- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.321
temmusa gelyozz hancekim aama kemereee
Allah razı olsunn biliırummm hiç üşsemmesşn sennn
Yaw nazim beni biliyon hababamdaki kimyaci gibiyim yazik inegeyawww mersahım sen kimyacı değilmiisnnn yapalım bi deneyy ben bulurumm yeni doğmuşş buzağğ
sende yaparsın bi deneyy
Nazim deme ole zaten bebiste yapamadik mor buza mi yapak.mersahımmm düşünn bu buzağı iişiniii
kızz datlımı ddalı bir mor buzamızz olu senle benden fenamııı
hadiii gecelerrr Allah rahatlık versinnnn sabalan görüşürzzzz balımmm
Bende aksam erken yemistim sen ole yemekle ilgili bisi yazinca karnim guruldadiyaww elimde dğillll mersahımmm hep aklım yemekteee
Yapma yasagim gs cok iyi oynamis diyolarkislaR galatasaray yine iyi dayandi ben 5 gol ne yer diyodummm
ülemiiiçok sverim moruuu benim yatak odam morrr
mersahımda kabul ederse mor ineklermiz olcakkkk inş...
bacılarım hepinize iyi geceler..aynur kaçarr
Allahım duy sesimi ahanda bu mesajı okuyan butun iyi yurekli arkadslarıma gönullerine gore bebekler ver..ver ki bu saatlerde intlerde sorf yapamasınlarr..o bebişlerin
altlarını temizlesinler ,onlara ninni solesinler, onlarla oynasınlar ,emzirsinlerr ,gazını çıkarsınlar ,yıkasınlarr, ay bide öpup koklasınlarramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hadi ben kaçtım
Gunaydinnnnnnn
Hayirli bir gun olsun insallah
günaydın herkese.. günaydın derdime derman dostlalarıma,günaydın dert ortağım arkadaşlarıma,evinizde huzur bereket olsun,derdim var diyenler derman bulsun bütün gönüllere mutluluk dolsun
Ee napcan zuhalim erken kalkan yol alirgünaydın canım... iş başı yapanlar dökülüyor yavaş yavaş...... diğer kızlar uykuda galiba ohh ne güzel
günaydın herkese.. günaydın derdime derman dostlalarıma,günaydın dert ortağım arkadaşlarıma,evinizde huzur bereket olsun,derdim var diyenler derman bulsun bütün gönüllere mutluluk dolsun
günaydın.....amin canım benim ne güzel dualar bunlar...
Gunaydin nuarinim nasinamin canim
şükür güzellikler günaydın valla bende erkenci olanlardanım yatamıyorum hiç :))
sizler nasılsınız
Ee napcan zuhalim erken kalkan yol alir
Nasilsin tatlim
şükür güzellikler günaydın valla bende erkenci olanlardanım yatamıyorum hiç :))
sizler nasılsınız
evde olsam ben uyurum da =) iş olunca mecburi uyanıyoruz 06.30 da ayaktayımmm yazık banaaa
iyiyim canım valla napim iş güç ev arası mekik dokuyorum hee bir de batı bekliyorum bakalım.. umutlanmak heveslenmek değil de son bir haftayı beklemek ne gıcık neyse pazara az kaldı artık....
senin bat bugün değil mi? hadi bakalım hayırlısı inşallah..
evde olsam ben uyurum da =) iş olunca mecburi uyanıyoruz 06.30 da ayaktayımmm yazık banaaa
iyiyim canım valla napim iş güç ev arası mekik dokuyorum hee bir de batı bekliyorum bakalım.. umutlanmak heveslenmek değil de son bir haftayı beklemek ne gıcık neyse pazara az kaldı artık....
senin bat bugün değil mi? hadi bakalım hayırlısı inşallah..
inşallah olur canımsın evet gerçekten son hafta zor geçiyor ben bazen hamileyimdir diye eşimi bile yanaştırmıyordum benimki o seviyeye bile gelmişti
Yanassa bisi mi oluyo ki
Bende severim canim erken kalkmayi ama okul olunca cok erken kalkiyom 6 da uykum vaaaa...
Ewt bat gunum ama memikler sismedigecen bikez daa bole oldu 4 gun gec geldi yine gecikecek galiba
inşallah olur canımsın evet gerçekten son hafta zor geçiyor ben bazen hamileyimdir diye eşimi bile yanaştırmıyordum benimki o seviyeye bile gelmişti
Ewt bat gunum ama memikler sismedigecen bikez daa bole oldu 4 gun gec geldi yine gecikecek galiba
Zuhalim ben senden umutluyum ama insallah olur bebis
hee hee tatlım ben henüz çok bekledim diyemem,,daha önce ilk ayımda kaldım sonra malesef kaybettim.. şubatta korunma bitti ama biz ev taşıdık bütün yumurtlama günlerim gitti,mart kaçtı yani ilk ay diyebilirm denemeler için ama daha önce yaşadığım için pek hamile gibi hissetmiyorum bi kaç belirti var ama regl dönemiyle yakın şeyler olduğu için heveslenmiyorum nasip hayırla sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim beklerim ben
en büyük belirti memikler gibi düşünüyor insan dimi canım benim hafif dolgun dünden beri çok az da karıncalanıyor gibi ama regl döneminde de olur bende o yüzden bekleyip göreceğiz.. daha öncekinde çok şişmişti..ama belirtiler çok değişiyor canım o yüzden vücudumu dinlemiyorum ben sende dinleme.. bekleyip görelim
canımm benim inşallah...hepimiz birbirimizden umutluyuz ama sağlıkla geleceği zaman versin Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?