Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

temmusa gelyozz hancekim aama kemereee
Allah razı olsunn biliırummm hiç üşsemmesşn sennn

Sen gel yeterki canımmm,ben yaparım sana sarma,onu yazan miamoremdi ama bende yaparım tabiki senin canın sağ olsun:)))Bu aralar saramıyorum ellerimde yaralar çıktı eldivenlede olmuyo istediğim gibi bu aralar yok sarma maalesef ama temmuza kadar geçer inşallah

Bende yatiiim bari:)))

yawww mersahım sen kimyacı değilmiisnnn yapalım bi deneyy ben bulurumm yeni doğmuşş buzağğ

sende yaparsın bi deneyy
Yaw nazim beni biliyon hababamdaki kimyaci gibiyim yazik inege
mersahımmm düşünn bu buzağı iişiniii

kızz datlımı ddalı bir mor buzamızz olu senle benden fenamııı

hadiii gecelerrr Allah rahatlık versinnnn sabalan görüşürzzzz balımmm
Nazim deme ole zaten bebiste yapamadik mor buza mi yapak.
yaww elimde dğillll mersahımmm hep aklım yemekteee
Bende aksam erken yemistim sen ole yemekle ilgili bisi yazinca karnim guruldadi
kislaR galatasaray yine iyi dayandi ben 5 gol ne yer diyodummm
Yapma yasagim gs cok iyi oynamis diyolar
ülemiii çok sverim moruuu benim yatak odam morrr

mersahımda kabul ederse mor ineklermiz olcakkkk inş...

Amin tatlim.

günaydın herkese.. günaydın derdime derman dostlalarıma,günaydın dert ortağım arkadaşlarıma,evinizde huzur bereket olsun,derdim var diyenler derman bulsun bütün gönüllere mutluluk dolsun

Son düzenleme:
günaydın herkese.. günaydın derdime derman dostlalarıma,günaydın dert ortağım arkadaşlarıma,evinizde huzur bereket olsun,derdim var diyenler derman bulsun bütün gönüllere mutluluk dolsun

günaydın.....amin canım benim ne güzel dualar bunlar...

şükür güzellikler günaydın valla bende erkenci olanlardanım yatamıyorum hiç :))
sizler nasılsınız

evde olsam ben uyurum da =) iş olunca mecburi uyanıyoruz 06.30 da ayaktayımmm yazık banaaa

Ee napcan zuhalim erken kalkan yol alir
Nasilsin tatlim

iyiyim canım valla napim iş güç ev arası mekik dokuyorum hee bir de batı bekliyorum bakalım.. umutlanmak heveslenmek değil de son bir haftayı beklemek ne gıcık neyse pazara az kaldı artık....
senin bat bugün değil mi? hadi bakalım hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:

Ewt bat gunum ama memikler sismedi gecen bikez daa bole oldu 4 gun gec geldi yine gecikecek galiba

inşallah olur canımsın evet gerçekten son hafta zor geçiyor ben bazen hamileyimdir diye eşimi bile yanaştırmıyordum benimki o seviyeye bile gelmişti

Bende severim canim erken kalkmayi ama okul olunca cok erken kalkiyom 6 da uykum vaaaa...

Ewt bat gunum ama memikler sismedi gecen bikez daa bole oldu 4 gun gec geldi yine gecikecek galiba

hayırlısı olsun canım inşallah meleğin senledir dualarım senle olacak, umutsuz olma lütfen belli olmaz ....olumlu düşün...

inşallah olur canımsın evet gerçekten son hafta zor geçiyor ben bazen hamileyimdir diye eşimi bile yanaştırmıyordum benimki o seviyeye bile gelmişti

hee hee tatlım ben henüz çok bekledim diyemem,,daha önce ilk ayımda kaldım sonra malesef kaybettim.. şubatta korunma bitti ama biz ev taşıdık bütün yumurtlama günlerim gitti,mart kaçtı yani ilk ay diyebilirm denemeler için ama daha önce yaşadığım için pek hamile gibi hissetmiyorum bi kaç belirti var ama regl dönemiyle yakın şeyler olduğu için heveslenmiyorum nasip hayırla sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim beklerim ben

en büyük belirti memikler gibi düşünüyor insan dimi canım benim hafif dolgun dünden beri çok az da karıncalanıyor gibi ama regl döneminde de olur bende o yüzden bekleyip göreceğiz.. daha öncekinde çok şişmişti..ama belirtiler çok değişiyor canım o yüzden vücudumu dinlemiyorum ben sende dinleme.. bekleyip görelim

Zuhalim ben senden umutluyum ama insallah olur bebis

canımm benim inşallah...hepimiz birbirimizden umutluyuz ama sağlıkla geleceği zaman versin Allahım...

Son düzenleme:

neden kaybettin canım bebeğini ne zaman kürtaj oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…