- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.501
yawww kk ya gelmeden çnce bizde öleyidkk ama burası tüm hayatımı değiştiridiii
hehehe bendemi degisirim diyorsun
Korktum bir an
slmm kızlarrr yaw ne cok konuşmuşsunuz öyle bi okuyam dedim ama nerdeeeee yarıya geldim sıkıldım okuyamadım valla gözlerim böyle oldu
innsaaaalllhhh kuzummmmmm... Rabbim kalplerinizi neselnedirsin bildigi gibiiiiii... eee bizde neseleniyiriz ayrica insaallahhh...
bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlısı olsun canım gönlündekinien kısa zamanda versin allahım
kizlar ben artik kahvaltimi yapayim midem kötü oldu. gelirim yine yada carsiya giderim. hava o kadar igrenckiiii uyanmak bile istemyor insaan...
slm kızlarrr bata 6 gün falan var test yapsam çıkar mı acaba evdeki testen hani kolumu deldirme fobim oluştu artık son 1 hafta kabusum oluyor yalnızlaşıp kötü hissediyorum ya dün bide kadının biri 42 yaşlarında korunuyormuş hamile kalmış aldırmak istemiş dr almamış şimdi 5,5 aylık kadın köyde yapmadığı iş yok valla çalıştığım köy bi bereketli anlatamam bi bana denk gelmiyor kısmet işte her yıl doğum yapan kadın varrrr onları gördükçe daha da kötü oluyorum açıkçası neyse hayırlısı
slm kızlarrr bata 6 gün falan var test yapsam çıkar mı acaba evdeki testen hani kolumu deldirme fobim oluştu artık son 1 hafta kabusum oluyor yalnızlaşıp kötü hissediyorum ya dün bide kadının biri 42 yaşlarında korunuyormuş hamile kalmış aldırmak istemiş dr almamış şimdi 5,5 aylık kadın köyde yapmadığı iş yok valla çalıştığım köy bi bereketli anlatamam bi bana denk gelmiyor kısmet işte her yıl doğum yapan kadın varrrr onları gördükçe daha da kötü oluyorum açıkçası neyse hayırlısı
selammmmmmmmmm canlarımmmmmmm :) naparsınızzz ?
selammmmmmmmmm canlarımmmmmmm :) naparsınızzz ?
slmmm kıscelerrrrrrrr
yawww cankuşummm çok çenemizzz düşün demiiii
maşallah bizeee
Allah bozmasınnnnn inşallahhhh
testte çıkması için bence çook erken
yaww bu köylülerin havasından mı suyundan mı bilmem hemen hamile kalıyolar....
slmmm kıscelerrrrrrrr
Hosgeldınnnnn yazyagmurummmmmmm
hoşş geldinnnnnn canımmmmmmmmmmmmm
hoş geldinn ababymmmmm
yapma sabret azcıkkkk az kalmış zatiiii
inşallahh hayılırıs ile hamişsindirrrr
keramet cette moreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?