Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cünkü o türkiyenin survivoru almanya karismiyo reklamini yapmiyoo yok gelemiyom iste moremm kimle gitmeyi düsünüyon peki seni ancak tv den izleyebilecemmm

yaww yasakımmm öle diiim mloreee yarışmıcas ordaaa

ziyarete gitcess illa türkiyeden mi olcakmışş olumu yaaa

seçtiğn arkadaşlarına dioo ama ben seni seçtimmmm

Allah Allahhh üleynnn anlamayalim diye her biseyi tersten yapiyorlarr.... walla en iyisi düsünmemek. 10 haftalik olunca yani 2.5 aylik dimi... eee bisi kalmamisss:)) zaten ben 8 kilo almisim, bugün yarin dogursam iyi olur....

evet simcik tam 2,5 ayliksinnsadece 6 ,5 aycik kaldi hani 4 kiloyduu yok 8 olduguna inanmadimm800 gr yazacaktin galiba sadece karisti rakamlar benceee

Allah Allahhh üleynnn anlamayalim diye her biseyi tersten yapiyorlarr.... walla en iyisi düsünmemek. 10 haftalik olunca yani 2.5 aylik dimi... eee bisi kalmamisss:)) zaten ben 8 kilo almisim, bugün yarin dogursam iyi olur....

maşşallahhh cankuşş baya yimişinnnn

kızlar ben çıkıyorum yarın ilk fırsatta giricem çok ilerlemeyin okumadan gelemiyorum son sayfaya:) hepinizi öpüyorum..iyi geceler..

yaww yasakımmm öle diiim mloreee yarışmıcas ordaaa

ziyarete gitcess illa türkiyeden mi olcakmışş olumu yaaa

seçtiğn arkadaşlarına dioo ama ben seni seçtimmmm

yaw simcik anladim ben burdan yarismaya katilmiycam demi sen kazaninca beni götürecennn orayaaamorem kis öyle deem misafir gidenelride göstermisti tvel sallariz artikinn panamdan kk yaaa

benimde düzensizdir ve hiç anlayamıyodum yumurtlama günümü ..ovulasyon testi sende yararsa bende sipariş edeyim..ben ancak sık denemelerle hamile kalmıştım..

hımmm işde sendede varsa duzensızlık kesınlıkle sıparıs et bıtanemm bakalım bu ay hamıle kalacakmıyımm umıtlıyım aslında pekde ümitlenmek istemiyorum bakalımmm nasıpp herseyy

kızlar ben çıkıyorum yarın ilk fırsatta giricem çok ilerlemeyin okumadan gelemiyorum son sayfaya:) hepinizi öpüyorum..iyi geceler..

ii gecelerrr cankuşşşş ruh ikiismmmm

boş kaldıkca eskileri okucannnn moree yoksa biizdeki çene durmazzz

evet simcik tam 2,5 ayliksinnsadece 6 ,5 aycik kaldi hani 4 kiloyduu yok 8 olduguna inanmadimm800 gr yazacaktin galiba sadece karisti rakamlar benceee

yaaa walla bende anlamadimmmmmm. evde tartildim 75-76 kiloyum. ev tartimiz dogrudur... ama bugün doktorda 78 cikti.... bende anlamadim. hamile kalmadan önce 70 idim.. ühühühühühü.. ama hala 40-42 beden giyom anlamadim bisi. zetn gögüsler beser kilo oldu :)))

yaw bana imkansiz geldi yesen bilemm peki dokktor ne dedi bi yeme plani ne vermedimii :44:

yaw simcik anladim ben burdan yarismaya katilmiycam demi sen kazaninca beni götürecennn orayaaamorem kis öyle deem misafir gidenelride göstermisti tvel sallariz artikinn panamdan kk yaaa

haa işte onuu diorumm moreee napcas ordaa ben paralarımm ordakileriii
bz yarışmaya değil gesmeye gitcesss
konukk moree konukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…