Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa kizlar beni yanlis anlamayin ama, su porgramlari nasil izleyebiliyorsunuz=? walla samimiyetle soruyorum.. esra erkon müge anli valla meraktan?

yaww müge anlıı güzell olyoooo cankuşummm sürükleyicii ama esra erolu annemdysem isliorummm

bende hamileyken 2 bardak turşu suyu içmiştim,sonra çok midem bulanmıştı ama
benim oğluşum oldu
hani ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı yalannn

hoşş geldinn gamzemmmm

Rabbim oluşunuu koorusun inş...

yaa kizlar beni yanlis anlamayin ama, su porgramlari nasil izleyebiliyorsunuz=? walla samimiyetle soruyorum.. esra erkon müge anli valla meraktan?

mügeyi izlemiyom cok ruhum daraliyo öldürülenelri görünce eve duramaz hale geliyosun esrayida zamanim oldukca bakiyom kim kimle anlasacakk diyeee

Ben bi kere denk geldim bi bakiim dedim ayyy çok gerildim yaşanan olaya çok üzüldüm,kendi derdim bana yetiyor dahada üzemem kendimi dedim izleyemedim...Gündüz programlarından sadece Derya Baykalı izliyorum ben:))))

yaaa iste esim gelmedi bu sefer... ben de hangi birine yetiseyim... kaiynvalidem desen en son dogumunu 41 sene önce yapmis bisi bildigi yokk:))) ultrasona bile bakamadi:=)))

mügeyi izlemiyom cok ruhum daraliyo öldürülenelri görünce eve duramaz hale geliyosun esrayida zamanim oldukca bakiyom kim kimle anlasacakk diyeee

izleyemesin kii yasakım zatii sen kalkana kada bityoooo

yaaa iste esim gelmedi bu sefer... ben de hangi birine yetiseyim... kaiynvalidem desen en son dogumunu 41 sene önce yapmis bisi bildigi yokk:))) ultrasona bile bakamadi:=)))

o zaman yarin bi telde schwestere sorsun bi esinn neymis bi ögreninn bakalim bende merak ettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…