- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.001
hee ovu testı deyınce benım dun aksamm cıft cızgı cıktııı ıpekımm bakalımm nasıpp dıyorummm
hee ovu testı deyınce benım dun aksamm cıft cızgı cıktııı ıpekımm bakalımm nasıpp dıyorummm
sendende razı olsun cnm çok şükür rabbime iyiyim
iyiyim çok şükür cnm sende iyisin inşallah benim gibi geç kalmışsın bugün
ipeğim umutsuzluk yokkaçıncı gündesin belkide geç yumurtlama olur daha dur ne olur
:80::80::80::80::80::80::80: slm kızlar
nasılsınız???
kutukutupense cnm sen ne yaptın uzun zamandır denk gelemedik merak ettim seni :26::26::26:
hancekim iyisin değilmi :26:
ipeğim uçan kuşum sen nasılsın
hadi inşallahhhhhh
canım benim hoşgeldinnn iyiyim çokkk şükür
seni sormalı sen nasılsınn
regl oldum ben canım
başka da bi değişiklik yokk
idare ediyorum işte karamelim ya .. ovulsyn test yaptm ama negatif bu ay boşa gçicek galiba akıntı da yok zaten ((
Haydi hayırlısı edaaam,eeee saat geç olmuş zatenn uykun gelmedimi senin bakiim:)))
hayırlısı olsun canım :26:
en azından batın gelmiş düzenin bozulmadı nisan ayı sizi bekliyor bende haberlerinizi
edammm hadi bakalım inşallahh yaa benim bu ay tutmadı inşallahh senin tutarrr
hayırlısı olsun canım :26:
en azından batın gelmiş düzenin bozulmadı nisan ayı sizi bekliyor bende haberlerinizi
ınsalllahhh canımm yaaa rabbıme herzzaman dua edıyorummm bakalımmm oncee sızlere yanısırada bana versınnn allahımm
canım benimmm inşallahh hayırlı zamanları bekliyor heralde bizim bebişler
sabırla bekliyoruzzz
çalışmalara devam inşallahh
aynen tatlımmm bakalım dedıgın gıbı hersey nasıp ve zamanlarını beklıyorlarr
ayy kıslar yaw ben bi kore dizisi izliyodum ama sonu kötü bitti çocugu vurdular ay hala aglıyorum bida izlemicem ben böyle filimler neyim
ayy kıslar yaw ben bi kore dizisi izliyodum ama sonu kötü bitti çocugu vurdular ay hala aglıyorum bida izlemicem ben böyle filimler neyim
inşallah bakalım hayırlısıyla gelir bebeğimizz
bu arada bal çörekotu tarçın karışımına başladım ama 4. gün aklıma geldi canım geç kalmadım dimi
edamm laboquick mi kullanıyosun ovu testinin markası ne :26::26:
bide gün aşırımı çalışmalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?