Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inş pureipekcim..o beş gün de ne hayaller gelip gidio kafamdan hepsini kovalamaya çalışıorum:) kış kışşş..bebişim gelince gelin diyorum..inş herşey güzel olacak btnm

selam canımcım yeni katıldım mende :) bende hiç doymuyom yav, top gibi olucam allah korusun

sağolasın guzummmm :) darısı isteyipte olmayanların başına inşallahhhh.. :)

amminnnnnnnnnnnnnnn kızçemmmm inşallaahhhhh

morem dorusun valla eskiden iki meryem suresi 45 dakikami aliyodu simcik 25 dakka 30 dakka ancak aliyohani okunmasida zor degil artikinn agzimizda alisti ne güzel bu vesileyle

evet moree ben dün oturdummm 1 saat falan oldu olmadı 4 dene okudummm
insan alışıo okudukcaa hızlanıozz ne kada güzellll :13::13::13::13::13:

geçmişş olsunn canımmmmm :2::2::2::2::2::2:,
dedim saa ballı su iç felan içmedimiiii
inş.olmassındaaa böle atlatırsınnn

içmem mi sürekli içtim ama o gün bayılınca soguk su falan döktüler birde agrı kesilsin diede buz koydular sanırım onun etkilerini çekiyorum ilhanazzım..inşş böylece biter gider bebişim gelirr

inş geç yumurtlamışımdır deyip dualara devam ozaman

inşallahhhh canımmm inşalalhhh ben bugün ovu testinde 2. çizgiyi gördüm net bi şekildee

bakalımmm sümüğümm aklmasssaa akşamm belkimmm çalışıırummmm :26:

ya kızlar bısey soracam yumurtlamaya basladıgnda mı gogusler acımaya baslarr nasıl olur bılen varmııı:26:

inşallahhhh canımmm inşalalhhh ben bugün ovu testinde 2. çizgiyi gördüm net bi şekildee

bakalımmm sümüğümm aklmasssaa akşamm belkimmm çalışıırummmm :26:

anaaaaaa mor-emmm kesın degerlendırrr yaaawww allahımmmm ınsallah dualrımm senınleee bıtanecıkk moremmmm

miamore bu kan damlatma işi ne ? ben bunu bilmiyorum.nasıl yapılıo.testi bozmuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…