Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzum anca attım eşimi beklemek zorunda kalıyorum darısı hepinizin başına mucizeniz en kısa sürede ama en kısa sürede size süpriz yapsın benim bulgurum gibi annam bulgur kadar bile yok doktor görmedi:44:

Aminn canımmmm Allahın izniyle hayırlısıyla olur inşallah...Yasakhayalime muayeneye gitcem yetti baaa:))))Bulguru haftaya falan alttan ultrasonla görürler bitanemmm

Aminn canımmmm Allahın izniyle hayırlısıyla olur inşallah...Yasakhayalime muayeneye gitcem yetti baaa:))))Bulguru haftaya falan alttan ultrasonla görürler bitanemmm

hancekimm minikkusummm yaw cikin cikin gelin bekliyommmmmmmm

bi hafta icinde alirsiniz sonucuu nuarinimm.inslalah temiz cikarrrilk hamileliginde hic kanaman olmusmuydu nuarinimm

yerleşme kanaması mı?? kastın buysa kuzucum yaşamadım hiç leke falanda görmedim hiç
bebek kalp durması mı? kastın buysa canımsın ondada kanama ile gitmedim rutin kontrolde öğrendim zaten 1 gün önce durdugunu söyledi

büyük ihtimal kuzucum hayırlısı bizler için, git kuzum git şifalı eelleri

Son düzenleme:

normal kanamayi sormustummm:26:.bende hep kanama olurdu hamileligimde

Ben geldim hemen soyleyyiinn kim hamileeeee nuarin ne oldu kis test catladim valla meraktan

normal kanamayi sormustummm:26:.bende hep kanama olurdu hamileligimde
yok kuzum hiç olmadı bundada daha birşey yok
Ben geldim hemen soyleyyiinn kim hamileeeee nuarin ne oldu kis test catladim valla meraktan

nikiyim hoşgeldinnn kuzumm hamileymişim evet bugün öğrendim aslında dünde yapsam çıkarmış..kızlar okadar yap dedi idi

Tamam tamam kimse bana cvp yazmasi nuarin hamileymissin allahim tamamina erdirsin hayirli bi erkek evladin llur insallah niyese icime erkek dogdu onun icin oyle dedim yalnis anlamayin canim cok sevindim ya valla icim bi acayip oldu ahhh ahhh bizim icinde du et olurmu tatlim

kuzum cevap yazdım ya bi önceki sayfada öyle deme ya( hayırlısını versin Rabbim ama çok isterim cicmcime bi kızım olmasını etmezmiyim bitanem hep edecem

Canlarimm hepicini okudum yazmak isteğim ama tel deki net çok yavaş hayalime çok sevindim yasakim inşallah hep hamiş haberleri alırız

Canlarimm hepicini okudum yazmak isteğim ama tel deki net çok yavaş hayalime çok sevindim yasakim inşallah hep hamiş haberleri alırız

yaw kuzum net yavaşlığını geç telefondan çok zor oluyor takip etmek gündüz bende böyleyim işte akşamda kociş sağolsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…