- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.121
Yokk heterojenımm ben kaybetmedımmm benım ilk olacakkk
kaybetme olayını allahım hıcbrımıze yasatmasınnn bana da yasatmaz ınsallahhh
yasayanlarında son acısı olur ınsallah rabbım acı vermesınnn cok zordurrr eminimmm
yaw kimi doktor degil diyo kimisi evet diyo aklim karisti ozaman baska bi doktora gidimde yine bi sorum bu varismi diyeeekiscem vala damar var ama herkesde olan daamardann galiba hani gözükür ya dikkatli bakinca herkesteeee cünkü bakiyom esimdede görülüyoo aam onda varis yokk mesalaa
tatlim haftasiyla uyumluymus dedin yaa, o ne demek?
yaw bi dur hele bi alisim yavas yavas nasi birden fenerli olum aam sizin icinn maclarda destekliycemmmmeskiden hep yenilmesini isterdimmde yani 10 dakika öncesine kadarrr
iivettt cankuşummmneredeysee aynı zamanda hamiş kalmış ve kaybetmişizzzz
Allah yaşatmasınnn
kız yoğsam sen benmisnnn bak geçmişide okusunnn anaaaa
miamoremm hani sen 9+2 günlük dedinya takvimine baktimm 10 haftanin icinde oldugunu gösterdigi icin uyumlu dedimmm
öyle yaaaa, insanin korktugu basina gelirmis... hayirlisi olsun kismetimizde varsa olur napalim. yarin bizim gelin haber versinde baslayim sabah 2 öglen 2 aksam 3 tane... azda degil annemmm.. 22 sine randevu verdi o zamanakadar iki kutu bitirmem layim. esime de verdi ama baska ilac..
öyle yaaaa, insanin korktugu basina gelirmis... hayirlisi olsun kismetimizde varsa olur napalim. yarin bizim gelin haber versinde baslayim sabah 2 öglen 2 aksam 3 tane... azda degil annemmm.. 22 sine randevu verdi o zamanakadar iki kutu bitirmem layim. esime de verdi ama baska ilac..
inşallah duycaz güzel haberler senden peki gittin mi doktora falan yoksa yeni mi düşünüyosun bebek..Allah gönlüne göre versin canım..
ama morem bizim burdaki burgerkingte survivor cekilisi yokki sadece türkiyede var o cekilisssen bensizmi gidecen cikarsaaa
iste annem bende onu anlamiyorum yaaaa.. benim takvimde 10 hafta yaziyor. ama ultrason da 9±2 yani neresi uyumlu ben onu anlamiyorum yaa
iste annem bende onu anlamiyorum yaaaa.. benim takvimde 10 hafta yaziyor. ama ultrason da 9±2 yani neresi uyumlu ben onu anlamiyorum yaa
tatlim haftasiyla uyumluymus dedin yaa, o ne demek?
Allah koruusnn miamoremmmmhep diorum yaa iştee ii düşünün ii olsunn inş. seninde öle olcakkk
zati çok datlıı maşşallahhh
aaaa ülemiii :26::26::26::26:
nie acepp yok moree sensiz nedem ıssız yerlerde delimiyimmm
2 kişi dio işteee sen ben
hahahaa ruh ikizimi buldum galibaaaa yaşasııın...valla ruh halim değişcek sayenizde Allah hepinize düzineyle çocuk versin inşallllaahhhhh...(tabi sağlıklı sağlıklı eksik dua olmasın:))
mesaal 8+6 günlük 9.haftanin icinde sayiliyo..
9+0günluk 10. haftanin icine girdigini gösteriyo..doktorlar hep öyle hesap yaptigi icin nnetteki sitelerde öyle hesapliyo.....
Canım bende yeni sayılırım 1 yıl korunduk 5-6 aydır korunmayı bıraktık bebıs ıstıyoruz artık ama nasıp olmadıı gecen aylarda tabıkı olmadıgı ıcın doktora falan da gittim hormonlarıma falan baktırdım temiz cıktıı ultrasonla baktı sorun yok dedii temiz dedi.birde bende adet düzensizliği söz konusu yumurtlama tarihleri mi tutturamıyorumm oyuzden de bu ayyy ovulasyon testıı sıparıs ettım geldii gecen ay ki adetimin bitiminden buyana her gun ovu testi yapıyorum daha dune kadar tek cizgiydi takii dün bi baktım kii çift cizgi kopkoyu cıktıı böle oldummmm cok ssevındımm yumurtlamaya baslamısım ve calısmalara devam edıyoruz bakalım bu ayyy umıtlıyımmm ben elımden gelenı yapıyorummm gerisi Allah'a kalmış bişeyy rabbimm inşallah emeğimizi boşa çıkarmaz heerkez böyle olsunn
Canım bende yeni sayılırım 1 yıl korunduk 5-6 aydır korunmayı bıraktık bebıs ıstıyoruz artık ama nasıp olmadıı gecen aylarda tabıkı olmadıgı ıcın doktora falan da gittim hormonlarıma falan baktırdım temiz cıktıı ultrasonla baktı sorun yok dedii temiz dedi.birde bende adet düzensizliği söz konusu yumurtlama tarihleri mi tutturamıyorumm oyuzden de bu ayyy ovulasyon testıı sıparıs ettım geldii gecen ay ki adetimin bitiminden buyana her gun ovu testi yapıyorum daha dune kadar tek cizgiydi takii dün bi baktım kii çift cizgi kopkoyu cıktıı böle oldummmm cok ssevındımm yumurtlamaya baslamısım ve calısmalara devam edıyoruz bakalım bu ayyy umıtlıyımmm ben elımden gelenı yapıyorummm gerisi Allah'a kalmış bişeyy rabbimm inşallah emeğimizi boşa çıkarmaz heerkez böyle olsunn
tamammm ozaman habıbtem yavas yavas senıı fb ye dogru cekıyoruzzzzveee bı bakmısın kii fb lisinn artıkın sende laff soyletmıyorsunn savunuyorsun anlamassın bılemmm
yok moree ben zorlayamammm
saygım var nede olsa türk takımı
hepimizz kardeşizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?