- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.361
böylee söylemeyin kızcelerimmm yaaa lütfennn...ben çokk önemsiyorummm sanal diye bir şey yok ki...hepimiz insanızzz ben seviyorummm burayı sizleri...paylaşıyorum herşeyimi özledim de heee...telefonumdan girdimm aşkitom pcim servise gidince....olmaz ki ama böyleee üzülürüm benn çokkkk....
nazımmmm uzmeee kendınıı eger cokkk sevseyydıı bızıı elbette gıtmezdıı ve gercek yuzu ortadaaa...
Kizlaerrrr ben enfeksiyon kapmisim sanirim mantarrrrr. Yaw nasil oldu anlamdum. Kotu bisi degil dedi ama 14 gunluk hap verdiii.
nazım sadece senin için değil zaten konuda ordan çıktı ya ben fazla önemsedim yani öyle dedi
pazartesim doğğru söylüyor nazım topşamamız lazım kendimizi elbette zor ama yapacak bişeyde yok
sen üzüldün ya işte o zaman anladım üzüntü ikiye katlanabiliyor...
canımsın bi sakin ol belki yanlış anlama olmuştur bi dur bakalım yasakla konuşmadan birşey deme lütfen....
Kizlaerrrr ben enfeksiyon kapmisim sanirim mantarrrrr. Yaw nasil oldu anlamdum. Kotu bisi degil dedi ama 14 gunluk hap verdiii.
deme ölee edammmiyidir yasakım biliorum benn seviorum onuu samimiyetinde şüphem yok sadece şagınım ve kıırkk böle öğrenmek istenmesdmmm
yok bişey zuhalimmm bende bi kaç güne düzeliirmmm
ama çok kelime var içimde de demek istemiorumm
miamorem dikkat et eşinede ilaç vermesi gerekti verdimi
kuru olduğunu yazmıştın dün ıslaklıktan olur genelde ama demekki oluşmuş yinede dikkatli ol
artık yok yasakım kızlarrr gelmicekkk sizlerde bilinnnn
cnm aman haaa nolur önemsemek kötü bişey tamam birbirimizi sevelim ama kaptırmayalım valla çok yıkıcı oluyor
ben bebiş için bıraktığım sigarayı dün tazeledim iradesizmiyim neyim eşim olsa ona saracaktım ama oda yoktu
yanlız olunca kötü oldu
siz siz olun benim gibi yapmayın biraz oluruna bırakın yoksa uzun ömürlü olmuyor mutluluklar
geçmiş olsunnn miamoremmmm bitanemm inşallah düzlcekk ben burdayımm allahın izniyle belki elimden bişey gelmez bişey yapapa ama desteğim hep siznleeee
artık yok yasakım kızlarrr gelmicekkk sizlerde bilinnnn
deme ölee edammmiyidir yasakım biliorum benn seviorum onuu samimiyetinde şüphem yok sadece şagınım ve kıırkk böle öğrenmek istenmesdmmm
karamelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun ama vallahi üzmeyin kendinizi... duygusal yaklaşmamaya çalışın yani, bi şekilde bu topikte bu sorun yaşandıysa ve neticeleri buysa -birilerinin terk etmesi, birilerinin üzülmesi falan- bu gün olmasa yarın yarın olmasa başka bir gün elbet yaşanırdı sonuçta...
ortada bir sorun yok, sadece tercihler var. kim neyi tercih ediyorsa onu yaşasın.
ben buradayım, isteyen herkes de buarada olmaya devam edecek
moremmm sen aglama bu dünyada en son aglamani isteyecegim kisiler arasindasinnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?