Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Özel birseyler yaptinmi? kür falan...yada hic birseymi?

ay canım denemediğim kür çay bitki kalmadı ki benim 10 ay içinde... ama ovülasyon testine göre çalışıp, silkeleme yöntemini de uygulayıp bide hiç ayağa kalkamadan direkt uyudum o ay hamile kalmışım. Allah nasip etti işte, sağlıkla sıhatle kucağımza almayı da nasip etsin inşallah...

morem benımde dun cıft cızgıde kopkoyu cıktııı bakkkk

Eki Görüntüle 675262

koyu çıktığı her gün dene tamammı üstte yazdıklarımı da yap, ama silikleşince bırak denemeleri tamammı? bata kadar yapma bir daha, ama ovü testle takip etmeyi bırakma bata kadar... Hadi hayırlısı olsun hakkında...

hoşgeldin canım, tüm duaların gerçek olsun inşallah.

kızlar bebegimi gördüm yerleşmi kesesine kalbide atmaya başlamış dr dinletmedi ama canlanmış dedi size haber vermek için geldim ama hemen çıkıyorum öptümm sizlerriiiii muahhhh

oy oy oy çok sevindim canım benim hadi sağlıkla hayırla büyüsün bebeğin...

selam kızlar
nasılsınız bakalım

iyilik sağlık sen nasılsın bakalım?

bende sizi özledim ilhanazımmm geldim artık burdayım

hoşgeldin de neredeydin sen?

aynen canım takmıyorum ama eşim yanlız kaldı ailesinin tamamıyla küs ben ona üzülüyorum sadece

eşin için üzüldümmm..ailenizin diğer fertleri için bir şey diyemem ama umarımmm çok geç olmadan annesi ve babasıyla kırgınlıklarrr biter umarımm...çünkü hayatt çokkk kısaaa...hiç anlamıyorummm ben bu insanlarııı herşey güzel olabilrkenn ne isterlerrr birbirini çok seven insanlardan...mutluluğa ortak olmak varkennn...kırgınlıklarrr nedennn olurrr... KOCAMANNN BİRR HİÇÇÇÇ YÜZÜNDEN....

kolay kolay bitmez o dargınlık canım hayırlısı

pazartesim netimde sorunlar vardı yeni halloldu nasılsın tatlım

hoşgeldin pazartesim
kötüyüm demek adetim değildir çok şükür rabbime iyiyim cnm

lütfenn karamelim bari siz bırakmayın beniii çok büyük hayal kırıklığı yaşadım çokk tarif edemrm
hiç bukadar tanımadığım insana ağlamadımm
ben çok ağlayan biri değilimm ama helal olsunnn yani ne diiyimmm

şu tartışmanın olduğu sayfayı biri söyleyebilirmi bulamadım ben

zikzakım okuma boşver tartışma değil ben hayale neden burdasın gelmiyorsun dedim konu uzadı oda ölümüne dediğimi hatırlamıyorum diyerek koydu noktayı
konu bu benimle alakalı kimseyle değil ben özledim bekledim ama oooo neyse burdada uzamasın kapansın

neler olduğuna dair bişey bilmiyorum ama sen üzme kendini canım yanındayım

peki canım boşverin takmayın kafanızı

tammm hayatıımmm

edammmm dakka engeli var yasamııoroummm
bende aynı geldim ve ilk ben geldimmm,
ben bunu hak etmedimm habersizz olmas

bir anda olmass

çok kırıldım yaaa hala büyümemişim demekkii

hala çocuğum ben hemen sevip inannıourmmm

cnm ne bırakması ben burdan önce çok aşlıkta bulunmadım uzun süreli iki tane vardı onlardanda ayrılmamın sebebi arkadaşlarım gittiler herkes yenilendi bende eskidiğimi hissedince ayrıldım burdada öyle olucak inşallah herkes hamiş olucak başka başlıklara gidicekler ben ozaman gidicem diğerlerindede olduğu gibi
malum yeniler gelince eskiyi özlüyorsun...

ılhannazımmm lutfennn ağlama tatlımm artıkkk bız senınn yanındayızzz

ne oldu tatlım hiç bişey anlamadım ama yapmayın böyle yaa.... topikte üzülmek ağlamak kırılmak yookkk

nedesem bilmiorum yaaa valla çok kötü oldummm
szide üsüorum kızlarr ama tek kalıp ağlarsam fena olurumm

kafamı dağıtmalııymm yoksa krise giriorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…