Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hiçç ii şeylerrr olmuoo zikzakımmm hemdee hiçç
çok kırışdımmm hayall kırıklığı yaşıorummm

hiç bu kadar üzülmemiştimmm

inşllah düşüdğüm gibi değildirrrrr

ne düşündüğün değildir neler oluyor anlatırmısın :26:

elimde değil karamelimmmmm çok kötü oldumm ben sabahtan beri bekliorummm gördğm dayanamadımm
ve okadar salağim kii hiç bakmak aklıma gelmedi nerde diee bilorum gelcek çnküüü ben burdayı belkliorumm bilyoooo

nazımmmm cancaazımmmm neler oluyorrr...kim acıttı canını böyleeee

bende sizi çok özledmmmmm cankuşummmm

ayy deme ölee utanıtımmm seni yiyesim gelirr sonraaa
Yae nazim zaten ben acim etim budum eridi acliktan yemek yeme geliyim sana sonra yersin
benimde dünden bu yanaa 2. çizgi silik bakalım ilkes kullanıorum canımm bende bakalımm yakalıcasmı hiç olmassa bunda çift çizgiyi
Tum testlerde cifti gorursun insallah bu duadan sonra sasi olma
Slm kizlar doktordayim. Sira bekliyom. Cisim var yapmiyorum nasil olsa ornek alicaklar. O zamana kadar bir tane daha gelmezse diye:))) doktor arap yaaa, burasi arap dolu:)))
Mimorem fotolari yolla bize

nazımmmm cancaazımmmm neler oluyorrr...kim acıttı canını böyleeee

söylemem melekimm kusura bakmayınnn şuan innanmak istyemiorummmm
inanmıorum daaa ama çokk kırıldımmm

benii ağlatmaya kimsenin hakkı yokkk

bu kadar kalbimi kırmaya 3 gnlük insanlar için bırakmayaaa

kıyamammm benn sanaaa....boşverrrr sıkmaaa o güzelll canınııı...RABBİM katındaaa yapılann her haksızlıkkk değerini bulurrr....

aynen canım takmıyorum ama eşim yanlız kaldı ailesinin tamamıyla küs ben ona üzülüyorum sadece

nazım bak siz eski arkadaşmışsınız
ben seninle olanları paylaştım kendin oku bana yanlış anlamışsın sen dersin belki dedim çok üzüldüm dün biri çıksın desin istedim hayır öyle değildir diye
özelden yazdım herkes üzülsün istemedim
benim için artık zor ama siz eski arkadaşlarsınız sizi ilgilendiren bişey yok benimle alakalı konu ve en son istediğim şey benim yüzümden aranızın bozulması
sen konuş onunla o sana anlatır o derse kabulüm yeterki sen üzülme aranız bozulmasın

Nazim noldu tatlim

şuan sölemek isyemiourmmmm mersahım sadece eğer okuyorsaa
evet

sitem ediorumm

ve çok kıırılldımmm bilsinn

istioırummmm

hayellerimi kırdı çok kalbimi acıttıı çokkkk

ben anlıcamı anladımm artık karamelim sen en iiyisi yaptınn saolll

nazımmmmmmmmmmmmmmmm
ağlamaa yaaaa
bak kızlarda merakta kaldı
kızlar naz dün benimle hayal arasında geçenleri okudu üzüldü aslında herkes görmesin istedim ama kendiniz okuun
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...mutlarimizin-cicek-acmasi-dilegiyle-1528.html

anlaşıldı şmdi durum hiç bişeyden haberim yok

benimde yoktuuu zikakımmm inan yoktuu ve kırıklığımı anlatyamamm

salak gibi ağlıyorum yaaaa biri bana salak desin valla çok ihtiyacım varrrr

ben anlıcamı anladımm artık karamelim sen en iiyisi yaptınn saolll

yok nazım yok hiç iyi yapmadım sen böyle yaparsan bukadar üzülürsen ben bidaha gelmem
gelsin konuşursunuz onunla benim aramda olan bişeyi ne olur üstüne alınma
belliki başka konuda olması rahatsız etti onu aslında doğru ama kendimi tutamadım ben burda onu beklerken onları orda görünce çok kötü oldum o yüzden sordum
ama o yanlış anladı onu özlemem yanımızda olsun istemem hataymış bilemedim zaten ordada yazdım sorun bende onda değil :)
ben fazla ciddiye alıyorum herkesi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…