Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım inşallah yarar banada olmazsa çareler aramaya devam napalım
eline sağlıkkk canım kahveee harikaaa

Allaaahhhhh derim taze bitmişti benimki yenisini yapacaktım sen bi harikasın karamelimmmm

karamelımmmmm balımmm ellciklrine sağlıkkkk cokk güzelll olmuss

bendede 21 . gun pozıtıf cıktı tatlımm ama adet duzensızlıgım söz konusu

canım benimde mesela korunmadan önce hiç şaşmazdı adetlerim geleceği saati bilirdim ama şimdi hiç mi hiç kestiremiyorum :26::26:
bu ayda 2 gün gecikti bekle canım stres yapma hiç ben stres yapıyorum biraz belkide ondan
ama artık karar verdim hiç oralı olmıcam akışına bıraktım
meleğim geleceği zamanı bilirrr

hee ovu testı deyınce benım dun aksamm cıft cızgı cıktııı ıpekımm bakalımm nasıpp dıyorummm

hayırlısı inşallah tutar canım seninki :))))

İzmirde olabilir ama ordada sebze meyve pahalı midye ucuz,gevrek,boyoz vs ucuz.Burada yol ucuz,sebze meyve çok bol ve ucuz:)))))

ok o zaman antalyada karar kıldım hem senle bol bol kave içerikk :)))

umutsuzluk demiyelm de karamelim biraz gerçekçi bakyrum diyelim .. gün olarak 10. gün ama çatlama boyutunda folikül var klomen kullandımya .. perşembe kontrole gdicem yne bakalım çatlıcakmı o zamana ama hiç akıntı da yok (

canım bekle biraz hemen olmaz ki zaten kaçıncı günü başladın senn :26::26::26::26:

cnm ilaç 5 gün kullandım .. bitti işte şimdi bi folikül var ama çatlıcakmımeçhul .. hayırlısı olsun bakalım artık ???

hakkında hayırlısı ipekim inşallah dilediğin gibi olur

cnm akıntıya benimde rastlamadığım aylar çok olmuştur ama spirali çıkarttırmaya gittiğimde doktorum yumurtalarınız gayet sağlıklı demişti ama bende hiç bir belirti olmazdı bence gerçekçiliğin yanında umut çok iyi gidiyor

21.gün duydunmu ipeğimmmmmmm bak geç olabiliyor demkki neymiş umutsuzluğa kapılmıyoruz hadi edam inşallah yumuşları yakaladın gerisi rabbimden

anladım karameelim ya,inşallah benm ki de geç de olsa çatlar bakalım ne olucak akıbeti perşembe günü, dr kesin bişey söyler belki canım ..

-no panık no stres canımm onlar gelecegı gunlerı bılırler

ınsallah ıppekımmmmmmm

Burası çok güzel her konuda havası denizi suyu ormanı ooooo say say bitmez kuzum:))))
Kahveside çoook:)))Ben içe içe bitiremiyorum:)))))Tabiki her zaman içeriz biz 1 haziranda orada olacağız kankamın nikahı için yüksek ihtimal bizimle aynı tarihte nikah kıymak istedi sağolsun :)))

anladım karameelim ya,inşallah benm ki de geç de olsa çatlar bakalım ne olucak akıbeti perşembe günü, dr kesin bişey söyler belki canım ..

perşembe öğrendikten sonra hemen buraya uç kuşum bak ben meraktan çatlarım ona göre

Mükemmal olmuş ama ellerine sağlık karamelim kremam teşekkürlerr ellerin dert görmesinn

hancekim ah antalyada olsam şöle denize nazır kahveleri yudumlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…