Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cnm aman haaa nolur önemsemek kötü bişey tamam birbirimizi sevelim ama kaptırmayalım valla çok yıkıcı oluyor
ben bebiş için bıraktığım sigarayı dün tazeledim iradesizmiyim neyim eşim olsa ona saracaktım ama oda yoktu
yanlız olunca kötü oldu
siz siz olun benim gibi yapmayın biraz oluruna bırakın yoksa uzun ömürlü olmuyor mutluluklar

nazımmmm uzmeee kendınıı eger cokkk sevseyydıı bızıı elbette gıtmezdıı ve gercek yuzu ortadaaa...

deme ölee edammm iyidir yasakım biliorum benn seviorum onuu samimiyetinde şüphem yok sadece şagınım ve kıırkk böle öğrenmek istenmesdmmm

Kizlaerrrr ben enfeksiyon kapmisim sanirim mantarrrrr. Yaw nasil oldu anlamdum. Kotu bisi degil dedi ama 14 gunluk hap verdiii.

miamorem dikkat et eşinede ilaç vermesi gerekti verdimi
kuru olduğunu yazmıştın dün ıslaklıktan olur genelde ama demekki oluşmuş yinede dikkatli ol

karamelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun ama vallahi üzmeyin kendinizi... duygusal yaklaşmamaya çalışın yani, bi şekilde bu topikte bu sorun yaşandıysa ve neticeleri buysa -birilerinin terk etmesi, birilerinin üzülmesi falan- bu gün olmasa yarın yarın olmasa başka bir gün elbet yaşanırdı sonuçta...

ortada bir sorun yok, sadece tercihler var. kim neyi tercih ediyorsa onu yaşasın.

ben buradayım, isteyen herkes de buarada olmaya devam edecek

Kizlaerrrr ben enfeksiyon kapmisim sanirim mantarrrrr. Yaw nasil oldu anlamdum. Kotu bisi degil dedi ama 14 gunluk hap verdiii.

nee, o nasil olmus yaaa...kasiniyormu???

deme ölee edammm iyidir yasakım biliorum benn seviorum onuu samimiyetinde şüphem yok sadece şagınım ve kıırkk böle öğrenmek istenmesdmmm

Ilhanazcim ne oldu yaa..bir saatline eve gittim geldim, suan actim, ne oldu, wallahi saskinim suan, okumadim, ama ne oldu yani, aranizda aglanacak ne yasandi?

geçmiş olsunnn miamoremmmm bitanemm inşallah düzlcekk ben burdayımm allahın izniyle belki elimden bişey gelmez bişey yapapa ama desteğim hep siznleeee

yok bişey zuhalimmm bende bi kaç güne düzeliirmmm
ama çok kelime var içimde de demek istemiorumm

canım istemeden olmuştur herhalde geçmişi mi okudun yine sen ??????????? bırak lütfen bir de birkaç gün yazmışsın,,bir dk. ağlamaya bile değmez ufak şeyler için... ayrıca herkesin düşüncesi kendine ve herşey herkes için aynı önemde değerde olmayabilir.. hiç üzme kendini lütfen tatlımmm

ben bırakalı 2 sene oldu olsa şimdi içerim

moremmm sen aglama bu dünyada en son aglamani isteyecegim kisiler arasindasinnnn..

geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın.sıcak suyun içine karbonat dök karıştır onunla taharet al hemen rahatlatır.

artık yok yasakım kızlarrr gelmicekkk sizlerde bilinnnn​

yasakımı anladım da kızlar dediğin kimler?

kislar simdi baska bi arkadasim topik acti orda sohbet ediyom diyemi bu tepkilerrrr.....

çok haklısın pazartesim ama insan kişiliğinin gerektirdiğini yapıyor
dün kendime neler söyledim birbilsen nasıl kızdım
ben burdaki bütün arkadaşlarıma dualarımda bile yer veriyorum varmı ötesi
her namazımdan sonra sizleri nasıl dillendirsem diye düşünüyorum
internetteki arkadaşlarıma mı desem
başlıktaki kızlar mı desem
tek tek bilmediğim isimlerinizin yerine nicklerinizmi saysam
düşün pazartesim
ben böyleyim sen çok haklısın ama bu kırgınlık geçene kadar biraz derinleşir
haa bu değer verdiğim insandan çok kendime kızgınlığımdan olur
kolay kolay kimseyi silmem
siliyorsam baya derin yaralamıştır
bazen bir cümle herşeyi koyar ortaya
geçer cnm ben artık konu etmem burda ama nazımın üzülmesi çok üzdü
ben yanlış anlamış olmayı çok isterdim
neyse pazartesim yaradılışım böyle ama geçer biliyorum ben çok fazla yaşamam böyle şeyleri çok şükür rabbime
buda geçecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…