- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.381
moremmm sen aglama bu dünyada en son aglamani isteyecegim kisiler arasindasinnnn..
Kizlaerrrr ben enfeksiyon kapmisim sanirim mantarrrrr. Yaw nasil oldu anlamdum. Kotu bisi degil dedi ama 14 gunluk hap verdiii.
kislar simdi baska bi arkadasim topik acti orda sohbet ediyom diyemi bu tepkilerrrr.....
geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın.sıcak suyun içine karbonat dök karıştır onunla taharet al hemen rahatlatır.
yasakımı anladım da kızlar dediğin kimler?
Anlamdum gercekten yaaaa. Esimede verdi. Ben kuruyum dikkat ederimm. Esim benden titizdir. Seks yasak. Uhuhuuhuu
kislar simdi baska bi arkadasim topik acti orda sohbet ediyom diyemi bu tepkilerrrr.....
yasakım hayır olsun? ayrılmışsın topikten?
ben ağlıorum dieee bu tepkilerrrr
beni rahatlatmak içinnnn
mesaj kutun doluuu gitmio mesaj
pazartesim sakin yanlis anlama olmasin lütfen benim kimseyi kendime cekme gib bi amacim yok olmazda zaten herkes akli basinda insanlarrrr
pazartesimm benim tamamen bi gitme durumum yok halen burda cok sevdigim kislar var gelir yine onlarin hatrini sorarimm diger bi arkadasimda topik acmis haberim yoktu saolsun acarken benim adimida kullanmmis orda sohbet ediyodum simdikk..saolsun bi arkadasim haber verdi yasakim bi bakarmisin topige diye yoksa haberim olmayacakti kiscemmm..
tepki yok canım olur mu hiç öyle şey? nazımm olayı anlatamadı üzülmekten,,bizde ne olduğunu bilmeden teselli etmeye çalışıyorduk ben geçmişi okudu da gerilmelere üzüldü sanıyorum... ama bu topikte hepimize destek olan birisin burada gitmen beni de çoğu kişiyi de üzer bunu bil canım.. karar senin kararın tabi ki saygı duyarım..
moremm biliyorum seni ben basta olmak üzere seven cok kimse aglamani istemzz ama tepki gösterilmesi lazim hem neyin tepkisi bunuda bi anlasam olayida bilmiyorum gecmise bakmadigim icinnnn
pazartesimm benim tamamen bi gitme durumum yok halen burda cok sevdigim kislar var gelir yine onlarin hatrini sorarimm diger bi arkadasimda topik acmis haberim yoktu saolsun acarken benim adimida kullanmmis orda sohbet ediyodum simdikk..saolsun bi arkadasim haber verdi yasakim bi bakarmisin topige diye yoksa haberim olmayacakti kiscemmm..
istedğin yerde konuşmaktaa serbestsin yasakım sen bana bakmaa
bikaç güne alışırm sana değim gibi şaşgınımmm üzgünümm
burdaki herkes seni nekadar sevidğmi bilirr
ben böle üüzülüncee sağ olsunlarr beni sakn tutmaya çalıştıarrr
problem yok o zaman ne diyeyim. benim diğer topiğe yazdıklarınızdan okuduğum bir iki sayfa senin ayrıldığını hatta burayı umursamadığını anlatan anlamlar içeriyordu sanki...
kapımız her zaman açık , görüşürüz arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?