Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evett edaammmm burgerking te varyaa yii çekilişe katıll 1 ark.ınla panamaya git dieee

yicem bendeee bakalım belkmm çıkarrr

inşallahhhh cıkarrrrrrrr moremmm yawwww sansın bol olsunnnn ınsalllahhhhhh inşalllahh cıkarda gidersiniz sizlerii tv de goruruzzzz

anaaaaaaa walla haberımm yoktuuuuuu ınsallla kazanırrr moremmm yawww ohh ne guzel gezersınız oraları onları yarıskene gorursunuzz

ama gercekten o duygu elensınn yaaa elenmesede dövünn onu nolurrr

tamam edamm dicem alsana budaaa edamdann

artikin risk ne yok yürüyüs yap dedigin gibi ekmek ne yeme kiscemmm meyve ve su alimini fazlalstir artik 500 gr bile alma zaten 6 aydan sonra hizli kilo alimi basliycakkk:26:

bencede cankuşşş ben bukadar alcanı düşünmedm diii yi yi dedim ama 1-2
klio alrısn dedim diii

inşallahhhh cıkarrrrrrrr moremmm yawwww sansın bol olsunnnn ınsalllahhhhhh inşalllahh cıkarda gidersiniz sizlerii tv de goruruzzzz

merhhabbaaaa turkeyyy diycemmmm

sana ve kızçelree selam sölcemmm moreee

artikin risk ne yok yürüyüs yap dedigin gibi ekmek ne yeme kiscemmm meyve ve su alimini fazlalstir artik 500 gr bile alma zaten 6 aydan sonra hizli kilo alimi basliycakkk:26:

yokkk almam artik insalllah. hatta vericem bileee bakin görürsünüzzz:)) eve geldim yine tartildim 75 dim...

rochakimmm gel kiscem saana bi sarilim yaw eskiden nekan cok karsilasirdik unuttuk birbirimizi iyceeeeallaah sükür iyiym cankusumm... sen nasilsin bitanemm islerin yogunmu halennn

bende özlemişim ne yapiim aynı dertle uğraşıyoz işte geçenlerde hsg çektirdim(anestezisiz) şimdi regl bekliyorum aşılama için bende bunlar var sen napıyon

yokkk almam artik insalllah. hatta vericem bileee bakin görürsünüzzz:)) eve geldim yine tartildim 75 dim...

tartı bozuk olmasınnn cankuşummmm :26::26::26:

hastanedikii olumu oluuu yaniii :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…