- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.181
evett edaammmm burgerking te varyaa yii çekilişe katıll 1 ark.ınla panamaya git dieee
yicem bendeee bakalım belkmm çıkarrr
anaaaaaaawalla haberımm yoktuuuuuu ınsallla kazanırrr moremmm yawww ohh ne guzel gezersınız oraları onları yarıskene gorursunuzz
ama gercekten o duygu elensınn yaaa elenmesede dövünn onu nolurrr
yaww yaskımm alemsin haaa
habersiz 5 klio olumu yawww
anaaaaaaawalla haberımm yoktuuuuuu ınsallla kazanırrr moremmm yawww ohh ne guzel gezersınız oraları onları yarıskene gorursunuzz
ama gercekten o duygu elensınn yaaa elenmesede dövünn onu nolurrr
artikin risk ne yok yürüyüs yap dedigin gibi ekmek ne yeme kiscemmm meyve ve su alimini fazlalstir artik 500 gr bile alma zaten 6 aydan sonra hizli kilo alimi basliycakkk:26:
tamam edamm dicem alsana budaaa edamdann
inşallahhhh cıkarrrrrrrr moremmm yawwww sansın bol olsunnnn ınsalllahhhhhhinşalllahh cıkarda gidersiniz sizlerii tv de goruruzzzz
yasak hayal meraba nasılsın
yasak hayal meraba nasılsın
moremle halledecez edammmm
artikin risk ne yok yürüyüs yap dedigin gibi ekmek ne yeme kiscemmm meyve ve su alimini fazlalstir artik 500 gr bile alma zaten 6 aydan sonra hizli kilo alimi basliycakkk:26:
bencede cankuşşş ben bukadar alcanı düşünmedm diii yi yi dedim ama 1-2
klio alrısn dedim diii
ohh içimin yağlarııı eridiii moremmm dövmüşş kadan oldunnnnn
yokkk almam artik insalllah. hatta vericem bileee bakin görürsünüzzz:)) eve geldim yine tartildim 75 dim...
rochakimmm gel kiscem saana bi sarilim yaweskiden nekan cok karsilasirdik unuttuk birbirimizi iyceeee allaah sükür iyiym cankusumm... sen nasilsin bitanemm islerin yogunmu halennn
haydiiiin yürüyünnnnnnngüvenıyorum sizee arkanızdayımmmmmmm
yokkk almam artik insalllah. hatta vericem bileee bakin görürsünüzzz:)) eve geldim yine tartildim 75 dim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?