Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amın tatloıımmmmmm en guzell duayı edıyorsunn agzına sagllıkk

nie moree kessen kan akmasmı sendeee

moremm akar akmasınadaa ben cok korkuyorumm kan gordugumdee yaww cokkk acırrr ben ıgne asla vurunamammm kııı ısde kanı bıle aglaya sızlaya aldırırmmm annemsız kan aldırmaya gıtmemmm bennn gözlerımıı kaparımm kanı gormemek ıcınnn cokk acıyo moreeeeeeeee

bız senınle hıc konusamadıkkk ılk bebegınmı bıtanemmm nekadar sure sonra olduuu kendını tanıtırmısınnn bıtanemm

evet canımcım ilk bebişim :) az biraz tedirginlik çoktanda çok heyecan karışımı bişiler yaşıyorum :)) bu arada yaşım 23 ve halk eğitimde usta öğretici olarak çalışıyorum :) hamişlik yormaya başlamıştı kiiiii benimde kursumun bitmesine az kaldı zati :) sonra rahat rahat oturucam inş

ülemiii inşallahh tutmuştuurrr zuhalimmm

yasakımmmm habıbtemmmm hosgeldınn buarada ancamııı uyandın kısssss sennnn
hosbuldum kiscemmm
edam bugün biraz daaha erken kalktimmbi saattir burdayimm inslalah dahada erken kalkcam hergün yarim saat önce kalkacam sonram istedigim saate kadar inecemm

enka güzel ne öğretysun canım ??

hosbuldum kiscemmm
edam bugün biraz daaha erken kalktimmbi saattir burdayimm inslalah dahada erken kalkcam hergün yarim saat önce kalkacam sonram istedigim saate kadar inecemm

uyu kızz yasağımm boşver bakma sen geç kalkıyorsun diyenlere.... keşke bizde uyuyabilsek diye kıskanıyorlar...

hosbuldum kiscemmm

yaww ben de çok uykucuyum herkes çalışınca düzenli oluo diyo ben de evde olsam da uyusam diyom

hosgeldınnnnnnnnnnnn avatardasımmmmmmm

ojjbuldum beyaa

hosbuldum kiscemmm

owwwwww habıbtemmm ne kadar guzellll yaaaa hadıı bakalımmm bende artıkkk cok erkencıktenn uyanmaya basladımmmm artık erkenden burda oluyorummm mesela yarın sabah 7 de kalkcamm ablam la doktora gıdıcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…