- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.581
selam canımcım yeni katıldım mende :) bende hiç doymuyom yav, top gibi olucam allah korusun
sağolasın guzummmm :) darısı isteyipte olmayanların başına inşallahhhh.. :)
canım ya seni çok iyi anlıyorum .. bu belirsizlik insanı çok yoruyo malesef5-10 günlük gecikmeleri de boşver hiç kafaya takma ..ben 2 ay geciktim yani ilk adetten itibaren 3 ay sonra söktürücüyle zor oldum .. üzülme sen biraz zaman ver ve sabırlı olmaya çalış tatlım .. inşallah herşey güzel olucak ..
selam canımcım yeni katıldım mende :) bende hiç doymuyom yav, top gibi olucam allah korusun
sağolasın guzummmm :) darısı isteyipte olmayanların başına inşallahhhh.. :)
yemeğimi yedim kahvemi içtim ve yeniden iş başı
bende bu sabah ovu. testi yaptımmm çift çizgi koyu çıktıı:119::119::119::119::119::119::119::119:
edaammmm hoşşş geldinnnn btanemmmmm
bu saba bende görüdüm koyu çizgiyiii
morem dorusun valla eskiden iki meryem suresi 45 dakikami aliyodu simcik 25 dakka 30 dakka ancak aliyohani okunmasida zor degil artikinn agzimizda alisti ne güzel bu vesileyle
a.selam sende hosqeldinn Edoşumm :)
h.buldum kuzummmmmmmm =)
Morem cok aciktim yaw gercekten yiyebilirim. ben cikiyim bi yemek yiyeyim
Sen ye canim hamissin yarasin bebise.
geçmişş olsunn canımmmmm :2::2::2::2::2::2:,
dedim saa ballı su iç felan içmedimiiii
inş.olmassındaaa böle atlatırsınnn
inş geç yumurtlamışımdır deyip dualara devam ozaman
canım soğan kürü felan yapmısan olmazmıı pko larada iii geliioduuu :26::26::26::26::26:
oooo hadi çalışmalar başlasın ozaman bu akşamm
inşallahhhh canımmm inşalalhhh ben bugün ovu testinde 2. çizgiyi gördüm net bi şekildee
bakalımmm sümüğümm aklmasssaa akşamm belkimmm çalışıırummmm :26:
kuzum teyt yap. neden 7 nisan a kadar umudunu besleyip 7 nisanda regl olursan kendini üzeceksin.. Umut gercekten yasam icin devam icin gerekli bir seydir amaaaaaa cok ünlü bir düsünür de söyle demis; umut hayattaki en büyük kötülüktür, cünkü iskenceyi uzatir...... demem o ki git testini yap, bir damla da kan damlat eger hamileysen kesin cikar...ikilemde de kalmazsin...
sendemı yapıodunn -moremmmm
inş.. canımmmm
aaaa edaaammmm az aşadan uuççç moreee dün dedim yaa sanaa bende yaptım silik çıktı 2 gündür dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?