Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

içmem mi sürekli içtim ama o gün bayılınca soguk su falan döktüler birde agrı kesilsin diede buz koydular sanırım onun etkilerini çekiyorum ilhanazzım..inşş böylece biter gider bebişim gelirr

aman napmışlarrr buzdu muzduuu olumu caımm okadar yeniden hasta yapmışlaa seniiiii

daha çok erken tatlım bak benim 3 gün kaldı yapmıyorum test bile almadım etkileme kendini regl olmazsan yaparsın bende öyle yeapacağım.. inşallah hamilesindir

selammmmmmmmmm canlarımmmmmmm :) naparsınızzz ?

hoşgeldin aa pardon hoşgeldiniz bebişinleee

slmmm kıscelerrrrrrrr

hoşgeldin edaammmm

testte çıkması için bence çook erken

yaww bu köylülerin havasından mı suyundan mı bilmem hemen hamile kalıyolar....

heee hee organik besleniyorlar yavrummmmmm.. hoşgeldin bu arada

öle diosun bu sefer de 3 gün önceden üzlcekkk

ben acıyı sevinci zamanında tatma taraftarıyımm ya fazla sabrımda yada mutluluk korkumdaa

bence beklesnnnn

bende aynı fikirdeyim tatlımm test bile almıyorum ben varsa zaten regl olmayacağım gidip test alır yaparım

hosşbuldummm şekerımmmmmmm

miamore bu kan damlatma işi ne ? ben bunu bilmiyorum.nasıl yapılıo.testi bozmuyormu?

can kuşumm çiş koduğun yere 1-2 damla kan damlatıomuşunn eğer hamiişsen çıkıomuşş erken gebelik testi gibi düşünnn

inşallahhhh canımmm inşalalhhh ben bugün ovu testinde 2. çizgiyi gördüm net bi şekildee

bakalımmm sümüğümm aklmasssaa akşamm belkimmm çalışıırummmm :26:

belkim deme kesin çalış ben ovulasyon testi kullanmadım hiç öyle tarih hesapladım tarihe göre 23 mart en yüksek gündü ve ben hastaydım kafamı bile kaldıramadım sadece o gün deneme olmadı.. sonra pişman oldum

içmem mi sürekli içtim ama o gün bayılınca soguk su falan döktüler birde agrı kesilsin diede buz koydular sanırım onun etkilerini çekiyorum ilhanazzım..inşş böylece biter gider bebişim gelirr

kıyamam yaa ayıltacaz diye ... geçmiş olsun canım

ya kızlar bısey soracam yumurtlamaya basladıgnda mı gogusler acımaya baslarr nasıl olur bılen varmııı:26:

valla benim bildiğim oluyor hafif kasık ağrısı,göğüslerde dolgunluk,vajinal akıntı ve en önemlisi vücut ısısında artışşş.

aynen zuhalimmmm bende öleyimmm gerek ömcedenn sevinmeyede üzülmeyede karşıyımm zamanında olsunn hayırlsı olsunnn

aynennn aynennnn benımdee oleee bıtan-emmm kasıklarım da agrıı memıslerde batmaaa sısgınlık vajınal akıntıı hepsııı vaaaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…