Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam bitanem biliyorum şükür namazını kılmayı Allah razı olsun okuyandan okumayandan duaları arasına bizleride alanlardan...inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz beklemek çok yoruyor insanı hele birde pkoluysan dahada zor geliyor

ayyyyy şiştimmm yawwww patlıycammm şimdiii...star da bir kaynana varr ALLAHIM yolacammmm karının saçını başını yawwwww....

aaa senin bat bugnmü canımmm

belli olmaz o zaman ben dün sanırmm ondan öle yazdımmm

geç yerleşme olabilirrr bekle bikaç günn olmassa gene yapp Allhım hayırlısını versinnn

üsme kendini herşeyy ii olucakkk

bende 26-27 günde bir oluyorummm normal yanii

herşey düzgün Allahımm inş. tez vakkiye vercek meleğiniii

ben innaıorumm hepimiz peş peşe kalcas hamilee sizlerde inannıın

Rabbim ol dedikten sonra hiç bişey engel olamass inş. yeterki hayırlsı olsun sağlıklı olsunnn

çok şükür cnm biraz başım ağrısada iyiyim rabbime çok şükür ağrı soldn soldan geliyor ben kalkıp iki tur atıyorum kovalıyorum bakalım kim yenecek

ayyy dün de çıldırttı kızıı...amaaa...patladıı kızz sonunda...ayyy ana kuzusuuu bu oğlannnnn....çokkk bilmişşş dediğim dedik bir kaynana...kabuss gibi....

ben izlemiyorum arada kanal değiştirirken görüyorum stres oluyorum o programda zaten hayatımız stres dolu bide onlara sinirlenmek istemiyorum pes dedirtiyorlar

ben izlemiyorum arada kanal değiştirirken görüyorum stres oluyorum o programda zaten hayatımız stres dolu bide onlara sinirlenmek istemiyorum pes dedirtiyorlar

bende senin gibiyim zikzakım stresli olan programları izlemiyorum
bana herşey yakışır açık ama benim için kk kızlarına hamilelik yakışır var

valla zikzakımm çokk haklısınnn aslında... herzaman güzel şeylerr olurr bu programda ama bunlarr bi tuhafff...

İlhazımmmm hepimiz için için inşallahhh en iyisi olacak topiğimiz bize uğurlu gelecek... bide bakmışız prenseslerimiz yada paşalarımızı kucağımıza almışız.. öle bi zaman gelmişki ilk adımlarını, ilk sözcüklerini sonra bi de bakmışız.. sünnetlerini paylaşıcaz ne bilim ilk okula başladıklarını... inşallah ilhanazımm bu günleride görücez beraber... inşallahhh

çok şükür cnm biraz başım ağrısada iyiyim rabbime çok şükür ağrı soldn soldan geliyor ben kalkıp iki tur atıyorum kovalıyorum bakalım kim yenecek

sen yenersin karamelim güveniyorum ben sanaa

çok yazıkk çokk hiç bukadarrr incildğimii kalbimin kıırıldığınıı APTAL YENİNE konulduğumu hissemetiştimm
ve hiç tanımadığım bir insan için ağlamamıştımmm çok teşekür ederimmm.....​

Son düzenleme:
bende öyle geziyorum kanalları işte ses olsun yeter kulak asmıyorum

aynen

doğrudur canım kaynanamdan eltimden görümcemden yeterince çektiğim için görmek istemiyorum

benimde çok senin gibi erkek tarafından çekenler
ben hiçbir zaman anlayamadım insan oğlunun kardeşinin mutlu olması huzurlu olması için uğraşır ama arada kendini herşeyde haklı görenler çıkıyor

ilhanazım neler oluyor ? :26:

Nolduuuuuuuuuuuuuuu ılhannazımmmmmmmmmm moremmm nolduuuu

ilhanazım neler oluyor ? :26:

hiçç ii şeylerrr olmuoo zikzakımmm hemdee hiçç
çok kırışdımmm hayall kırıklığı yaşıorummm

hiç bu kadar üzülmemiştimmm

inşllah düşüdğüm gibi değildirrrrr

nazım yapma böyle okudukların benim için yazılmış şeyler senle alakası yok tatlım
siz eski arkadaşsınız
lütfen üzme kendini ben sorun etmicem artık yanlış yapmışım artık kimseyi özlemicem ve yanımda istemicem hele arkasından asla gitmicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…