- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.281
oda öyle hissediyor iste.... Rabbim saglik versin önce insalllahhhhh
ehende bunu bekliorumdummmm gözüm üstündeee her an elimde değilll yasakımm sen anlıorsun benii biliorum bennnn
yok canım hamiş deyilim daha....
haziranda çalışmalara başlıcaz inş....
şuan hazırlık aşamasındayım
cümleten hayırlı geceler.....
Eşiminde benimde maalesef moraller sıfır ama iyi olmaya çalışıyoruz Allaha şükür
İletilerine bakarmısın nazımmm.......
haaa anladımmmm can kuşumm rabbimm tez vakkite versnn inş..
bizde her ay çalışozz işteee
simcik cikiyom moremmm
aynen oda öyle yapacak. kizdi zaten en yüksekten ödüyorum diyor ne ekstarsiymis diyor... zaten enfeksiyona cok bozuldu. benim adam cok titizdir kesin vw den geldi diyor...
Aminnn canımmmm,Allahım gönlündekini versin inşallah sağlıkla
sen regl bitti ama benim dedigimi yapmadin dimi ... belki yumurtlama gününü kacirdin nerden biliyon??
tamamm uyasakımmm Allah rayatlıık versin bende çıkıcam şimdiii
bi sorsun bence bu ikili test ama neden para istiyoalr öyleyse onu anlayamiyorummm:44::44:enfeksiyonn mantar aslinda herseyden gelebilirr..doru titiz oldugu belli ne güzel paket yapmisssss
iyi geceelrrrrrr allaha emanet olunnn
bittii canımmm bendee iştee nasıl desemm bilememkiii
dün azcıkk çalıştıkkk
yiy cokkk iyi. yarin yine..... devamm bu ay senden ve Hancek ten hayirli haber istiyorummmm...
baska bir test olabilirmi acaba? bu sefer tek tüp aldilar. lab fatura gönderecek dedi...renkli bir kagit imzalatti
kısmett moree bide giribim yaa pek umudum yokk acıkcasııı
amaninnnnn benim gitmemem az kalmissss... pazartesi sabahi degirmende su böregi yicemmmmmmmmmmmmmmmm, üstüne simit kaymak ve bal... üstüne tantuniiii, üstüne kebap, üstüne arnavut cigeriii amaninnnnnnnnnnnnnn:)) ben artik 20 kilo alarak bir rekora imza atarimm-((
bisi olmaazzzz. benim hamile kaldigim tarihte g..t kadar evimde 4 tane yatili misafir agirliyordumm:)))
cümlemizin insalllahhh kuzummmm... hepimiz ayni anda mutlu ollaluiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?