Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah kabul etsiinn karamelliiimmmm yarın hancekime başlıcass Allah iizn verirse ben listesi yaptımmm

gece paylaşcamm artıkkk

Rabbimm dualarımızı kabul etsinnn göbüşlerimii doldursunn

inş.. hamile tabloma hepinizi yazmayı bana nasip etsinnnn

tabikiii varr karameliimm özliorumm sizziiii çokkkkk

ah nazım
ben bugünlerde burdaki duyguların gerçekmi olduğunu sorgularken nasıl iyi geliyor bu söylediklerin bir bilsen
ben öyle özlüyorumki sizleri umarım bu başlıkta söylenenler doğrudur tatlım herkes kalbine göre hareket eder rabbim temiz kalpli bütün anne adaylarını fazla bekletmeden evlatlarına kavuştursun inşallah...

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşalalhhhhh rabbm hamişlerin duasını kabul eder Allah razı olsunn ayselimmmm

ooyy bişeymi oldu karamelimmm seni işgillendireennn
inşallahhhh karamelimm inşallahhhhh

melekimm üzülmeyin ne olur...............Bak burda gün gelcek güzel haberlerinizi kutlucaz.................Melk181 ,, melek1984 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, derken tüm kızçelerimiz hamiş olcak inşllh............Melk181 im de sen gibi çok istiyor ama durun bakalım demekki var bir zamanı.............Allahım çok bekletmeden sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşllh..

yaww morem neka tatlı yaww hiçbirini atlamadan okuo .. sonra oradan mesajları alıntıyla cevaplıo tek tek :126::126::126::126::126::126::126::126:

oyyy utandırosunuzzz beniiiii

szi sevdiğmden hiç bişeyinizi kaçırmak isyemiorumm moreee

selam kızçelerim.............

ooyy bişeymi oldu karamelimmm seni işgillendireennn
inşallahhhh karamelimm inşallahhhhh

olmadı diyip yalan söylemicem cnm ama burayada yazmıcam
şimdi ortamı germenin anlamı yok ama özelden sana yazıcam çünkü burda kalbinin güzelliğine inandığım insanlardansın sende beni yanıltırsan varya ahanda buraya yazıyorum kk biter benim için ki ben senin duygularının sevinçlerini üzüntülerinin gerçekçiliğine öyle inanıyorum ki sahte olamaz

inşallahhhhh

adet düzensizliğim yok aslında, normalde 30 günde olurdum hep, bu çayları içtiğimden beri 2 aydır filsn 27 güne düştü, ayani aslında normali de bu diimi? ben de sevindim, belki doktorların görmediği bişler düzeliyodur dedim. Buna göre bugün regl olmam lazım. Şimdilik yok bişi. 10 gündür filan kasıklarımda iğne gibi batmalar oluyodu. normalde göğüslerim acımaz benim adet dönemi öncesi, bu ay özellikle sağ göğsüm çok acıyo, dokunamıyorum bile, bunlar istemesem de içten içe umutlandırdı belki de beni.. adetime 1 gün kala, dün akşam test yaptım sonuç olarak, ve negatif, artık önümüzdeki ay kısmetse diyorum. Bir de bu çayları veren doktor, benle ilgili (kişiliğim, sinirli olmam, kan grubumu) bir çok şeyi ben söylemeden bildi, ve bu ay kesin mutlu haberinizi bekliyorum dede olacağım bu ay dedi. bu da umutlandırdı beni. Ne yapalım kısmetten ötesi yok, Rabbim bekletmesin daha fazla artık hiçbirimizi .. Amin ..

şükürrr ziKZAKIMMM valla gözlerimiz yollarda kaldııı naptı dualarını okuyabildnmii hep msaj attım sana baya kaldı ama :26::26::26:
malesef dua sahiplerine çok kalyoo

canım bi kaç gündür rahatsızdım okuyamadım ama nasipse bugün okuycam sıradaki arkadaslarada kendimede benim başka birşey yapmam gerekiyomu kendi dualarım için ?

ölemiiii bekliorummmm karamelimmmm ,

bende yalan olmazzz karamelim sen dert etme benimm özüm süzüm birdirrrr

burda nesem dışarda böleyimdirrr

inş. ruya busem...senin prenses kızcen gibi bir kızım olsunnn yada annesine aşıkkk birr oğlum...olacak olacak biliyorummm...bekliyorummm iş de RABBİME sığındım...hala umudumm varrr halaaa...

Bilmezmiyiz tatlım.. nasip dielim benimde umutlar diğer aya kaldı.. :97:

selam kızlar
nasılsınız bakalım
hoşgeldin canımmm iyi olmaya çalışıorumm. sen nasılsın canımm

üzülme bebemmmmm kıyamam.. benim bu ay bide umutlanmama gerek bile kalmadan 4 gün ewwel geldi o kadar negatifki umutlanma işte hemen ben geldim dedi kırmızıcıklar
napalım artık diğer aya nasip belkim beraber kalırız kız mayısın ilk haftası bi test yapıomuşuzzz ahamda pozitifff ve bizzz hamiş olmuşuzzz inşallahhhh

selam kızçelerim.............
hoşgeldin rüyammmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…