- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.141
9. haftanı 1 gün bile geçse 10. haftanda oluyosun miamore Allah seni ve bebeğini korusun inşallah...
cünkü o türkiyenin survivoru almanya karismiyo reklamini yapmiyooyok gelemiyom iste moremm kimle gitmeyi düsünüyon peki seni ancak tv den izleyebilecemmm
Allah Allahhh üleynnn anlamayalim diye her biseyi tersten yapiyorlarr.... walla en iyisi düsünmemek. 10 haftalik olunca yani 2.5 aylik dimi... eee bisi kalmamisss:)) zaten ben 8 kilo almisim, bugün yarin dogursam iyi olur....
Allah Allahhh üleynnn anlamayalim diye her biseyi tersten yapiyorlarr.... walla en iyisi düsünmemek. 10 haftalik olunca yani 2.5 aylik dimi... eee bisi kalmamisss:)) zaten ben 8 kilo almisim, bugün yarin dogursam iyi olur....
aaaa iiivettt edaam sen niee işte değilsin moreeeehani çalışcaktınnn
aminnn herkesinkiyle insalllahhhhhh. Rabbim bekleyen elleri bos cevirmsin tez zamandaaa....
evet simcik tam 2,5 ayliksinnsadece 6 ,5 aycik kaldi hani 4 kiloyduu yok 8 olduguna inanmadimm 800 gr yazacaktin galiba sadece karisti rakamlar benceee
yaww yasakımmm öle diiim mloreee yarışmıcas ordaaa
ziyarete gitcess illa türkiyeden mi olcakmışş olumu yaaa
seçtiğn arkadaşlarına dioo ama ben seni seçtimmmm
benimde düzensizdir ve hiç anlayamıyodum yumurtlama günümü ..ovulasyon testi sende yararsa bende sipariş edeyim..ben ancak sık denemelerle hamile kalmıştım..
kızlar ben çıkıyorum yarın ilk fırsatta giricem çok ilerlemeyin okumadan gelemiyorum son sayfaya:) hepinizi öpüyorum..iyi geceler..
bendee şaştımm 800 gr dırr dimii
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çalışcammm moremmm eşimmm dışarda gelmedi daha yarım saate geliiirr cıııkıcammm moremmmm
maşşallahhh cankuşş baya yimişinnnn
evet simcik tam 2,5 ayliksinnsadece 6 ,5 aycik kaldi hani 4 kiloyduu yok 8 olduguna inanmadimm 800 gr yazacaktin galiba sadece karisti rakamlar benceee
kızlar ben çıkıyorum yarın ilk fırsatta giricem çok ilerlemeyin okumadan gelemiyorum son sayfaya:) hepinizi öpüyorum..iyi geceler..
yaaa walla bende anlamadimmmmmm. evde tartildim 75-76 kiloyum. ev tartimiz dogrudur... ama bugün doktorda 78 cikti.... bende anlamadim. hamile kalmadan önce 70 idim.. ühühühühühü.. ama hala 40-42 beden giyom anlamadim bisi. zetn gögüsler beser kilo oldu :)))
yaw simcik anladim ben burdan yarismaya katilmiycam demi sen kazaninca beni götürecennn orayaaamorem kis öyle deem misafir gidenelride göstermisti tv el sallariz artikinn panamdan kk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?