- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.321
benimde yoktuuu zikakımmm inan yoktuu ve kırıklığımı anlatyamamm
salak gibi ağlıyorum yaaaa biri bana salak desin valla çok ihtiyacım varrrr
Özel birseyler yaptinmi? kür falan...yada hic birseymi?
Selam Melek181 :)
Ben 6 yıldır bekliyoruz umutla!! İnşallah kimsenin bu kadar uzamaz, çok üzücü. sebepsiz infertilite deniyor, eşimde ve bende sorun yok, 3 kez blast transferli tüp bebek yaptık. doktorumuzun söylediğine göre, 3 kez %70 olasılığı yakalayamamamız enteresan, genetik test yapıldı bunun üzerine, onda da bişi çıkmadı. sadece kan sulandırıcı aspirin kullanmaya başladım şimdi. Allah hayırlısını versin diyorum, eşimle çok çok mutluyuz evimizde, ama eksik bi taraf işte, yıllar geçtikçe daha daha üzülmeye başlıyorsun, Allah ın izniyle hepimizin yüzü güler EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH, bütün dualarım bizim gibi bekleyenler için
kızlar bebegimi gördüm yerleşmi kesesine kalbide atmaya başlamış dr dinletmedi ama canlanmış dedi size haber vermek için geldim ama hemen çıkıyorum öptümm sizlerriiiii muahhhh
selam kızlar
nasılsınız bakalım
bende sizi özledim ilhanazımmm geldim artık burdayım
aynen canım takmıyorum ama eşim yanlız kaldı ailesinin tamamıyla küs ben ona üzülüyorum sadece
eşin için üzüldümmm..ailenizin diğer fertleri için bir şey diyemem ama umarımmm çok geç olmadan annesi ve babasıyla kırgınlıklarrr biter umarımm...çünkü hayatt çokkk kısaaa...hiç anlamıyorummm ben bu insanlarııı herşey güzel olabilrkenn ne isterlerrr birbirini çok seven insanlardan...mutluluğa ortak olmak varkennn...kırgınlıklarrr nedennn olurrr... KOCAMANNN BİRR HİÇÇÇÇ YÜZÜNDEN....
ay canım denemediğim kür çay bitki kalmadı ki benim 10 ay içinde... ama ovülasyon testine göre çalışıp, silkeleme yöntemini de uygulayıp bide hiç ayağa kalkamadan direkt uyudum o ay hamile kalmışım. Allah nasip etti işte, sağlıkla sıhatle kucağımza almayı da nasip etsin inşallah...
koyu çıktığı her gün dene tamammı üstte yazdıklarımı da yap, ama silikleşince bırak denemeleri tamammı? bata kadar yapma bir daha, ama ovü testle takip etmeyi bırakma bata kadar... Hadi hayırlısı olsun hakkında...
hoşgeldin canım, tüm duaların gerçek olsun inşallah.
oy oy oy çok sevindim canım benim hadi sağlıkla hayırla büyüsün bebeğin...
iyilik sağlık sen nasılsın bakalım?
hoşgeldin de neredeydin sen?
şuan sölemek isyemiourmmmm mersahım sadece eğer okuyorsaa
evet
sitem ediorumm
ve çok kıırılldımmm bilsinn
istioırummmm
hayellerimi kırdı çok kalbimi acıttıı çokkkk
lütfenn karamelim bari siz bırakmayın beniii çok büyük hayal kırıklığı yaşadım çokk tarif edemrmyok nazım yok hiç iyi yapmadım sen böyle yaparsan bukadar üzülürsen ben bidaha gelmem
gelsin konuşursunuz onunla benim aramda olan bişeyi ne olur üstüne alınma
belliki başka konuda olması rahatsız etti onu aslında doğru ama kendimi tutamadım ben burda onu beklerken onları orda görünce çok kötü oldum o yüzden sordum
ama o yanlış anladı onu özlemem yanımızda olsun istemem hataymış bilemedim zaten ordada yazdım sorun bende onda değil :)
ben fazla ciddiye alıyorum herkesi sanırım...
şu tartışmanın olduğu sayfayı biri söyleyebilirmi bulamadım ben
Birine gonderme var anlasilan nazim seni kim uzduyse cekerim sacini
lütfenn karamelim bari siz bırakmayın beniii çok büyük hayal kırıklığı yaşadım çokk tarif edemrm
hiç bukadar tanımadığım insana ağlamadımm
ben çok ağlayan biri değilimm ama helal olsunnn yani ne diiyimmm
zikzakım okuma boşver tartışma değil ben hayale neden burdasın gelmiyorsun dedim konu uzadı oda ölümüne dediğimi hatırlamıyorum diyerek koydu noktayı
konu bu benimle alakalı kimseyle değil ben özledim bekledim ama oooo neyse burdada uzamasın kapansın
ay canım denemediğim kür çay bitki kalmadı ki benim 10 ay içinde... ama ovülasyon testine göre çalışıp, silkeleme yöntemini de uygulayıp bide hiç ayağa kalkamadan direkt uyudum o ay hamile kalmışım. Allah nasip etti işte, sağlıkla sıhatle kucağımza almayı da nasip etsin inşallah...
koyu çıktığı her gün dene tamammı üstte yazdıklarımı da yap, ama silikleşince bırak denemeleri tamammı? bata kadar yapma bir daha, ama ovü testle takip etmeyi bırakma bata kadar... Hadi hayırlısı olsun hakkında...
hoşgeldin canım, tüm duaların gerçek olsun inşallah.
oy oy oy çok sevindim canım benim hadi sağlıkla hayırla büyüsün bebeğin...
iyilik sağlık sen nasılsın bakalım?
hoşgeldin de neredeydin sen?
lütfenn karamelim bari siz bırakmayın beniii çok büyük hayal kırıklığı yaşadım çokk tarif edemrm
peki canım boşverin takmayın kafanızı
edammmm dakka engeli var yasamııoroummm
bende aynı geldim ve ilk ben geldimmm,
ben bunu hak etmedimm habersizz olmas
bir anda olmass
çok kırıldım yaaa hala büyümemişim demekkii
hala çocuğum ben hemen sevip inannıourmmm
cnm ne bırakması ben burdan önce çok aşlıkta bulunmadım uzun süreli iki tane vardı onlardanda ayrılmamın sebebi arkadaşlarım gittiler herkes yenilendi bende eskidiğimi hissedince ayrıldım burdada öyle olucak inşallah herkes hamiş olucak başka başlıklara gidicekler ben ozaman gidicem diğerlerindede olduğu gibi
malum yeniler gelince eskiyi özlüyorsun...
elimde değillll zikzakımm çokkk kırııldım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?