- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.221
tuzu elime döküppp yaliyorummmmmmmmm... bir tursu yiyorum anlatamammmmm....
rochakim yüzde kac harekettt li spermm sayisikiscem vala en az 3 ay hapi kullanim ondan sonra allah büyüktürrr:26:
yaww oda iğne gibimm moree çok zayıfff
yapma artik miamoremmm
rochakim yüzde kac harekettt li spermm sayisikiscem vala en az 3 ay hapi kullanim ondan sonra allah büyüktürrr:26:
canım 15 milyon ml de, ileri hareket 0, ama toplamda 33, yaklaşık 2.5-3 aydır keçiboynuzu kullanıyoruz heralde farketmiştir
inşallah hayırlısı olsun,bu aralar müge anlının programını izliyorum,psikolojim bozuldu,evden kaçan çocuklar falan ya benimde başma gelirse diye korkuyorum ya hayırlı bir evlat olmazsa
kiscem hani ileri hareket olmayabilir yavas hareketli varsa o bilem yeterli oluyo..bi arkadasimin esininki ileri hareketli 0 di yavas hareketlii yüzde 17 di korunmayi biraktigi 3.ayda hamile kaldi biz bilem sasirmistikkama tabi asilamada sans cok daaha artiyo rabbim insalalh bu sefer yüzünü güldürürrrr
hamileyken yüzü ne dolmustu biraz güzellesmisti simcik ne cirkin oldu zayiflayincaa
ama duramiyorummmmmm. tostun yaninda tursu yiyorum. sirf tursu yicem diye pilav yapiyorumm:)))
yaa yasakcimm bugün yine idrar ve kan aldilar ama bana bir kagit imzalattilar. bu test farkli dedi lab apara alicak dedi. fatura adresine gelir dedi. bende sormayi unuttum . ne testi ve kac paradir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?