Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok canım hamiş deyilim daha....
haziranda çalışmalara başlıcaz inş....
şuan hazırlık aşamasındayım

cümleten hayırlı geceler.....

haaa anladımmmm can kuşumm rabbimm tez vakkite versnn inş..
bizde her ay çalışozz işteee

aynen oda öyle yapacak. kizdi zaten en yüksekten ödüyorum diyor ne ekstarsiymis diyor... zaten enfeksiyona cok bozuldu. benim adam cok titizdir kesin vw den geldi diyor...

bi sorsun bence bu ikili test ama neden para istiyoalr öyleyse onu anlayamiyorummm:44::44:enfeksiyonn mantar aslinda herseyden gelebilirr..doru titiz oldugu belli ne güzel paket yapmisssss

sen regl bitti ama benim dedigimi yapmadin dimi ... belki yumurtlama gününü kacirdin nerden biliyon??

bittii canımmm bendee iştee nasıl desemm bilememkiii

dün azcıkk çalıştıkkk

bi sorsun bence bu ikili test ama neden para istiyoalr öyleyse onu anlayamiyorummm:44::44:enfeksiyonn mantar aslinda herseyden gelebilirr..doru titiz oldugu belli ne güzel paket yapmisssss

baska bir test olabilirmi acaba? bu sefer tek tüp aldilar. lab fatura gönderecek dedi...renkli bir kagit imzalatti

amaninnnnn benim gitmemem az kalmissss... pazartesi sabahi degirmende su böregi yicemmmmmmmmmmmmmmmm, üstüne simit kaymak ve bal... üstüne tantuniiii, üstüne kebap, üstüne arnavut cigeriii amaninnnnnnnnnnnnnn:)) ben artik 20 kilo alarak bir rekora imza atarimm-((

baska bir test olabilirmi acaba? bu sefer tek tüp aldilar. lab fatura gönderecek dedi...renkli bir kagit imzalatti

yok bu ikili test degil ozmann simdiden bakilmazki 12.hafta dolmaliydi o test icin bide ayrintili ultrasonda ölcüm yapilmaliydi alla alla neyin nesiymis bu böyle kana parali bakiyolarrrben öyle hic biseye imza ne atmadimm parada istemedilerr..miamorem böyle bizim aklimiz karisir ne güzel onlara sormak bizde bilelimm ne oldugunuu:44:

hoppp geldi 2 kliooo

bisi olmaazzzz. benim hamile kaldigim tarihte g..t kadar evimde 4 tane yatili misafir agirliyordumm:)))

hay allh iliğini versinnnn canımm
inşaşşahhhh canımmm kısmett ben ölee
ümitlenmek sonrada kırılmak istemiorumm akışındaa kısmete varsa olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…