neden uyuttun şimdi yatıp uyuma zamanıydı edaaam yaaa:))))
İnşallah bu ay gebelik testindede görürüz bu resmi bitanemmm Allahın izniyle inşallahhh
Evvet canımmm buuuu,yaaa neden uyudun geç saate kadar eşini neden uyuttun şimdi yatıp uyuma zamanıydı edaaam yaaa:))))
İnşallah bu ay gebelik testindede görürüz bu resmi bitanemmm Allahın izniyle inşallahhh
edam o neeeeeee
yoksa
hee ovulasyonmuydu
eneeee :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
edam o neeeeeee
yoksa
bebeımm Ovu testııııı
ınsallahh gebelık- testındede bunu gorcezzzzzzzzzzz
Ovülasyon testi karamelimm ve hala burda sende kızarmısın lütfen:)))Yatsın artık:))))Bu ay gebeliktede göreceğiz bu resmi inşallah karamelim kremam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?