Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aminnnnnnnnnnnn edaammm

derin venöz görülmüyör bildiğim kadarıyla sen yine de araştır

yaw bi dur hele bi alisim yavas yavas nasi birden fenerli olum aam sizin icinn maclarda destekliycemmmm eskiden hep yenilmesini isterdimmde yani 10 dakika öncesine kadarrr

yok moree ben zorlayamammm

saygım var nede olsa türk takımı

hepimizz kardeşizzzz

iivettt cankuşummm neredeysee aynı zamanda hamiş kalmış ve kaybetmişizzzz

Allah yaşatmasınnn

kız yoğsam sen benmisnnn bak geçmişide okusunnn anaaaa

hahahaa ruh ikizimi buldum galibaaaa yaşasııın...valla ruh halim değişcek sayenizde Allah hepinize düzineyle çocuk versin inşallllaahhhhh...(tabi sağlıklı sağlıklı eksik dua olmasın:))

Allah koruusnn miamoremmmm hep diorum yaa iştee ii düşünün ii olsunn inş. seninde öle olcakkk
zati çok datlıı maşşallahhh

gündede baya aliniyomussss cabuk kurtulman icin galibaaaesinden gecme ihtimalide göz önünde bulundurup vermis galibaa vala bence cok iyi bi doktor herseyin tedbirinide düsünüyoo bazi doktorlarin aklina es bile gelmezzzz

inşallah duycaz güzel haberler senden peki gittin mi doktora falan yoksa yeni mi düşünüyosun bebek..Allah gönlüne göre versin canım..

Canım bende yeni sayılırım 1 yıl korunduk 5-6 aydır korunmayı bıraktık bebıs ıstıyoruz artık ama nasıp olmadıı gecen aylarda tabıkı olmadıgı ıcın doktora falan da gittim hormonlarıma falan baktırdım temiz cıktıı ultrasonla baktı sorun yok dedii temiz dedi. birde bende adet düzensizliği söz konusu yumurtlama tarihleri mi tutturamıyorumm oyuzden de bu ayyy ovulasyon testıı sıparıs ettım geldii gecen ay ki adetimin bitiminden buyana her gun ovu testi yapıyorum daha dune kadar tek cizgiydi takii dün bi baktım kii çift cizgi kopkoyu cıktıı böle oldummmm cok ssevındımm yumurtlamaya baslamısım ve calısmalara devam edıyoruz bakalım bu ayyy umıtlıyımmm ben elımden gelenı yapıyorummm gerisi Allah'a kalmış bişeyy rabbimm inşallah emeğimizi boşa çıkarmaz heerkez böyle olsunn

ama morem bizim burdaki burgerkingte survivor cekilisi yokki sadece türkiyede var o cekilisssen bensizmi gidecen cikarsaaa

aaaa ülemiii :26::26::26::26:
nie acepp yok moree sensiz nedem ıssız yerlerde delimiyimmm

2 kişi dio işteee sen ben

iste annem bende onu anlamiyorum yaaaa.. benim takvimde 10 hafta yaziyor. ama ultrason da 9±2 yani neresi uyumlu ben onu anlamiyorum yaa

mesaal 8+6 günlük 9.haftanin icinde sayiliyo..

9+0günluk 10. haftanin icine girdigini gösteriyo..doktorlar hep öyle hesap yaptigi icin nnetteki sitelerde öyle hesapliyo.....

aaaa ülemiii :26::26::26::26:
nie acepp yok moree sensiz nedem ıssız yerlerde delimiyimmm

2 kişi dio işteee sen ben

cünkü o türkiyenin survivoru almanya karismiyo reklamini yapmiyoo yok gelemiyom iste moremm kimle gitmeyi düsünüyon peki seni ancak tv den izleyebilecemmm

hahahaa ruh ikizimi buldum galibaaaa yaşasııın...valla ruh halim değişcek sayenizde Allah hepinize düzineyle çocuk versin inşallllaahhhhh...(tabi sağlıklı sağlıklı eksik dua olmasın:))

yuuppii moreeee

tabi düzelcekkkkk Allahın izniyleeee hepimizz alczz evlatlaımızı kucağımızaaa

mesaal 8+6 günlük 9.haftanin icinde sayiliyo..

9+0günluk 10. haftanin icine girdigini gösteriyo..doktorlar hep öyle hesap yaptigi icin nnetteki sitelerde öyle hesapliyo.....

Allah Allahhh üleynnn anlamayalim diye her biseyi tersten yapiyorlarr.... walla en iyisi düsünmemek. 10 haftalik olunca yani 2.5 aylik dimi... eee bisi kalmamisss:)) zaten ben 8 kilo almisim, bugün yarin dogursam iyi olur....

aaaa iiivettt edaam sen niee işte değilsin moreeee hani çalışcaktınnn

benimde düzensizdir ve hiç anlayamıyodum yumurtlama günümü ..ovulasyon testi sende yararsa bende sipariş edeyim..ben ancak sık denemelerle hamile kalmıştım..

tamammm ozaman habıbtem yavas yavas senıı fb ye dogru cekıyoruzzzz veee bı bakmısın kii fb lisinn artıkın sende laff soyletmıyorsunn savunuyorsun anlamassın bılemmm

yok moree ben zorlayamammm

saygım var nede olsa türk takımı

hepimizz kardeşizzzz

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…