- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.021
izleme nikiyy cnm zaten duygusalsın bide bunları izleyip
cnm ben hiç öle şeyler denemedim ki :44: yapan arkadaşları okuduğuma göre ilk günü yapıyorlardı ama sen yinede bir bilene sor zaten zararlı bişey değil ye sen can olsun kan olsun bebiş olsun inşallah
gece gece kahveye ne dersiniz
ewet tatlımmm laboguick kullanıyorumm canım gun asırı demımde ama hemen hemen gun asırı olmaya calsıyoruzz
cnm ben hiç öle şeyler denemedim ki :44: yapan arkadaşları okuduğuma göre ilk günü yapıyorlardı ama sen yinede bir bilene sor zaten zararlı bişey değil ye sen can olsun kan olsun bebiş olsun inşallah
canım ben 14. 15. gün pozitifti sende kaçıncı gün çıktı
inşallahh tutarrr yaaa
ben bu ay bal çörekotuna başladımm
Allaaahhhhh derim taze bitmişti benimki yenisini yapacaktım sen bi harikasın karamelimmmm
bendede 21 . gun pozıtıf cıktı tatlımm ama adet duzensızlıgım söz konusu
hee ovu testı deyınce benım dun aksamm cıft cızgı cıktııı ıpekımm bakalımm nasıpp dıyorummm
İzmirde olabilir ama ordada sebze meyve pahalı midye ucuz,gevrek,boyoz vs ucuz.Burada yol ucuz,sebze meyve çok bol ve ucuz:)))))
sendende razı olsun cnm çok şükür rabbime iyiyim
iyiyim çok şükür cnm sende iyisin inşallah benim gibi geç kalmışsın bugün
ipeğim umutsuzluk yokkaçıncı gündesin belkide geç yumurtlama olur daha dur ne olur
canım bekle biraz hemen olmaz ki zaten kaçıncı günü başladın senn :26::26::26::26:
bendede 21 . gun pozıtıf cıktı tatlımm ama adet duzensızlıgım söz konusu
hayırlısı inşallah tutar canım seninki :))))
ok o zaman antalyada karar kıldım hem senle bol bol kave içerikk :)))
umutsuzluk demiyelm de karamelim biraz gerçekçi bakyrum diyelim .. gün olarak 10. gün ama çatlama boyutunda folikül var klomen kullandımya .. perşembe kontrole gdicem yne bakalım çatlıcakmı o zamana ama hiç akıntı da yok(
cnm ilaç 5 gün kullandım .. bitti işte şimdi bi folikül var ama çatlıcakmımeçhul .. hayırlısı olsun bakalım artık ???
umutsuzluk demiyelm de karamelim biraz gerçekçi bakyrum diyelim .. gün olarak 10. gün ama çatlama boyutunda folikül var klomen kullandımya .. perşembe kontrole gdicem yne bakalım çatlıcakmı o zamana ama hiç akıntı da yok(
cnm ilaç 5 gün kullandım .. bitti işte şimdi bi folikül var ama çatlıcakmımeçhul .. hayırlısı olsun bakalım artık ???
afiyet olsun hancekim yanlız başına gitmiyor
21.günduydunmu ipeğimmmmmmm bak geç olabiliyor demkki neymiş umutsuzluğa kapılmıyoruz hadi edam inşallah yumuşları yakaladın gerisi rabbimden
canım benimde mesela korunmadan önce hiç şaşmazdı adetlerim geleceği saati bilirdim ama şimdi hiç mi hiç kestiremiyorum :26::26:
bu ayda 2 gün gecikti bekle canım stres yapma hiç ben stres yapıyorum biraz belkide ondan
ama artık karar verdim hiç oralı olmıcam akışına bıraktım
meleğim geleceği zamanı bilirrr
anladım karameelim ya,inşallah benm ki de geç de olsa çatlar bakalım ne olucak akıbeti perşembe günü, dr kesin bişey söyler belki canım ..
Mükemmal olmuş ama ellerine sağlık karamelim kremam teşekkürlerr ellerin dert görmesinn
-no panık no stres canımmonlar gelecegı gunlerı bılırler
iyi akşamlar kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=29681414
konuya gelin biz o kadar uğraşırken bebek sahibi olmak için millet aldırsam diye uğraşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?