Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yawww kk ya gelmeden çnce bizde öleyidkk ama burası tüm hayatımı değiştiridiii

ahahahaha ben bu koca popoyu atmak ve bir daha görmek istemiyorummmmm:)))) kardesimin alay konusu oldumm.. sen önden gidiyorsun popon bir metra arkadan geliyor diyorr...:)))

bende zayıf sayılırım ama bayağı çıkıntılı bi popom var Allah dan yana doğru genişlemiyor

inş ipekim uçankuşum senin çalışmalar nasıl gidiyo tam gaz devam mı

yok melekim yaa çatlamadı benm de yumurta (( akşama kontrol var işte bakalım ne dicek doktor ??belki bu ayı es geçeriz ya da hala ihtimal varsa takip eder hiç bilemyrum inanki?? eğer çatlasaydı çalışma yapabilcektik ama şuan bi gelişme yok .. o değil çatlamazsa adetm yine gecikebilir die bras endişeliyim açıkçası ??

kuzum teyt yap. neden 7 nisan a kadar umudunu besleyip 7 nisanda regl olursan kendini üzeceksin.. Umut gercekten yasam icin devam icin gerekli bir seydir amaaaaaa cok ünlü bir düsünür de söyle demis; umut hayattaki en büyük kötülüktür, cünkü iskenceyi uzatir...... demem o ki git testini yap, bir damla da kan damlat eger hamileysen kesin cikar...ikilemde de kalmazsin...

yiii beaaa cankuşummm bidahamı gelcesss dünyaya :125::125::125::125::125::125:
akşamm zayıflocammm diodunn sabah sucuklu yımırtaları düşünüosunnnn
ama yimen lazım senin azcık azcık canın ne isterse yi sennn

ipekcim eger catlamazsa yani hamilelik riskin yoksa bu ay hemen bu dedgim caylara basla.. 15 gün devamli ic... lütfen ihmal etmeee...

tatlım umut beslemiyorum hiç.. umudu sevmem yazdım zaten..umutsuzum ama mutluyum =)) dedim yaa olumlu olumsuz hiç farketmez regl olursam da inan üzülmem... ben eve test bile almadım daha eğer pazar gelmezse pazartesi alacağım diye söz verdim kendime... sadece herşey de sabırsız bi tipim nasıl dayanıyorum hayret ona şaşırıyorum... şimdi çıkar çıkmaz bilemiyorum o yüzden acele etmiyorum regl gelecek gibi bekliyorum zaten nasip..

ahahahaha ben bu koca popoyu atmak ve bir daha görmek istemiyorummmmm:)))) kardesimin alay konusu oldumm.. sen önden gidiyorsun popon bir metra arkadan geliyor diyorr...:)))

wawww kim kardashian poposu vaa ozaman sendeee cankuşummmmm

yaww bende kendimi bildim bileli dieetimmmm

babacımmm dünyada açla tok arasıı yaşıon deyip durur heppp

puhahaha çok güzel demiş baban ya bayıldım tüm diyet yapanlara denir böle şeyler işte :))))

ipekcim eger catlamazsa yani hamilelik riskin yoksa bu ay hemen bu dedgim caylara basla.. 15 gün devamli ic... lütfen ihmal etmeee...

doktor bu ayı bıraktık derse, hemen başlıcam aklımda canım .. yok deneme ihtimalim varsa da hamile kalamazsam başlıcam .. yok hamile kalırsam da dünyalar benim olucak, belki de yeniden doğucam, hayatımda yeni sayfa açıcam, yüzüm başka gülücek, gönlüm başka sevicek, kalbim başka atıcak, ben beni bulucam belki de .....

yawww kk ya gelmeden çnce bizde öleyidkk ama burası tüm hayatımı değiştiridiii
bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlısı olsun canım gönlündekinien kısa zamanda versin allahım

innsaaaalllhhh kuzummmmmm... Rabbim kalplerinizi neselnedirsin bildigi gibiiiiii... eee bizde neseleniyiriz ayrica insaallahhh...

öle diosun bu sefer de 3 gün önceden üzlcekkk

ben acıyı sevinci zamanında tatma taraftarıyımm ya fazla sabrımda yada mutluluk korkumdaa

bence beklesnnnn

kizlar ben artik kahvaltimi yapayim midem kötü oldu. gelirim yine yada carsiya giderim. hava o kadar igrenckiiii uyanmak bile istemyor insaan...

kizlar ben artik kahvaltimi yapayim midem kötü oldu. gelirim yine yada carsiya giderim. hava o kadar igrenckiiii uyanmak bile istemyor insaan...

afiyet olsunnn cankuşumm yi sen ni var ni yoksaaa

ben gtcem şimdi belkimm canım bişeyler isterrrr

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
11
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td]pazartesi başlanıcak …[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

canlarımmmmmmmmm pazar akşama kadar hancekime okucass Allah kabul etsinnnn
batı yaknnn arkadaşlarımm rica eediorumm gelmeden okuyun epi topu en fazla 30 dakka alıorr 2 duaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…