- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.301
hiçç ii şeylerrr olmuoo zikzakımmm hemdee hiçç
çok kırışdımmm hayall kırıklığı yaşıorummm
hiç bu kadar üzülmemiştimmm
inşllah düşüdğüm gibi değildirrrrr
çok üzüldğmm edam çokkk çok kalbim kırıldı yemşn ederim ağlıorummmm
ellrim titremeye başladıııı sende gördünn az öncee
doğrudur canım kaynanamdan eltimden görümcemden yeterince çektiğim için görmek istemiyorum
hiçç ii şeylerrr olmuoo zikzakımmm hemdee hiçç
çok kırışdımmm hayall kırıklığı yaşıorummm
hiç bu kadar üzülmemiştimmm
inşllah düşüdğüm gibi değildirrrrr
nazım yapma böyle okudukların benim için yazılmış şeyler senle alakası yok tatlım
siz eski arkadaşsınız
lütfen üzme kendini ben sorun etmicem artık yanlış yapmışım artık kimseyi özlemicem ve yanımda istemicem hele arkasından asla gitmicem...
üzülme bitanem kk küçük heryerde görüşürsünüz
çok yazıkk çokk hiç bukadarrr incildğimii kalbimin kıırıldığınıı APTAL YENİNE konulduğumu hissemetiştimm
ve hiç tanımadığım bir insan için ağlamamıştımmm çok teşekür ederimmm.....
Yae nazim zaten ben acim etim budum eridi acliktan yemek yeme geliyim sana sonra yersinbende sizi çok özledmmmmm cankuşummmm
ayy deme ölee utanıtımmmseni yiyesim gelirr sonraaa
Tum testlerde cifti gorursun insallahbenimde dünden bu yanaa 2. çizgi silik bakalım ilkes kullanıorum canımm bende bakalımm yakalıcasmı hiç olmassa bunda çift çizgiyi
Mimorem fotolari yolla bizeSlm kizlar doktordayim. Sira bekliyom. Cisim var yapmiyorum nasil olsa ornek alicaklar. O zamana kadar bir tane daha gelmezse diye:))) doktor arap yaaa, burasi arap dolu:)))
üzülme bitanem kk küçük heryerde görüşürsünüz
nazımmmm cancaazımmmm neler oluyorrr...kim acıttı canını böyleeee
kıyamammm benn sanaaa....boşverrrr sıkmaaa o güzelll canınııı...RABBİM katındaaa yapılann her haksızlıkkk değerini bulurrr....
elimde değil karamelimmmmm çok kötü oldumm ben sabahtan beri bekliorummm gördğm dayanamadımm
ve okadar salağim kii hiç bakmak aklıma gelmedi nerde diee bilorum gelcek çnküüü ben burdayı belkliorumm bilyoooo
elimde değil karamelimmmmm çok kötü oldumm ben sabahtan beri bekliorummm gördğm dayanamadımm
ve okadar salağim kii hiç bakmak aklıma gelmedi nerde diee bilorum gelcek çnküüü ben burdayı belkliorumm bilyoooo
Nazim noldu tatlim
nazım bak siz eski arkadaşmışsınız
ben seninle olanları paylaştım kendin oku bana yanlış anlamışsın sen dersin belki dedim çok üzüldüm dün biri çıksın desin istedim hayır öyle değildir diye
özelden yazdım herkes üzülsün istemedim
benim için artık zor ama siz eski arkadaşlarsınız sizi ilgilendiren bişey yok benimle alakalı konu ve en son istediğim şey benim yüzümden aranızın bozulması
sen konuş onunla o sana anlatır o derse kabulüm yeterki sen üzülme aranız bozulmasın
söylemem melekimm kusura bakmayınnn şuan innanmak istyemiorummmm
inanmıorum daaa ama çokk kırıldımmm
benii ağlatmaya kimsenin hakkı yokkk
bu kadar kalbimi kırmaya 3 gnlük insanlar için bırakmayaaa
hoşş geldinn nuarinimmm canımmmmm
şuan sölemek isyemiourmmmm mersahım sadece eğer okuyorsaa
evet
sitem ediorumm
ve çok kıırılldımmm bilsinn
istioırummmm
hayellerimi kırdı çok kalbimi acıttıı çokkkk
anlaşıldı şmdi durum hiç bişeyden haberim yok
ben anlıcamı anladımm artık karamelim sen en iiyisi yaptınn saolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?