- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.641
aynennnnnn ben ondannn aldımmmm meselaaaa -cokkkk uygunnn fıyattaaaherkes alsın herkes hamıss olsunnnnn
aminnn :) bütün hamişlere duamdır benimde, Allah akıl aza noksanı vermesin, eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmeyi ve doğumda bir nefeste kurtulabilmeyi nasib etsin inş
yaw benim kimyasal gecelikten sonra moreminde geceliktesti cikti bideee
kırmızılarrr terk edeli 5. güüün yasakımmmm
nie moree kessen kan akmasmı sendeee
aynennn şekerimmm :) aman sağlıklı olsunlarda gerisi mühim deill
hahahaa üüzümm olduk moreee iyce baka baka kararıozz işteee
bız senınle hıc konusamadıkkk ılk bebegınmı bıtanemmm nekadar sure sonra olduuu kendını tanıtırmısınnn bıtanemm
dedim yaa ilk ay hiç birşey yapmayacağım diye ama bu ay hamile değilsem hem ovu testi hemde miamoremmin dediği çayı yapacağım............. strese sokmak istemediğim için kendimi yapmadım canım... biz zaten yumurtlama gününden 5 gün önce başladık çalışmaya ve yumurtlamadan sonraki 2 günde denedik... toplamda 6 deneme filan galiba... nasip artık canımmm..
Ne kadar erken çatlamış yumoşlarrr
hosbuldum kiscemmmyasakımmmm habıbtemmmm hosgeldınn buarada ancamııı uyandın kısssss sennnn
evet canımcım ilk bebişim :) az biraz tedirginlik çoktanda çok heyecan karışımı bişiler yaşıyorum :)) bu arada yaşım 23 ve halk eğitimde usta öğretici olarak çalışıyorum :) hamişlik yormaya başlamıştı kiiiii benimde kursumun bitmesine az kaldı zati :) sonra rahat rahat oturucam inş
yasakımmmm habıbtemmmm hosgeldınn buarada ancamııı uyandın kısssss sennnn
ülemiii inşallahh tutmuştuurrr zuhalimmm
amın tatloıımmmmmm en guzell duayı edıyorsunn agzına sagllıkk
inaşşallhhhhh yağmurummmm iki gözümmmm
hosbuldum kiscemmm
edam bugün biraz daaha erken kalktimmbi saattir burdayimm inslalah dahada erken kalkcam hergün yarim saat önce kalkacam sonram istedigim saate kadar inecemm
hosbuldum kiscemmm
edam bugün biraz daaha erken kalktimmbi saattir burdayimm inslalah dahada erken kalkcam hergün yarim saat önce kalkacam sonram istedigim saate kadar inecemm
hosgeldınnnnnnnnnnnn avatardasımmmmmmm
hosbuldum kiscemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?