- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.601
içmem mi sürekli içtim ama o gün bayılınca soguk su falan döktüler birde agrı kesilsin diede buz koydular sanırım onun etkilerini çekiyorum ilhanazzım..inşş böylece biter gider bebişim gelirr
slm kızlarrr bata 6 gün falan var test yapsam çıkar mı acaba evdeki testen hani kolumu deldirme fobim oluştu artık son 1 hafta kabusum oluyor yalnızlaşıp kötü hissediyorum ya dün bide kadının biri 42 yaşlarında korunuyormuş hamile kalmış aldırmak istemiş dr almamış şimdi 5,5 aylık kadın köyde yapmadığı iş yok valla çalıştığım köy bi bereketli anlatamam bi bana denk gelmiyor kısmet işte her yıl doğum yapan kadın varrrr onları gördükçe daha da kötü oluyorum açıkçası neyse hayırlısı
selammmmmmmmmm canlarımmmmmmm :) naparsınızzz ?
slmmm kıscelerrrrrrrr
testte çıkması için bence çook erken
yaww bu köylülerin havasından mı suyundan mı bilmem hemen hamile kalıyolar....
öle diosun bu sefer de 3 gün önceden üzlcekkk
ben acıyı sevinci zamanında tatma taraftarıyımm ya fazla sabrımda yada mutluluk korkumdaa
bence beklesnnnn
ya kızlar bısey soracam yumurtlamaya basladıgnda mı gogusler acımaya baslarr nasıl olur bılen varmııı:26:
onu hiç denemedim cnm .buay olunca artık her yolu deneyecegim inş
inşallahhh edaaammmm sennn naptınn moreeeanaaaaaa mor-emmm kesın degerlendırrr yaaawww allahımmmm ınsallah dualrımm senınleee bıtanecıkk moremmmm
daha çok erken tatlım bak benim 3 gün kaldı yapmıyorum test bile almadım etkileme kendini regl olmazsan yaparsınbende öyle yeapacağım.. inşallah hamilesindir
hoşgeldin aa pardon hoşgeldiniz bebişinleee
hoşgeldin edaammmm
heee hee organik besleniyorlar yavrummmmmm.. hoşgeldin bu arada
bende aynı fikirdeyim tatlımm test bile almıyorum ben varsa zaten regl olmayacağım gidip test alır yaparım
miamore bu kan damlatma işi ne ? ben bunu bilmiyorum.nasıl yapılıo.testi bozmuyormu?
inşallahhh edaaammmm sennn naptınn moreee
durma yarın gene devammmm
can kuşumm çiş koduğun yere 1-2 damla kan damlatıomuşunn eğer hamiişsen çıkıomuşş erken gebelik testi gibi düşünnn
bencedeee baslasınnn artıkın calısmalar bak benımmm fulll tıme devam edıyorrrr
inşallahhhh canımmm inşalalhhh ben bugün ovu testinde 2. çizgiyi gördüm net bi şekildee
bakalımmm sümüğümm aklmasssaa akşamm belkimmm çalışıırummmm :26:
içmem mi sürekli içtim ama o gün bayılınca soguk su falan döktüler birde agrı kesilsin diede buz koydular sanırım onun etkilerini çekiyorum ilhanazzım..inşş böylece biter gider bebişim gelirr
ya kızlar bısey soracam yumurtlamaya basladıgnda mı gogusler acımaya baslarr nasıl olur bılen varmııı:26:
bebişime yarasın tabi de ben zati doyamıyorum bi de çevredekiler bu kokar bunu ye, şu kokar şundan ye diye diye iyice çığırımdan çıkarıcekleee meniii
aa bilmem bende bişey yokk ama akıntım vaa yoğunn bölee
daha çok erken tatlım bak benim 3 gün kaldı yapmıyorum test bile almadım etkileme kendini regl olmazsan yaparsınbende öyle yeapacağım.. inşallah hamilesindir
hoşgeldin aa pardon hoşgeldiniz bebişinleee
hoşgeldin edaammmm
heee hee organik besleniyorlar yavrummmmmm.. hoşgeldin bu arada
bende aynı fikirdeyim tatlımm test bile almıyorum ben varsa zaten regl olmayacağım gidip test alır yaparım
one moremmmm ne ıcın buuu
ben ben gorelıı cıft cızgıyı ıkı gunn oldu 2 gundur devammm edıyokkcalısmalara sabahh yıne yaptımm moremm cıft cızgı hala varrr
belkim deme kesin çalış ben ovulasyon testi kullanmadım hiç öyle tarih hesapladım tarihe göre 23 mart en yüksek gündü ve ben hastaydım kafamı bile kaldıramadım sadece o gün deneme olmadı.. sonra pişman oldum
kıyamam yaa ayıltacaz diye ... geçmiş olsun canım
valla benim bildiğim oluyor hafif kasık ağrısı,göğüslerde dolgunluk,vajinal akıntı ve en önemlisi vücut ısısında artışşş.
one moremmmm ne ıcın buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?