- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.341
neden kaybettin canım bebeğini ne zaman kürtaj oldun?
günaydinnn kizlar...
cok uykum var, gece hic uyumadim, gözlerim kapaniyor wallahiiiii...
günaydınnnn
günaydın ipeğimm hoşgeldinn
günaydın canım .....günaydinnn kizlar...
kalp atışı alamadık canım malesef,,gelişim 7. haftaya kadar vardı sonra durdu.. 8+3 de kürtaj oldum.. çok üzüldüm ağladım ama sağlıklı değildi demekki dedim dua ettim kendimi rahatlattım.....o yüzden beklerim diyorum zaten sağlıkla geleceği zaman gelsin yeter ki...
günaydın canım hayırdır niye uyuyamadın ya.... çalışıyor muydun tatlım sen çalışmıyorsan uzan dinlen tv karşısında..
günaydın canımsın hoşgeldinn
Hee dun bende calistimda kepenkleri indirmeden kapanisi yapalim dieyok canım ya birşey olduğundan dolayı değil benimki yumurtlama döneminde çok çalışınca ( benim zorlamalarımla ) diğer günlerde gıcıklığına diyordu
Yaw umutsuzum ama bu ay mutsuz diilim kendimi hazirladim simdi regl gelsede uzulmem yeterki gelsin bekletmesin. bebisin de keyfi bilir benim gibi anneyi bulmus da gelmiyo nazlaniyo yaramaz.hayırlısı olsun canım inşallah meleğin senledir dualarım senle olacak, umutsuz olma lütfen belli olmaz ....olumlu düşün...
hee hee tatlım ben henüz çok bekledim diyemem,,daha önce ilk ayımda kaldım sonra malesef kaybettim.. şubatta korunma bitti ama biz ev taşıdık bütün yumurtlama günlerim gitti,mart kaçtı yani ilk ay diyebilirm denemeler için ama daha önce yaşadığım için pek hamile gibi hissetmiyorum bi kaç belirti var ama regl dönemiyle yakın şeyler olduğu için heveslenmiyorum nasip hayırla sağlıkla geleceği zaman versin Rabbim beklerim ben
en büyük belirti memikler gibi düşünüyor insan dimi canım benim hafif dolgun dünden beri çok az da karıncalanıyor gibi ama regl döneminde de olur bende o yüzden bekleyip göreceğiz.. daha öncekinde çok şişmişti..ama belirtiler çok değişiyor canım o yüzden vücudumu dinlemiyorum ben sende dinleme.. bekleyip görelim
canımm benim inşallah...hepimiz birbirimizden umutluyuz ama sağlıkla geleceği zaman versin Allahım...
ya bilmiyorum uyamadim... babam gilde oluyorum isten sonra...annem TRde oldugu icin (annannem vefat etti ya). Bende kardeslerimin ve babamin yemeklerini yapiorum ve oturuyoruz aksama kadar.
birazda esimle tartistik ve hemen geri baristik
şükür bugünede canım gözümüzü dünyaya açtık nefes alıyoruz, sen nasılsınhoşbulduuuk ... benm narin narin yarimmmsen nasılsn bakalım bugün ???
Hee dun bende calistimda kepenkleri indirmeden kapanisi yapalim dieok o zamn
Yaw umutsuzum ama bu ay mutsuz diilim kendimi hazirladim simdi regl gelsede uzulmem yeterki gelsin bekletmesin. bebisin de keyfi bilir benim gibi anneyi bulmus da gelmiyo nazlaniyo yaramaz.
Canim benim dierinde leke gelmisti simdi de ole olmasi gerekmez dimi. Herkesde baska her hamilelikte de baska mi
canım benm şimdi sende bilinçaltı stres vardır biraz .. ailenin sorumluluğu kendi telaşın filan .. ee ufaktan mevzu da olmuş .. hemen uykuyu etkiler tabi .. varsa uykun yat biraz dinlen kendine gel tatlım
şükür bugünede canım gözümüzü dünyaya açtık nefes alıyoruz, sen nasılsın
hayır canım gelmesi gerekmiyor benim bi arkadaşımda ilkinde gelmişti, . bebeğinde hiç olmadı her hamilelik farklı
kıslarr geldm kaçyrum gibi olmasın ama daha kahvaltı yapamdm ,, bi klflakes hemen gelcem
pureipekim nasil yatayim, ben suan isteyim günde 10 saat calisiyorum
Esim almanca kursuna gidiyor ve o suan calisamiyor.
ufaktan degil, yine ailesi canim....ne zaman konussa onlarla huzurumuz bozuluyor
günaydınnnn
günaydinnn kizlar...
merhaba ;
güzel haberler alalım bugün.. yok mu hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?