Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aramıza hoşgeldin nazım
bende öyleymişim dün anladım
kendime kızıyorum kız haklı gitmiş saygı duyup bıraksana ne gidiyorsun neden gelmiyorsun diyorsun
böyle ağzının payını verirler iyi oldu bana valla bak kız ölümüne kadar beraberiz falanmı dedi ne abartıyorsam altı üstü sanal işte
demem lazım ama diyemedim diyemicem...

canım ya üzülme her ne olduysa inan hal olmayacak birşey değil lütfen canını sıkma....

ne oldu tatlım hiç bişey anlamadım ama yapmayın böyle yaa.... topikte üzülmek ağlamak kırılmak yookkk

yok bişey zuhalimmm bende bi kaç güne düzeliirmmm
ama çok kelime var içimde de demek istemiorumm

ben öle sanıordummm çokkk hayalimiz vard beraberr ne aptalım yaaa

yok bişey zuhalimmm bende bi kaç güne düzeliirmmm
ama çok kelime var içimde de demek istemiorumm

nazım kopup duruyorum pc yi yere fırlatıcam artık
ne olur kapatalım konuyu sen üzülünce ben kendi üzüntümü unuttum
bak ben zaten iyi değilim üstüne bide sana üzülürsem
hadi dağıt konuyu üzülmek yok burda sen derdin ya burası başka hadi cnm

Tatlim benim konuyu anlamadim ama seni kimse uzemez. kendine yapma bunu uzulme yanindayiz biz

yasakım üzdüü beni hatta üzmedii kahrettiii

çok kötüyüm yaaa hiçç bıukadar üzülmemiştimmm biri içinnn

aynen canım takmıyorum ama eşim yanlız kaldı ailesinin tamamıyla küs ben ona üzülüyorum sadece

evett mersahımmm gel de sakinleişti benii nolurrrr

canımm nazımmmm okudumm ben yazışmalarııı gerçekten yorumsuzzz...veee gereksizzzz saçma sapannn bişeyyyy...karamelimm çokk güzell özetlemişş zaten durumu...anlayannn artıkk nasıl anladıysaaa kendince yorumlamışşşş olayı...a...üstünde fazla durmaaa boşverrrr hayatta üzülebileceğimizz önemseyebileceğimizzz daha önemli daha değerli insanlarr vardırr mutlakaaa...ağlama hiçççççç hiççççççç.... gerçekten kapansınn konuuuu...hiççç üzülmeeee çokk komik yaaaa gereksizzz gerçektennn...

yapamam karemelimmm öle hemen kapatıbilcem biri olsa bu kadar ağlarmııymmmm

evett mersahımmm gel de sakinleişti benii nolurrrr

canımm nazımmmm okudumm ben yazışmalarııı gerçekten yorumsuzzz...veee gereksizzzz saçma sapannn bişeyyyy...karamelimm çokk güzell özetlemişş zaten durumu...anlayannn artıkk nasıl anladıysaaa kendince yorumlamışşşş olayı...a...üstünde fazla durmaaa boşverrrr hayatta üzülebileceğimizz önemseyebileceğimizzz daha önemli daha değerli insanlarr vardırr mutlakaaa...ağlama hiçççççç hiççççççç.... gerçekten kapansınn konuuuu...hiççç üzülmeeee çokk komik yaaaa gereksizzz gerçektennn...

Kızlar bu topiğin açılma amacı; aynı derdi paylaşan kadınların bir araya gelip birbirine destek olması. Buraya sonradan dahil olan kimse konu dışına atılmaz, cevapsız bırakılmaz, saygı ve sevginin hüküm sürdüğü bir topik burası tartışma sürtüşme yaşayarak morallerin düşmesine, bozulmasına hiç gerek yok...

herkes paylaşımlarına kaldığı yerden devam etmeli.. bu topikte devam etmek isteyene niye aramıza geliyorsun demediğimiz gibi özgür iradesi ile ayrılmak isteyen varsa da niye gidiyorsun diye baskı yapamayız. ayrılık her zaman üzüntü verir ama tecrübeler de kazandırır insana sakin ve sabırlı olmakta fayda var yoksa kendimizi yıpratmaktan başka hiç bir işe yaramaz ağlamalarımız. bu nedenle kendini topla ilhannazım

bildiğim kadarıyla ilk kez yaşıyoruz bu topikte böyle bir gerilimi, ben bir an önce sonlanmasını dilerim. çünkü atmosferi kuvvetli, canlı ve güzel bir topik burası ve bizler topiğe emek verdikçe ayakta kalır...birbirimize karşı beğendiğimiz yönleri ifade ettiğimiz gibi hoşumuza gitmeyen ya da rahatsız olduğumuz şeyleri söylemekten çekinmemeliyiz. olaylar ancak bu şekilde büyümeden sonuçlanabilir. yok eleştiriler çok büyük bir problemse ve biz bunları kaldıramıyorsak, o zaman kendimizde aramamız gereken hatalar var demektir.... sorunlar paylaşıldıkça küçülür...

canınızı sıkmayın ve zamana bırakın kızlar.

yasakım üzdüü beni hatta üzmedii kahrettiii

çok kötüyüm yaaa hiçç bıukadar üzülmemiştimmm biri içinnn

canımsın bi sakin ol belki yanlış anlama olmuştur bi dur bakalım yasakla konuşmadan birşey deme lütfen....

elimde değil melekimmm ben eğre çok seviorum dediysem doğrudur bu öresi berisi olmazz

önemisz değil benim içinn keşke öle olsada şimdi ağlamasam içim acımaasaaa

böylee söylemeyin kızcelerimmm yaaa lütfennn...ben çokk önemsiyorummm sanal diye bir şey yok ki...hepimiz insanızzz ben seviyorummm burayı sizleri...paylaşıyorum herşeyimi özledim de heee...telefonumdan girdimm aşkitom pcim servise gidince....olmaz ki ama böyleee üzülürüm benn çokkkk....

yenii batt 30 nisan gibi görünüyorr hayırlısıylaaaa

yapamam karemelimmm öle hemen kapatıbilcem biri olsa bu kadar ağlarmııymmmm

nazım sadece senin için değil zaten konuda ordan çıktı ya ben fazla önemsedim yani öyle dedi
pazartesim doğğru söylüyor nazım topşamamız lazım kendimizi elbette zor ama yapacak bişeyde yok
sen üzüldün ya işte o zaman anladım üzüntü ikiye katlanabiliyor...

Kizlaerrrr ben enfeksiyon kapmisim sanirim mantarrrrr. Yaw nasil oldu anlamdum. Kotu bisi degil dedi ama 14 gunluk hap verdiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…