- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.201
merhhabbaaaa turkeyyy diycemmmm
sana ve kızçelree selam sölcemmm moreee
bencede cankuşşş ben bukadar alcanı düşünmedm diii yi yi dedim ama 1-2
klio alrısn dedim diii
morem miamoreden ses yok kiscem üzülüyokonusmayalim iyisimii almiz artik eminimmmmm
hoşş geldinnn kızçemm bizde iiiiyizzzz
kızlar ben çıkıyom herkese ii geceler
kızlar ben çıkıyom herkese ii geceler
bende özlemişim ne yapiim aynı dertle uğraşıyoz işte geçenlerde hsg çektirdim(anestezisiz) şimdi regl bekliyorum aşılama için bende bunlar var sen napıyon
oyy moremmmm allahınnn sansını bolll eylesın de cıkkk git gez tozz ell sallaaa turkey ımızeee
miamorem konusuyoz ama bize kiziyonmuuu kapatalim istersen kilo konusunuu
yaa valla bende anlamyiroum. daha hamile giysisi almadim. eski kiyafetlerimi giyiyorummm. yani anlamadim bende...acaba su mu ttopladimm
yok moree nie üüslsünnn cankuşummm farkındaaa durumunn bendee tartıda sorunn vaaa
hoşbulduk canım kusura bakmayın birden daldım
bisey yok demi rahimdeseni takibime almaliyimm hadi hayirlisi olsunn insalalh asilamadan sonra kuzucuk göbüüsünde olurrrr cankuusmm ben korunmadayim suan tiroidim yükselmis kadin doktorum endokrinolojiye gönderdi yarin ona gidp hapa baslamammmm lazim önce onu düsürmeliymisimm hem hamile kalam zorlasirmis hemde düsük yaptiriyomusss:26:
tartı bozuk olmasınnn cankuşummmm :26::26::26:
hastanedikii olumu oluuu yaniii :26::26::26::26::26:
yokk leynnnn camis gibi olmusum bunun nesine kizacam.. ama isin garibi ekmekde yemem ben. hamile degilken cok abur cubur yerdim simdi canim hic tatli istemiyor. hep tuzlu eksi istiyor. anlamadim annem ben bu olayiii
yokkk kuzuummmm hasssas kantardi.. :))) kantar koymuslar ne tartisiiii:)))ama kiyafetler ile tartildim tabiii.. burada kis malum hala kazak falan...
aaa tuz tuz kullanıomusn canımmmmolabülüüüü
alla alla tatlida yemiyomusun :44::44::44:önemli olan artik bundan sonrasii bi bak bakalimm biseyleri azaltincadami kilo alacannduydum hani böyle hizla alani herkesin vücudu bir degill mesaal ben 15.haftaya kadar ancak 2 kilo almistimm..loorimde almamisss..aam hizlada gidiyo dogumdan sonraaa.esra erol bile tam 30 kg almis hepicigini vermis
çok şükür açık çıktı ama anestezi almadan yaptırdığım için pişman oldum,neyse geçti gitti inşallah aşılama işe yarar hareket problemimiz olduğu için umudum var aslında,hayırlısı olsun, senin tedavin ne kadar sürecek
olsun cankuşumm birden dalannn herkesi çok sverimmmm
okudum aşadaa Hayılrlı olsunn film inş. ii sonuçlar alınsınn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?