- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.481
aman canim böyle seylere surat yapma hayat cok kisa, birbirinizi kirmayin...iste bizimkisi daha baska....
hep aile, daha birbirimiz icin kavga etmedik...yani hep aileler....benim tarafta bir sorun yok onlarin tarafinda bir sorun var :)
kiz ben kocissiz yatmam hic, hep beraber yatariz ayri ayri girmedik simdiye kadar yataga :)))
ahahahaha ben bu koca popoyu atmak ve bir daha görmek istemiyorummmmm:)))) kardesimin alay konusu oldumm.. sen önden gidiyorsun popon bir metra arkadan geliyor diyorr...:)))
inş ipekim uçankuşum senin çalışmalarnasıl gidiyo tam gaz devam mı
ben umut etmeyi çok seven bir tip değilim direkt inanırım...daha önce hamile kaldığımda ben hamileyim dedim o denli inanmıştım ama hissiyat birazda... şimdi nedense birşey yok gibi birkaç belirtiyide ona yormuyorum o yüzden bekleyince kararsız kaldım:26: aman bi gelsin de şu 7 nisan regl mi olcam yoksa hamile mi öğreneyim... sabırsız bir tipim ben zaten olumlu olumsuz farketmez yeterki öğrenmek uzamasın
yaaa tatlimmm gül diy eyazmadimm olan bu vallaa.. sün gece izden sonra yattim yaa dedim yarin sabaha kahvaltiya ne yapsam. hepsi gözlerimin önünden gecti. bir de gece bir ara uyandim bulgur corbasi bilirmisiniz bilmem ondan istedi canim... ben ne manyak bir hamileyim yaaaa.. millet cilek armut kiraz ister ben böyleyimm.. hayirlisi valla ilerki zamanlardan korkmaya basladim:))
yok melekim yaa çatlamadı benm de yumurta(( akşama kontrol var işte bakalım ne dicek doktor ??belki bu ayı es geçeriz ya da hala ihtimal varsa takip eder hiç bilemyrum inanki?? eğer çatlasaydı çalışma yapabilcektik ama şuan bi gelişme yok .. o değil çatlamazsa adetm yine gecikebilir die bras endişeliyim açıkçası ??
sarışekerim benim günüme az kaldı ayyyy ne güzel olurdu bi mucize olsada hamileolmuş olsam
kuzum teyt yap. neden 7 nisan a kadar umudunu besleyip 7 nisanda regl olursan kendini üzeceksin.. Umut gercekten yasam icin devam icin gerekli bir seydir amaaaaaa cok ünlü bir düsünür de söyle demis; umut hayattaki en büyük kötülüktür, cünkü iskenceyi uzatir...... demem o ki git testini yap, bir damla da kan damlat eger hamileysen kesin cikar...ikilemde de kalmazsin...
ahahahaha ben bu koca popoyu atmak ve bir daha görmek istemiyorummmmm:)))) kardesimin alay konusu oldumm.. sen önden gidiyorsun popon bir metra arkadan geliyor diyorr...:)))
bende zayıf sayılırım ama bayağı çıkıntılı bi popom var Allah dan yana doğru genişlemiyor
yaww bende kendimi bildim bileli dieetimmmm
babacımmm dünyada açla tok arasıı yaşıon deyip durur heppp
ipekcim eger catlamazsa yani hamilelik riskin yoksa bu ay hemen bu dedgim caylara basla.. 15 gün devamli ic... lütfen ihmal etmeee...
wawwwkim kardashian poposu vaa ozaman sendeee cankuşummmmm
bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyawww kk ya gelmeden çnce bizde öleyidkk ama burası tüm hayatımı değiştiridiii
hayırlısı olsun canım gönlündekiniyok melekim yaa çatlamadı benm de yumurta(( akşama kontrol var işte bakalım ne dicek doktor ??belki bu ayı es geçeriz ya da hala ihtimal varsa takip eder hiç bilemyrum inanki?? eğer çatlasaydı çalışma yapabilcektik ama şuan bi gelişme yok .. o değil çatlamazsa adetm yine gecikebilir die bras endişeliyim açıkçası ??
puhahaha çok güzel demiş baban ya bayıldım tüm diyet yapanlara denir böle şeyler işte :))))
doktor bu ayı bıraktık derse, hemen başlıcam aklımda canım .. yok deneme ihtimalim varsa da hamile kalamazsam başlıcam .. yok hamile kalırsam da dünyalar benim olucak, belki de yeniden doğucam, hayatımda yeni sayfa açıcam, yüzüm başka gülücek, gönlüm başka sevicek, kalbim başka atıcak, ben beni bulucam belki de .....
kuzum teyt yap. neden 7 nisan a kadar umudunu besleyip 7 nisanda regl olursan kendini üzeceksin.. Umut gercekten yasam icin devam icin gerekli bir seydir amaaaaaa cok ünlü bir düsünür de söyle demis; umut hayattaki en büyük kötülüktür, cünkü iskenceyi uzatir...... demem o ki git testini yap, bir damla da kan damlat eger hamileysen kesin cikar...ikilemde de kalmazsin...
kizlar ben artik kahvaltimi yapayim midem kötü oldu. gelirim yine yada carsiya giderim. hava o kadar igrenckiiii uyanmak bile istemyor insaan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?