- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.241
hoşş geldinnnn can kuşumm ben eskilerde bakıorummmm duasını kuyan vamı de gömedimm
yoksa yazmasmııymmm aşk olsunnnn
geçmiş olsunn annecimizedeee nesi varr bnde endoskopi yaptırdım dı çokk iğren bişyyyy
iyi bir sorunu yoksa sorun degil..... cok özledim. tr den gelince ona gidecegim cy icmeye nasip olursa...
selam kızlar
tıkkk tııkkk tııkkk tııkk............. neler oluyor bakalımmmm orada
İnanıyorum zamanı var diyorum, ama içim yine üzülüyo, biliyoruz bu duyguyu hepimiz dimi
Bu ay alternatif tıp ile ilgili bişiler denedik, yani iki aydır filan değişik çaylar içiyorduk. Bu ay 03 nisan regl günümdü. Umutlanmamaya çalıştım, hala regl olmadım. Dün gece test yaptık, "TEK ÇİZGİ" çok üzücü, önce zaten biliyodum ki umutlanmamıştım diyosun, yarım saat sonra ağlama krizine giriyosun. keşke olsaydı bu ay. hepinize söyliycektim bu doktoru, çaylardan sizinde almanızı önerecektim, ama olmadı. Gerçi hala regl olmadım, ama eğer hamile olsaydım dün akşam çıkardıçok üzgünüm ......
zzzikkkkzaakımmmmmmmmmm
nerdesinn moreee özledimmm çokkk gel hele gelll
selam kızlar
nasılsınız bakalım
İnanıyorum zamanı var diyorum, ama içim yine üzülüyo, biliyoruz bu duyguyu hepimiz dimi
Bu ay alternatif tıp ile ilgili bişiler denedik, yani iki aydır filan değişik çaylar içiyorduk. Bu ay 03 nisan regl günümdü. Umutlanmamaya çalıştım, hala regl olmadım. Dün gece test yaptık, "TEK ÇİZGİ" çok üzücü, önce zaten biliyodum ki umutlanmamıştım diyosun, yarım saat sonra ağlama krizine giriyosun. keşke olsaydı bu ay. hepinize söyliycektim bu doktoru, çaylardan sizinde almanızı önerecektim, ama olmadı. Gerçi hala regl olmadım, ama eğer hamile olsaydım dün akşam çıkardıçok üzgünüm ......
bende sizi özledim ilhanazımmm geldim artık burdayım
Allahımmm tümm sevdiğm kızçler tek ttek gelyooooo şükürlerr olsunnnnn
hoş geldinnn karamelimmm ballı lokumummmm
zuhalimmm bebemmm melek yüzlümmmm
hoş geldinnnnn
Şükürler olsun canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla doğumunuda nasip etsin.....
nazıım burada mısın ben 2 tane meryem suremi okudum zeynep için.ALLAH kabul etsinn inşallah...listeyie ekler misin
şükürrr ziKZAKIMMM valla gözlerimiz yollarda kaldııı naptı dualarını okuyabildnmii hep msaj attım sana baya kaldı ama :26::26::26:
malesef dua sahiplerine çok kalyoo
hoşbuldum nazım nasılsın neden öyle dedin gelmememiz gereken bişeymi var :44:
siz benim olmazsa olmazımsınız gelmediğimde aklım hep burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?