Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canım benimmm çok sağol tatlımmm... seni biliorum canım benim kimsenin halini hatrını sormadan geçmezsin
kimse bişi yazmayınca bozuldum açıkcası

miamore hani o hırsızlık olayı sinir bozucuda olsa en azından bi geçmiş olsunu bekledim ..

tıkkk tııkkk tııkkk tııkk............. neler oluyor bakalımmmm orada

sabretmekten başka çaren yok tatlım.söylemek kolay tabi ama kafana takmaman lazım. eşinde sende oluruna bırakmanız lazım çok zor biliyorum ama bişekilde bunu başarmak lazım. o yaratıcıdır ondan iyi kimse bilemez. vakti zamanı geldiğinde sende o çift çizgiyi görücen inş. rabbim isteyen herkese versin. güzel bir duygu.

nazıım burada mısın ben 2 tane meryem suremi okudum zeynep için.ALLAH kabul etsinn inşallah...listeyie ekler misin

seni çokkk iyi anlıyorummm..bu ay bizim için de umut vardııı...eşcaazım zaten umut pıtırcığıı... ama ben de gördümm maalesef o tek çizgiyi...o kadar da uğraşmıştık...doktor da gelişmekte olan bi yumurtam olduğunu söylemişdi...hiç bir günü atlamadık... 31 mart regl günümdü hala olmadımm 1 nisan da test yaptımm tek çizgi... ( üzülmee lütfennnn olacak ben çok inanıyorum bak ne güzelll hiç bi sorunumuzz yokkk bizim de sebepsiz inferteliteee...eşlerimizz hep bizimleee neye karar versek yanlarımızdalar...lütfennn üzülmeee RABBİM doğru zamanı bekliyorrr bizim için en uygunn zamanııı... duaylaaaa senin için....

bende sizi özledim ilhanazımmm geldim artık burdayım

şükürrr ziKZAKIMMM valla gözlerimiz yollarda kaldııı naptı dualarını okuyabildnmii hep msaj attım sana baya kaldı ama :26::26::26:
malesef dua sahiplerine çok kalyoo

Şükürler olsun canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla doğumunuda nasip etsin.....

saol canım allahım inşallah seninkininde benimkininde tüm hamile olanların hamileligini başı gibi sonunuda güzel eylerr inşallahh ve tüüüümmmmm anne olmayı isteyen annelerede en kısa zamanda hayırlı bi avlat verir AMİNNN

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td]okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
11
[/td]
[td] [/td]
[td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak....[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr][tr]
[td] hamil [/td]
[td]
[/td] [td] [/td][td]*** [/td]
[/tr][tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

şükürrr ziKZAKIMMM valla gözlerimiz yollarda kaldııı naptı dualarını okuyabildnmii hep msaj attım sana baya kaldı ama :26::26::26:
malesef dua sahiplerine çok kalyoo

nazım yarından itibaren bende okuyabilicem artık
iki kişiye okuyamadım üzüldüm
ama hep dualarımdalar sadece onlar değil hepiniz öylesiniz hemde lafta değil gerçekten rabbim kalbimizi bozmasın inşallah güzel haberleri tek tek alıcaz ben buna inanıyorum

hoşbuldum nazım nasılsın neden öyle dedin gelmememiz gereken bişeymi var :44:
siz benim olmazsa olmazımsınız gelmediğimde aklım hep burda

tabikiii varr karameliimm özliorumm sizziiii çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…