Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

şükür tatlım iyi olmaya çalışıyorum.azcık rahatsızım bugun.
ama havalar bi öle biböleondan üşüttüm herhal..
senden nevar ne yok gülüm.çok giremiyom şun aralar..

hımm kuzum dikkat et aynen hiç belli olmuyor havalar dediğin gibi
bi iyi bi kötü ..
bende aynı kuzumm yaaa ev iş güç uğraşıyorum işte

gitmeden bi yudum aldım haydın kaçtım

canlarımm okuyanlardandaa okumayanlardandaa Allahh razııı olsunnn rabbim herkesinn şifasını versinn inşallah

canımmm ben hancekin süresinin birini okudumm diğerinidee okuyuncaa yazarım sanaa sonraa kime okunacak caanom amıı o hamilee diye biliyorumm onamı okunuyoo yoksaa başka birinemii

kıslarr ben geldim..kendimi alamıyorum sizlerden ders aralarında bile yanınızda olmaya çalışıyorum..birazdan bitecek inş.snra eve gideceğim ve ne pişirsem diye düşünmeye başlayacagım... kafamı dagıtmam lazım dimi

canımmm ben hancekin süresinin birini okudumm diğerinidee okuyuncaa yazarım sanaa sonraa kime okunacak caanom amıı o hamilee diye biliyorumm onamı okunuyoo yoksaa başka birinemii

Son düzenleme:

Allah razı olsunnnn zenbenim sonraaa hancekimden sonraaa canoma okucas kısmetsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…