Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa yasakcimm bugün yine idrar ve kan aldilar ama bana bir kagit imzalattilar. bu test farkli dedi lab apara alicak dedi. fatura adresine gelir dedi. bende sormayi unuttum . ne testi ve kac paradir?

tuzu elime döküppp yaliyorummmmmmmmm... bir tursu yiyorum anlatamammmmm....

tuzdan su topluo olabilirisnnn canımmm
yime okadar tur moreeee
yancak içinnn bağrınnnn
baş şimdi beni de canım salatalık turşusu istedii
yaww sana baka baka bende kliolam alcamm miamoremmmm
nerden aklıma getirdinnnn

canım 15 milyon ml de, ileri hareket 0, ama toplamda 33, yaklaşık 2.5-3 aydır keçiboynuzu kullanıyoruz heralde farketmiştir

kiscem hani ileri hareket olmayabilir yavas hareketli varsa o bilem yeterli oluyo..bi arkadasimin esininki ileri hareketli 0 di yavas hareketlii yüzde 17 di korunmayi biraktigi 3.ayda hamile kaldi biz bilem sasirmistikkama tabi asilamada sans cok daaha artiyorabbim insalalh bu sefer yüzünü güldürürrrr

inşallah hayırlısı olsun,bu aralar müge anlının programını izliyorum,psikolojim bozuldu,evden kaçan çocuklar falan ya benimde başma gelirse diye korkuyorum ya hayırlı bir evlat olmazsa

aaa sendemi bendeee moreee
sinir olururumm böle dnliorumm not falan alıorummm
yakaladıkları mail atıroummmm yada twitliorummmm
pskopat yaptı benii deee

inşallah en azından sorunu tespit ettik, birde bakarsın kırmızılar gelmez miş ne güzel olur,yaşımda genç değil ki artık beklemek istemiyorum

yaa kizlar beni yanlis anlamayin ama, su porgramlari nasil izleyebiliyorsunuz=? walla samimiyetle soruyorum.. esra erkon müge anli valla meraktan?

yaa yasakcimm bugün yine idrar ve kan aldilar ama bana bir kagit imzalattilar. bu test farkli dedi lab apara alicak dedi. fatura adresine gelir dedi. bende sormayi unuttum . ne testi ve kac paradir?

peki miamorem testin adini ne söylemedilermi überweisung ne vermedimi doktorunn:44:

ne zaman yapilacakmis peki..eger 12.haftadan sonraysa ikili test desem ben yaptirdim para ne ödemedimm.. ama gecen almanya topiginde biride benden para istediler yaptirmadim dedi sasirdim ben 1 euro bile ödemedimm.ikili testte bebegin durumuna bakacakalr..davn sendromu yada baska trizomi gibi kromozom bozuklugu varmi diyeeee..:26:ensesinin kalinligi burnun capi ne ölcülecek risk belirlenecekk..yasa göre doktor hesap yapacakk..genellikle yasi genclere pek yapmiyo doktorlar..düsük yapana,kromozom bozuklugundan bebek kaybedene ve yasi 35 ten büüyklere önerilen bi test bu..ama seninki ne onu bi sorsaydin keskeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…