- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.541
İpegim duy sesimi sesime gelkaçırmadıııkkk sanırsam halen burda
Zaten karar aldim yapmiyom dicem borc var. sormasinlar diye. sadece size gercekleri solicemyawww soran sorsunn mersahımm duyma sen onlarıı boşverrr
Anlayissiz insanlar istehoşgeldin canım ...............
bende hiç gitmek istemiyorum böyle yerlere ilk soru daha bişey yok mu oluyo olsa zaten meydanda olur ama illaki insanı rencide edecekler ya
Yavrum burda azinla mi konusuyon. yoksam yazarken sesli mi yaziyon.ben kahvaltı yapmya çalıomm mersahımm ondann ağzımm doluu moreeee
inşallahhhh canımmm sen hamile ol ben geliirnnn sana yardımaaa
size iyi kaynatmalar ben kaçıyom artık
İpegim duy sesimi sesime gelcayini ictim tesekkur edemedim.
Zaten karar aldim yapmiyom dicem borc var. sormasinlar diye. sadece size gercekleri solicem
Anlayissiz insanlar iste
Yavrum burda azinla mi konusuyon. yoksam yazarken sesli mi yaziyon.
İpeemi niye kacirdiniz tutaydin ya sacindan
Bitti canim mesaide bende nobetciydim yoruldum. neyseki bos ders vardi arada
en iyisi mersahımm öle dee kime ne canım ala ala
ben yazarken sesli konuşorummm moreee ondannnn :125::125::125::125::125::125::125::124::124::124::124::124::124::124:
kızlaarrrrrrrrrrr kkave yeppmii sizeeee
kızlaarrrrrrrrrrr kkave yeppmii sizeeee
ayyy bende kek yapmıstımmmm ıslak ıslak iyi gider yanında
eyyy =)
Hahaha konusuyon mu gercektenen iyisi mersahımm öle dee kime ne canım ala ala
ben yazarken sesli konuşorummm moreee ondannnn :125::125::125::125::125::125::125::124::124::124::124::124::124::124:
Hemen olacak ardindan zannettim istiyorum diyodum simdi kaynanam bile git dr a diyo bende dedim dr hersey normal diyo daa napiyim. kadin simdiden olmuyo gozuyle bakiyoBen kimseye sölemedim annemlere bilem.. benle beraber ümitlenmesinler öle her ay... bi anda süpris olsun istiorum.. bi sizler biliosunuz bide 2çok ama çoookkk yakın arkidişimm...
ha bide eşim tabi
kiscem seni uzun zamandir görmüyodummmm
ayyy bende kek yapmıstımmmm ıslak ıslak iyi gider yanında
eyyy =)
hoşşç gedllldinnnn moreeee yasakımmmmmmmm
Hahaha konusuyon mu gercekten
Hemen olacak ardindan zannettim istiyorum diyodum simdi kaynanam bile git dr a diyo bende dedim dr hersey normal diyo daa napiyim. kadin simdiden olmuyo gozuyle bakiyo
Hosgeldin yasagim
Hahaha konusuyon mu gercekten
Hemen olacak ardindan zannettim istiyorum diyodum simdi kaynanam bile git dr a diyo bende dedim dr hersey normal diyo daa napiyim. kadin simdiden olmuyo gozuyle bakiyo
Hosgeldin yasagim
kiscem hosgeldinnnncankusum sen hamilemiydinnn hayirli olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?