Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

masallahhhh suphanallahhh allah hiiiç cenemizi boş bırakmasın.nazım yaw renkli nasıl yazıyon ben yapıyorum ama diger cevabımda siyah oluyoo

canımmm yukauraddaa A harfı var yazdıkları seçç orda renk kartellası varr seçiosun reng oluoo

Selam kizlar eve donuyorum tatilim basladi yuppi yuppi dicem ama sinav haftasi kagitlari hazirlamam lazim pufff

yaa ona alışmak zorr canım iştee herşey beyinde başlıooo kendimiizi şartalndırmayalımm bu ay sonlarını belkide olduğıuncaa bırakmaya çalışmalıyızzz inş.. sttres bitiği an oluo ben çok duyuorum bhatta buna bende dahilimmm hiç beklemiordumm hamile kaldım dieniii iştee bu da böle bişey beklemiyelimm varsın ne zmana geleceklerse hayırlsı ile gelsinn o meleklerrr

Vur patlasin caloynasin oh oh yandan
Pazar dugun var
ne tatil ama sinav kagitlari yeni soru hazirligi ve gobek havasi hepsi bi arada

bizimde cumartesi vaa örtmenimm pazarda arkadalar gelcekkk çayaa çok işim çokkk yarınnn full b tenzilik yapmam lazım gene halıları kaldır sil süpürrr

Simdi dugunde herkes bebek soracak. bide eltim hamileligiyle tekrar hava atacak

hoşgeldin canım ...............
bende hiç gitmek istemiyorum böyle yerlere ilk soru daha bişey yok mu oluyo olsa zaten meydanda olur ama illaki insanı rencide edecekler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…