Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

buarada canımm kızçlelerimmmmm küçük bir tavsiye dua okurken kendinizede okuyumm 2-3 ne okursanızz çünkü şekil itibari ile 8 den aşaya okumuoyrrr :26::26::26::26::26: hem sizin için ii olurrr

slmm kızlarrr yaw ne cok konuşmuşsunuz öyle bi okuyam dedim ama nerdeeeee yarıya geldim sıkıldım okuyamadım valla gözlerim böyle oldu

slm kızlarrr bata 6 gün falan var test yapsam çıkar mı acaba evdeki testen hani kolumu deldirme fobim oluştu artık son 1 hafta kabusum oluyor yalnızlaşıp kötü hissediyorum ya dün bide kadının biri 42 yaşlarında korunuyormuş hamile kalmış aldırmak istemiş dr almamış şimdi 5,5 aylık kadın köyde yapmadığı iş yok valla çalıştığım köy bi bereketli anlatamam bi bana denk gelmiyor kısmet işte her yıl doğum yapan kadın varrrr onları gördükçe daha da kötü oluyorum açıkçası neyse hayırlısı

slmm kızlarrr yaw ne cok konuşmuşsunuz öyle bi okuyam dedim ama nerdeeeee yarıya geldim sıkıldım okuyamadım valla gözlerim böyle oldu

yawww cankuşummm çok çenemizzz düşün demiiii
maşallah bizeee
Allah bozmasınnnnn inşallahhhh

innsaaaalllhhh kuzummmmmm... Rabbim kalplerinizi neselnedirsin bildigi gibiiiiii... eee bizde neseleniyiriz ayrica insaallahhh...

inşallah amin hep beraber neşelenelim inşallah

bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hayırlısı olsun canım gönlündekinien kısa zamanda versin allahım

amin inşallah hepimizin canım :))

kizlar ben artik kahvaltimi yapayim midem kötü oldu. gelirim yine yada carsiya giderim. hava o kadar igrenckiiii uyanmak bile istemyor insaan...

tmm görüşürz byess

hoş geldinn ababymmmmm

yapma sabret azcıkkkk az kalmış zatiiii

inşallahh hayılırıs ile hamişsindirrrr

testte çıkması için bence çook erken

yaww bu köylülerin havasından mı suyundan mı bilmem hemen hamile kalıyolar....

canım daha çok erken gibi .. en azından 3 gün filan sonra yapabilirsin .. bi de şu çok mantıklı, idrar testine parmağından bi damla kan damlatırsan da sonuç güvenilir oluyormuş .. şayet ben çalışabilirsem bu sefer bunu denicem.. yani kan tahlilinden önce en azından var mı yok mu bilinir .. üzülme sağlıkla nasip etsin vakti gelince inşallah .. benm de her gün gözümün önünde bisürü hamile oluyo ama boşvermeye çalışyrum napalım elden ne gelir ???

yawww cankuşummm çok çenemizzz düşün demiiii
maşallah bizeee
Allah bozmasınnnnn inşallahhhh

masallahhhh suphanallahhh allah hiiiç cenemizi boş bırakmasın.nazım yaw renkli nasıl yazıyon ben yapıyorum ama diger cevabımda siyah oluyoo

hoş geldinn ababymmmmm

yapma sabret azcıkkkk az kalmış zatiiii

inşallahh hayılırıs ile hamişsindirrrr

hoşbulduk canım hamiş olduğumu düşünmüyom aslında ama bi kuşku işte göğüs ağrısı falan yok gebelikte bayağı ağrıyo neyse bu ay da yok herhalde çocuksuzluğa alıştırsak kendimizi belki de olur anlattığım kadınlar hiç bebek düşünmeden yaşıyorlar ve hemencik oluyo işte sabırlı olup düşünmemek aslında püf noktası diye düşünüyorum ama elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…