- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.301
yok bu ikili test degil ozmann simdiden bakilmazki 12.hafta dolmaliydi o test icin bide ayrintili ultrasonda ölcüm yapilmaliydi alla alla neyin nesiymis bu böyle kana parali bakiyolarrrben öyle hic biseye imza ne atmadimm parada istemedilerr..miamorem böyle bizim aklimiz karisir ne güzel onlara sormak bizde bilelimm ne oldugunuu:44:
Amin bebeğimmmm,inşallah Allahın izniyle hayırlısıyla....Ayyyyy sen şimdi pazartesi burdamısın???
ivett öleymiş moree yicek sarmacıklarınıııohhh bol sohpet bol mubatteee inş...
yiy cokkk iyi. yarin yine..... devamm bu ay senden ve Hancek ten hayirli haber istiyorummmm...
Ben hamile kalırsam bu ay sayende olacak bitanemmm o gönderdiğin vitamin sayesinde bide bal çörek otu tarçını yaptım dün direkt yuttum sabah öğle akşam :))))Bugün akşam olanını eve gelince yuttum:)))Bebişimle senin duacın oluruz bebeğimmm eee bide eşim:))))))
ivett öleymiş moree yicek sarmacıklarınıııohhh bol sohpet bol mubatteee inş...
Ben hamile kalırsam bu ay sayende olacak bitanemmm o gönderdiğin vitamin sayesinde bide bal çörek otu tarçını yaptım dün direkt yuttum sabah öğle akşam :))))Bugün akşam olanını eve gelince yuttum:)))Bebişimle senin duacın oluruz bebeğimmm eee bide eşim:))))))
Miamoremde yaptı geçengün sarma yedi bilemm:)))Afiyet bal şeker olsun..Tabiki özel istediği bişey olursa ne demek:)))Ama ben meleğimiz için güzellikler düşünüyorum:))
bennde istiorumm yahuuuu ama sarmaya mecalim yokkkk :2::2::2::2::2::2:
evet kizlaarrrrr yine güzel bir gecenin sonuna geldikkk...herkeslereeeeeee tatli rüyalar.. iki salavat arasi dua etmeyiii unutmayin. akliniza her geldiginde. ben yataklari toplarken, evi toplarken ederim hep.. yürürkennnn.. aynen söyle; Allahümmesallialaseyyidinamuhammedinvealaalihimuhammed Rabbim sana sükürler olsun, sana hamd olsun, hamdu senalar olsun Rabbim hayirlisiyla bebegim olsun insalllah Allahümmesallialaseyyidinamuhammedinvealamuhammed ok mi?
bak gel antalya yaaaaaa, yapmayan ne olsun
temmusa gelyozz hancekim aama kemereee
Allah razı olsunn biliırummm hiç üşsemmesşn sennn
onu yazan bendimm nazcim hadi sen yataga belli uykun gelmiss:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?