- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.261
nazım yarından itibaren bende okuyabilicem artık
iki kişiye okuyamadım üzüldüm
ama hep dualarımdalar sadece onlar değil hepiniz öylesiniz hemde lafta değil gerçekten rabbim kalbimizi bozmasın inşallah güzel haberleri tek tek alıcaz ben buna inanıyorum
tabikiii varr karameliimm özliorumm sizziiii çokkkkk
moreden baska okuyandami vardiii
saol canım allahım inşallah seninkininde benimkininde tüm hamile olanların hamileligini başı gibi sonunuda güzel eylerr inşallahh ve tüüüümmmmm anne olmayı isteyen annelerede en kısa zamanda hayırlı bi avlat verir AMİNNN
ah nazım
ben bugünlerde burdaki duyguların gerçekmi olduğunu sorgularken nasıl iyi geliyor bu söylediklerin bir bilsen
ben öyle özlüyorumki sizleri umarım bu başlıkta söylenenler doğrudur tatlım herkes kalbine göre hareket eder rabbim temiz kalpli bütün anne adaylarını fazla bekletmeden evlatlarına kavuştursun inşallah...
selam kızçelerim.............
melekimm üzülmeyin ne olur...............Bak burda gün gelcek güzel haberlerinizi kutlucaz.................Melk181 ,, melek1984 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, derken tüm kızçelerimiz hamiş olcak inşllh............Melk181 im de sen gibi çok istiyor ama durun bakalım demekki var bir zamanı.............Allahım çok bekletmeden sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşllh..seni çokkk iyi anlıyorummm..bu ay bizim için de umut vardııı...eşcaazım zaten umut pıtırcığıı...ama ben de gördümm maalesef o tek çizgiyi...o kadar da uğraşmıştık...doktor da gelişmekte olan bi yumurtam olduğunu söylemişdi...hiç bir günü atlamadık... 31 mart regl günümdü hala olmadımm 1 nisan da test yaptımm tek çizgi... ( üzülmee lütfennnn olacak ben çok inanıyorum bak ne güzelll hiç bi sorunumuzz yokkk bizim de sebepsiz inferteliteee...eşlerimizz hep bizimleee neye karar versek yanlarımızdalar...lütfennn üzülmeee RABBİM doğru zamanı bekliyorrr bizim için en uygunn zamanııı... duaylaaaa senin için....
yaww morem neka tatlı yawwhiçbirini atlamadan okuo .. sonra oradan mesajları alıntıyla cevaplıo tek tek :126::126::126::126::126::126::126::126:
öyle gercekten cok ta caliskan his üsenmezzz
selam kızçelerim.............
ooyy bişeymi oldu karamelimmm seni işgillendireennn
inşallahhhh karamelimm inşallahhhhh
melekimm üzülmeyin ne olur...............Bak burda gün gelcek güzel haberlerinizi kutlucaz.................Melk181 ,, melek1984 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, derken tüm kızçelerimiz hamiş olcak inşllh............Melk181 im de sen gibi çok istiyor ama durun bakalım demekki var bir zamanı.............Allahım çok bekletmeden sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşllh..
gecmisi okumakmi yorulma pazartesimmmmmm imkansiz gibi biseyyy
anladım canımmm işte insan nekadarda beklemse o umut o istek yokmu kahredio her ay insanı ama dedğin gibi rabbimm zamanını bilir inş.. tez vakkite sağlıklıca verir
adet düzensiliği varmı canımmm evet çıkardıı genele doğru çıkıo testler adet geçtiysee :26::26::26::26:
şükürrr ziKZAKIMMM valla gözlerimiz yollarda kaldııı naptı dualarını okuyabildnmii hep msaj attım sana baya kaldı ama :26::26::26:
malesef dua sahiplerine çok kalyoo
olmadı diyip yalan söylemicem cnm ama burayada yazmıcam
şimdi ortamı germenin anlamı yok ama özelden sana yazıcam çünkü burda kalbinin güzelliğine inandığım insanlardansın sende beni yanıltırsan varya ahanda buraya yazıyorum kk biter benim için ki ben senin duygularının sevinçlerini üzüntülerinin gerçekçiliğine öyle inanıyorum ki sahte olamaz
canım bi kaç gündür rahatsızdım okuyamadım ama nasipse bugün okuycam sıradaki arkadaslarada kendimede benim başka birşey yapmam gerekiyomu kendi dualarım için ?
melekimm üzülmeyin ne olur...............Bak burda gün gelcek güzel haberlerinizi kutlucaz.................Melk181 ,, melek1984 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, derken tüm kızçelerimiz hamiş olcak inşllh............Melk181 im de sen gibi çok istiyor ama durun bakalım demekki var bir zamanı.............Allahım çok bekletmeden sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşllh..
Bilmezmiyiz tatlım.. nasip dielim benimde umutlar diğer aya kaldı.. :97:İnanıyorum zamanı var diyorum, ama içim yine üzülüyo, biliyoruz bu duyguyu hepimiz dimi
Bu ay alternatif tıp ile ilgili bişiler denedik, yani iki aydır filan değişik çaylar içiyorduk. Bu ay 03 nisan regl günümdü. Umutlanmamaya çalıştım, hala regl olmadım. Dün gece test yaptık, "TEK ÇİZGİ" çok üzücü, önce zaten biliyodum ki umutlanmamıştım diyosun, yarım saat sonra ağlama krizine giriyosun. keşke olsaydı bu ay. hepinize söyliycektim bu doktoru, çaylardan sizinde almanızı önerecektim, ama olmadı. Gerçi hala regl olmadım, ama eğer hamile olsaydım dün akşam çıkardıçok üzgünüm ......
hoşgeldin canımmm iyi olmaya çalışıorumm. sen nasılsın canımmselam kızlar
nasılsınız bakalım
seni çokkk iyi anlıyorummm..bu ay bizim için de umut vardııı...eşcaazım zaten umut pıtırcığıı...ama ben de gördümm maalesef o tek çizgiyi...o kadar da uğraşmıştık...doktor da gelişmekte olan bi yumurtam olduğunu söylemişdi...hiç bir günü atlamadık... 31 mart regl günümdü hala olmadımm 1 nisan da test yaptımm tek çizgi... ( üzülmee lütfennnn olacak ben çok inanıyorum bak ne güzelll hiç bi sorunumuzz yokkk bizim de sebepsiz inferteliteee...eşlerimizz hep bizimleee neye karar versek yanlarımızdalar...lütfennn üzülmeee RABBİM doğru zamanı bekliyorrr bizim için en uygunn zamanııı... duaylaaaa senin için....
hoşgeldin rüyammmm....selam kızçelerim.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?