Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok canım dualar vardı onlarıı okudum yemek yedıkk utu falan yaptım ancak gelebldmm

Son düzenleme:
:80::80::80::80::80::80::80: slm kızlar
nasılsınız???
kutukutupense cnm sen ne yaptın uzun zamandır denk gelemedik merak ettim seni :26::26::26:
hancekim iyisin değilmi :26:
ipeğim uçan kuşum sen nasılsın

canım benim hoşgeldinnn iyiyim çokkk şükür
seni sormalı sen nasılsınn
regl oldum ben canım
başka da bi değişiklik yokk

ayy kıslar yaw ben bi kore dizisi izliyodum ama sonu kötü bitti çocugu vurdular ay hala aglıyorum bida izlemicem ben böyle filimler neyim

ayy kıslar yaw ben bi kore dizisi izliyodum ama sonu kötü bitti çocugu vurdular ay hala aglıyorum bida izlemicem ben böyle filimler neyim

İzleme tabii canım yaaa zaten hassasın bu dönemler bide bunlarla sıkma canını ağlama amaaa

izleme nikiyy cnm zaten duygusalsın bide bunları izleyip

inşallah bakalım hayırlısıyla gelir bebeğimizz
bu arada bal çörekotu tarçın karışımına başladım ama 4. gün aklıma geldi canım geç kalmadım dimi

cnm ben hiç öle şeyler denemedim ki :44: yapan arkadaşları okuduğuma göre ilk günü yapıyorlardı ama sen yinede bir bilene sor zaten zararlı bişey değil ye sen can olsun kan olsun bebiş olsun inşallah

gece gece kahveye ne dersiniz

Eklentiler

• $silkroad-metin2_1325587671183.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…