- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.241
yaa kizlar beni yanlis anlamayin ama, su porgramlari nasil izleyebiliyorsunuz=? walla samimiyetle soruyorum.. esra erkon müge anli valla meraktan?
hepinize iyi geceler ,yarın nöbet var yasakcığım yarın görüşürüz inşallah
selam iyi geceler kızlar nasılsınız
ahandaa gece kuşummmmm
hoş geldimmmmm ballımmmm
bende hamileyken 2 bardak turşu suyu içmiştim,sonra çok midem bulanmıştı ama
benim oğluşum oldu
hani ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı yalannn
yaa kizlar beni yanlis anlamayin ama, su porgramlari nasil izleyebiliyorsunuz=? walla samimiyetle soruyorum.. esra erkon müge anli valla meraktan?
bende hamileyken 2 bardak turşu suyu içmiştim,sonra çok midem bulanmıştı ama
benim oğluşum oldu
hani ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı yalannn
ay gidiyonmu rochakimm kiscem ara sira gel yawwwrabbim saan kolaylik versinnn ve yardimcin olsun cankusum kendine iyi bak
hepinize iyi geceler ,yarın nöbet var yasakcığım yarın görüşürüz inşallah
ii gecelerrrr cankuşşşş,
gene gellll olumuuu özletmeeee
peki miamorem testin adini ne söylemedilermiüberweisung ne vermedimi doktorunn:44:
ne zaman yapilacakmis peki..eger 12.haftadan sonraysa ikili test desem ben yaptirdim para ne ödemedimm.. ama gecen almanya topiginde biride benden para istediler yaptirmadim dedi sasirdim ben 1 euro bile ödemedimm.ikili testte bebegin durumuna bakacakalr..davn sendromu yada baska trizomi gibi kromozom bozuklugu varmi diyeeee..:26:ensesinin kalinligi burnun capi ne ölcülecek risk belirlenecekk..yasa göre doktor hesap yapacakk..genellikle yasi genclere pek yapmiyo doktorlar..düsük yapana,kromozom bozuklugundan bebek kaybedene ve yasi 35 ten büüyklere önerilen bi test bu..ama seninki ne onu bi sorsaydin keskeee
Hoşbuldumm ilhannazım nasılsınnnnn garii
kızlarr bende cıkıyımm artıkk bı bakayım dedimm eve yenı geldimmm dısardan eşim yatalım diyorr hoşçaklaınn
İyi geceler canlarımmmm
mügeyi izlemiyom cok ruhum daraliyo öldürülenelri görünce eve duramaz hale geliyosunesrayida zamanim oldukca bakiyom kim kimle anlasacakk diyeee
yaaa iste esim gelmedi bu sefer... ben de hangi birine yetiseyim... kaiynvalidem desen en son dogumunu 41 sene önce yapmis bisi bildigi yokk:))) ultrasona bile bakamadi:=)))
yapmaaaaaa, üzme beniiiiii:))) benim ki kiz kiz... ben hep eksi yiyorumm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?