Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa öle diosunda canım bede kullanmıodumm şimdi hesapolatımmm 7 si dio yumuş çatlaması için ama bak test bugünden başla diooo netteki hesaplamalara kalsam gidiodu yumuşlorr boşa çartlıcaktı geneee
sende kullann nette çokm ucuz zatii 20 tane ovu. test 6 tane gecelik 20 tl

morem bugün kacinci gününnn

aynennnnnn ben ondannn aldımmmm meselaaaa -cokkkk uygunnn fıyattaaa herkes alsın herkes hamıss olsunnnnn

dedim yaa ilk ay hiç birşey yapmayacağım diye ama bu ay hamile değilsem hem ovu testi hemde miamoremmin dediği çayı yapacağım............. strese sokmak istemediğim için kendimi yapmadım canım... biz zaten yumurtlama gününden 5 gün önce başladık çalışmaya ve yumurtlamadan sonraki 2 günde denedik... toplamda 6 deneme filan galiba... nasip artık canımmm..

bız senınle hıc konusamadıkkk ılk bebegınmı bıtanemmm nekadar sure sonra olduuu kendını tanıtırmısınnn bıtanemm

Kesınlıkleee oyleee tatlımmm allahım elını ayagını duzgun versınde gerısı onemlı deılllll

aminnn :) bütün hamişlere duamdır benimde, Allah akıl aza noksanı vermesin, eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmeyi ve doğumda bir nefeste kurtulabilmeyi nasib etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…