- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.161
yanlislik var moremm allaamz birden o kiloyu ilk ayy
haa eniştedee gesmeya dinlenesinn lasımm
haa işte onuu diorumm moreeenapcas ordaa ben paralarımm ordakileriii
bz yarışmaya değil gesmeye gitcesss
konukk moree konukkk
dimi çok moreee hep yimiş olmasıı lasımmm durmadannn
yaaa walla bende anlamadimmmmmm. evde tartildim 75-76 kiloyum. ev tartimiz dogrudur... ama bugün doktorda 78 cikti.... bende anlamadim. hamile kalmadan önce 70 idim.. ühühühühühü.. ama hala 40-42 beden giyom anlamadim bisi. zetn gögüsler beser kilo oldu :)))
yaw oduygu elenmezse biz paralayarak eleyelimmbekle bizi konuk moreler geliyoo panama
gelir şimdikk moremmm arkadası rahatsızlanmıs ona bakmaya gitmiştii
anaaaaanereye gidionuzzz panamayamıııııııııııııııı
yaw oduygu elenmezse biz paralayarak eleyelimmbekle bizi konuk moreler geliyoo panama
yaw bana imkansiz geldi yesen bilemmpeki dokktor ne dedi bi yeme plani ne vermedimii :44:
hadi8 kilo doprumuşş moreeee
hadi memilker iide dolgun doldunnnmis miss
ama vücutte genişlme varsa kötüü tabiiii
ivett be buhafta alcam bakalımm inş.. çıkarrrr
3 tane alcamm 3 defa katılcammm çekilişeee
edam haberin yokmu morem konuk more olarak cekilise katilacakk kazanirsa yaninda beni götürecek bi arkadas secebiliyomus cünküü
anaaaaanereye gidionuzzz panamayamıııııııııııııııı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
dikkat et dedi:))) ama kuzum iki aydir oturuyorummm. ben hiperaktifimdir durmam yerimde. bebek tutunsun diye oturudum elbette alirim kilo.. ama basladim yürüyüseee... bitti kilo alimi...
dikkat et dedi:))) ama kuzum iki aydir oturuyorummm. ben hiperaktifimdir durmam yerimde. bebek tutunsun diye oturudum elbette alirim kilo.. ama basladim yürüyüseee... bitti kilo alimi...
yaw acaba miamoremin kilosu vardida haberimi yoktu zaten 75 neydide ne bilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?