- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.281
bitanemm duaların biitnce şükür nazamı kılcak 2 rekatt bi oo
Allahı kabul etsinnnn inşallhhhh
Şükür Namazı Nedir Şükür Namazı Nasıl Kılınır?
yardımı olurmu bilmem ama ben burdan baktım dıı
ayyyyy şiştimmm yawwww patlıycammm şimdiii...star da bir kaynana varr ALLAHIM yolacammmm karının saçını başını yawwwww....
adet düzensizliğim yok aslında, normalde 30 günde olurdum hep, bu çayları içtiğimden beri 2 aydır filsn 27 güne düştü, ayani aslında normali de bu diimi? ben de sevindim, belki doktorların görmediği bişler düzeliyodur dedim. Buna göre bugün regl olmam lazım. Şimdilik yok bişi. 10 gündür filan kasıklarımda iğne gibi batmalar oluyodu. normalde göğüslerim acımaz benim adet dönemi öncesi, bu ay özellikle sağ göğsüm çok acıyo, dokunamıyorum bile, bunlar istemesem de içten içe umutlandırdı belki de beni.. adetime 1 gün kala, dün akşam test yaptım sonuç olarak, ve negatif, artık önümüzdeki ay kısmetse diyorum. Bir de bu çayları veren doktor, benle ilgili (kişiliğim, sinirli olmam, kan grubumu) bir çok şeyi ben söylemeden bildi, ve bu ay kesin mutlu haberinizi bekliyorum dede olacağım bu ay dedi. bu da umutlandırdı beni. Ne yapalım kısmetten ötesi yok, Rabbim bekletmesin daha fazla artık hiçbirimizi .. Amin ..
Bilmezmiyiz tatlım.. nasip dielim benimde umutlar diğer aya kaldı.. :97:
hoşgeldin canımmm iyi olmaya çalışıorumm. sen nasılsın canımm
üzülme bebemmmmm kıyamam.. benim bu ay bide umutlanmama gerek bile kalmadan 4 gün ewwel geldio kadar negatifki umutlanma işte hemen ben geldim dedi kırmızıcıklar
napalım artık diğer aya nasip belkim beraber kalırız kız mayısın ilk haftası bi test yapıomuşuzzz ahamda pozitifff ve bizzz hamiş olmuşuzzzinşallahhhh
hoşgeldin rüyammmm....
kaynana fenada gelin de az değil yırtınıyo resmen
ayyy dün de çıldırttı kızıı...amaaa...patladıı kızz sonunda...ayyy ana kuzusuuu bu oğlannnnn....çokkk bilmişşş dediğim dedik bir kaynana...kabuss gibi....
ben izlemiyorum arada kanal değiştirirken görüyorum stres oluyorum o programda zaten hayatımız stres dolu bide onlara sinirlenmek istemiyorum pes dedirtiyorlar
ben izlemiyorum arada kanal değiştirirken görüyorum stres oluyorum o programda zaten hayatımız stres dolu bide onlara sinirlenmek istemiyorum pes dedirtiyorlar
aaa senin bat bugnmü canımmm
belli olmaz o zaman ben dün sanırmm ondan öle yazdımmm
geç yerleşme olabilirrr bekle bikaç günn olmassa gene yapp Allhım hayırlısını versinnn
üsme kendini herşeyy ii olucakkk
bende 26-27 günde bir oluyorummm normal yanii
herşey düzgün Allahımm inş. tez vakkiye vercek meleğiniii
ben innaıorumm hepimiz peş peşe kalcas hamilee sizlerde inannıın
Rabbim ol dedikten sonra hiç bişey engel olamass inş. yeterki hayırlsı olsun sağlıklı olsunnn
çok şükür cnm biraz başım ağrısada iyiyim rabbime çok şükür ağrı soldn soldan geliyor ben kalkıp iki tur atıyorum kovalıyorum bakalım kim yenecek
bende senin gibiyim zikzakım stresli olan programları izlemiyorum
bana herşey yakışır açık ama benim için kk kızlarına hamilelik yakışır var
valla zikzakımm çokk haklısınnn aslında... herzaman güzel şeylerr olurr bu programda ama bunlarr bi tuhafff...
bende öyle geziyorum kanalları işte ses olsun yeter kulak asmıyorum
doğrudur canım kaynanamdan eltimden görümcemden yeterince çektiğim için görmek istemiyorum
çok yazıkk çokk hiç bukadarrr incildğimii kalbimin kıırıldığınıı APTAL YENİNE konulduğumu hissemetiştimm
ve hiç tanımadığım bir insan için ağlamamıştımmm çok teşekür ederimmm.....
çok yazıkk çokk hiç bukadarrr incildğimii kalbimin kıırıldığınıı APTAL YENİNE konulduğumu hissemetiştimm
ilhanazım neler oluyor ? :26:
hiçç ii şeylerrr olmuoo zikzakımmm hemdee hiçç
çok kırışdımmm hayall kırıklığı yaşıorummm
hiç bu kadar üzülmemiştimmm
inşllah düşüdğüm gibi değildirrrrr
Nolduuuuuuuuuuuuuuuılhannazımmmmmmmmmm moremmm nolduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?