Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kizlaerrrr ben enfeksiyon kapmisim sanirim mantarrrrr. Yaw nasil oldu anlamdum. Kotu bisi degil dedi ama 14 gunluk hap verdiii.

canım geçmiş olsun sanırım hamilelikte sık karşılaşılan bir durum... hap yeterli gelir... benim arkadaşım da yaşamıştı....

geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın.sıcak suyun içine karbonat dök karıştır onunla taharet al hemen rahatlatır.

yasakımı anladım da kızlar dediğin kimler?

pazartesim sakin yanlis anlama olmasin lütfen benim kimseyi kendime cekme gib bi amacim yok olmazda zaten herkes akli basinda insanlarrrr

kislar simdi baska bi arkadasim topik acti orda sohbet ediyom diyemi bu tepkilerrrr.....

tepki yok canım olur mu hiç öyle şey? nazımm olayı anlatamadı üzülmekten,,bizde ne olduğunu bilmeden teselli etmeye çalışıyorduk ben geçmişi okudu da gerilmelere üzüldü sanıyorum... ama bu topikte hepimize destek olan birisin burada gitmen beni de çoğu kişiyi de üzer bunu bil canım.. karar senin kararın tabi ki saygı duyarım..

yasakım hayır olsun? ayrılmışsın topikten?

pazartesimm benim tamamen bi gitme durumum yok halen burda cok sevdigim kislar var gelir yine onlarin hatrini sorarimm diger bi arkadasimda topik acmis haberim yoktu saolsun acarken benim adimida kullanmmis orda sohbet ediyodum simdikk..saolsun bi arkadasim haber verdi yasakim bi bakarmisin topige diye yoksa haberim olmayacakti kiscemmm..

ben ağlıorum dieee bu tepkilerrrr

beni rahatlatmak içinnnn

mesaj kutun doluuu gitmio mesaj

moremm biliyorum seni ben basta olmak üzere seven cok kimse aglamani istemzz ama tepki gösterilmesi lazim hem neyin tepkisi bunuda bi anlasam olayida bilmiyorum gecmise bakmadigim icinnnn

pazartesim sakin yanlis anlama olmasin lütfen benim kimseyi kendime cekme gib bi amacim yok olmazda zaten herkes akli basinda insanlarrrr

estağfurullah öyle bir şey hiç düşünmedim ayrıca sen de istediğin topikte yazma hakkına sahisin aynı şekilde buaradaki herkes de istediği topiğe gitme ve yazma hakkına sahip...
ortada bir sorun yok ve sen başka bir topiğe gidiyorsan saygı duyarım, ama ortada bir sorun varsa ve bu sorun nedeniyle ayrılıyorsan bu durumu ifade etmeni isterdim açıkçası.. ve bu sorunu neden yaşıyoruz? bir günde mi oluştu? istersen özelden de yazıp aktarabilirsin....
her halükarda bu topikte güzel paylaşımlarımız oldu, her emeğin için teşekkür ederim, Allahtan hepimiz için hayırlısını dilerim..

istedğin yerde konuşmaktaa serbestsin yasakım sen bana bakmaa
bikaç güne alışırm sana değim gibi şaşgınımmm üzgünümm
burdaki herkes seni nekadar sevidğmi bilirr
ben böle üüzülüncee sağ olsunlarr beni sakn tutmaya çalıştıarrr

zuhalim kiscem ne bilim ben tepki gösteriliyo sandimmm morem de öyle deyincee...kiscem ben sen morem bi cok kis olmak üzere halen sevdigim cok insan var burda simdik yine sevdigim bi arkadasim topik acmis burda kimse konusmadigi icin onlarla onlarla sohbet ediyodummyine merak ettigim kislar yada bisey sormak istedigim kislar olursa yine gelecem buraya en önemlisi benimm topik sahibi patartesimle bi sorunum yok cünküüü.... öyle olunca sevdigim kislarin yaninada gelecem tabiii

moremm biliyorum seni ben basta olmak üzere seven cok kimse aglamani istemzz ama tepki gösterilmesi lazim hem neyin tepkisi bunuda bi anlasam olayida bilmiyorum gecmise bakmadigim icinnnn

tepki gösteren yokkiii benim şaşgınlığımııı bastırıo kızlarrr

yasakhayalim ne olduda bu topikten gidiyosun yaa vallahi soktayimm yaaa nereye yaaaa

problem yok o zaman ne diyeyim. benim diğer topiğe yazdıklarınızdan okuduğum bir iki sayfa senin ayrıldığını hatta burayı umursamadığını anlatan anlamlar içeriyordu sanki...

kapımız her zaman açık , görüşürüz arkadaşım..

morem bilseydim yeni bi topik acildi derdimm... senin baska bisey anlayip bu kadar üzülecegini tahmin etmedim cünkü yine görüsecegimiz icinn.. seni yada sevdigim kislari birakan kimmm ben sizle bi daaha görüsmüycemmi dedimm..bide diger topikten agzim yandi ben özelden kimseye mesaj atmadigim halde kislari kendine cektin denilmistii..bunu loorim sen iyi biliyosunuzz..o yüzden sabah yeni acildigini gördümmm topiginn hayirli olsun ne derken biraz sohbet ettik sen geldinnn....

iste bu yaziyi yazinlara sor pazartesimm benim öyle bi yazim varmi burayi tamamnen birakiyom bi daaha asla gelmiycem diye...baan sormadann benim burda bi görüsümü almadannn yazilmisya pes diyorumm... baan deniliyo ya gercek yüzünü gördük diye bende o zaman bazilarinin gercek yüzünü gördümmmm...saolsun bi arkadasim uyarmasaydi burda neelr oldugunu haberim bile olmayacaktii arkamdan ne yaziliyo diyeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…