Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

neden kaybettin canım bebeğini ne zaman kürtaj oldun?

kalp atışı alamadık canım malesef,,gelişim 7. haftaya kadar vardı sonra durdu.. 8+3 de kürtaj oldum.. çok üzüldüm ağladım ama sağlıklı değildi demekki dedim dua ettim kendimi rahatlattım.....o yüzden beklerim diyorum zaten sağlıkla geleceği zaman gelsin yeter ki...

Son düzenleme:
günaydinnn kizlar...

cok uykum var, gece hic uyumadim, gözlerim kapaniyor wallahiiiii...
günaydın canım .....

anladım bitanem benimde ilk gebeliğim bu şekilde oldu Rabbim birdaha yaşatmasın inançlı olmak tek dayanak, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır kuzum

günaydın canım hayırdır niye uyuyamadın ya.... çalışıyor muydun tatlım sen çalışmıyorsan uzan dinlen tv karşısında..

ya bilmiyorum uyamadim... babam gilde oluyorum isten sonra...annem TRde oldugu icin (annannem vefat etti ya). Bende kardeslerimin ve babamin yemeklerini yapiorum ve oturuyoruz aksama kadar.

birazda esimle tartistik ve hemen geri baristik

yok canım ya birşey olduğundan dolayı değil benimki yumurtlama döneminde çok çalışınca ( benim zorlamalarımla ) diğer günlerde gıcıklığına diyordu
Hee dun bende calistimda kepenkleri indirmeden kapanisi yapalim die ok o zamn
hayırlısı olsun canım inşallah meleğin senledir dualarım senle olacak, umutsuz olma lütfen belli olmaz ....olumlu düşün...
Yaw umutsuzum ama bu ay mutsuz diilim kendimi hazirladim simdi regl gelsede uzulmem yeterki gelsin bekletmesin. bebisin de keyfi bilir benim gibi anneyi bulmus da gelmiyo nazlaniyo yaramaz.

Canim benim dierinde leke gelmisti simdi de ole olmasi gerekmez dimi. Herkesde baska her hamilelikte de baska mi

ya bilmiyorum uyamadim... babam gilde oluyorum isten sonra...annem TRde oldugu icin (annannem vefat etti ya). Bende kardeslerimin ve babamin yemeklerini yapiorum ve oturuyoruz aksama kadar.

birazda esimle tartistik ve hemen geri baristik

canım benm şimdi sende bilinçaltı stres vardır biraz .. ailenin sorumluluğu kendi telaşın filan .. ee ufaktan mevzu da olmuş .. hemen uykuyu etkiler tabi .. varsa uykun yat biraz dinlen kendine gel tatlım

hoşbulduuuk ... benm narin narin yarimmm sen nasılsn bakalım bugün ???
şükür bugünede canım gözümüzü dünyaya açtık nefes alıyoruz, sen nasılsın

hayır canım gelmesi gerekmiyor benim bi arkadaşımda ilkinde gelmişti, . bebeğinde hiç olmadı her hamilelik farklı

canım benm şimdi sende bilinçaltı stres vardır biraz .. ailenin sorumluluğu kendi telaşın filan .. ee ufaktan mevzu da olmuş .. hemen uykuyu etkiler tabi .. varsa uykun yat biraz dinlen kendine gel tatlım

pureipekim nasil yatayim, ben suan isteyim günde 10 saat calisiyorum

Esim almanca kursuna gidiyor ve o suan calisamiyor.

ufaktan degil, yine ailesi canim....ne zaman konussa onlarla huzurumuz bozuluyor

pureipekim nasil yatayim, ben suan isteyim günde 10 saat calisiyorum

Esim almanca kursuna gidiyor ve o suan calisamiyor.

ufaktan degil, yine ailesi canim....ne zaman konussa onlarla huzurumuz bozuluyor

afedersin kuzum çalıştığını hatırlayamadm evdesin sandım :26::26::26: bende işteyim ve çok uykum var ama bunu bil seni çok iyi anlıyorum tatlım.. yaa ailelerin araya girmesi çok yıpratıcı oluyo olgunlukla karşılamaya çalış idare et be tatlım .. kendi huzurunuz içn barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…