Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende özlemişim ne yapiim aynı dertle uğraşıyoz işte geçenlerde hsg çektirdim(anestezisiz) şimdi regl bekliyorum aşılama için bende bunlar var sen napıyon

bisey yok demi rahimdeseni takibime almaliyimm hadi hayirlisi olsunn insalalh asilamadan sonra kuzucuk göbüüsünde olurrrrcankuusmm ben korunmadayim suan tiroidim yükselmis kadin doktorum endokrinolojiye gönderdi yarin ona gidp hapa baslamammmm lazim önce onu düsürmeliymisimm hem hamile kalam zorlasirmis hemde düsük yaptiriyomusss:26:

miamorem konusuyoz ama bize kiziyonmuuu kapatalim istersen kilo konusunuu

yokk leynnnn camis gibi olmusum bunun nesine kizacam.. ama isin garibi ekmekde yemem ben. hamile degilken cok abur cubur yerdim simdi canim hic tatli istemiyor. hep tuzlu eksi istiyor. anlamadim annem ben bu olayiii

çok şükür açık çıktı ama anestezi almadan yaptırdığım için pişman oldum,neyse geçti gitti inşallah aşılama işe yarar hareket problemimiz olduğu için umudum var aslında,hayırlısı olsun, senin tedavin ne kadar sürecek

yokk leynnnn camis gibi olmusum bunun nesine kizacam.. ama isin garibi ekmekde yemem ben. hamile degilken cok abur cubur yerdim simdi canim hic tatli istemiyor. hep tuzlu eksi istiyor. anlamadim annem ben bu olayiii

alla alla tatlida yemiyomusun :44::44::44:önemli olan artik bundan sonrasii bi bak bakalimm biseyleri azaltincadami kilo alacann duydum hani böyle hizla alani herkesin vücudu bir degill mesaal ben 15.haftaya kadar ancak 2 kilo almistimm..loorimde almamisss..aam hizlada gidiyo dogumdan sonraaa.esra erol bile tam 30 kg almis hepicigini vermis

yokkk kuzuummmm hasssas kantardi.. :))) kantar koymuslar ne tartisiiii:)))ama kiyafetler ile tartildim tabiii.. burada kis malum hala kazak falan...

bak canımm belkim tuzdan oludurrr

tuz şişirir insanııı

yaww oda iğne gibimm moree çok zayıfff

rochakim yüzde kac harekettt li spermm sayisikiscem vala en az 3 ay hapi kullanim ondan sonra allah büyüktürrr:26:

olsun cankuşumm birden dalannn herkesi çok sverimmmm

okudum aşadaa Hayılrlı olsunn film inş. ii sonuçlar alınsınn canımmm

inşallah hayırlısı olsun,bu aralar müge anlının programını izliyorum,psikolojim bozuldu,evden kaçan çocuklar falan ya benimde başma gelirse diye korkuyorum ya hayırlı bir evlat olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…