- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.121
üzmüoruumm loorimmmm artıkk saldımmm bendeee ne zamn olusaaaa
ya evet çalışmam lazımbirazdan çıkcam kendime kimyasal gecelik bakym da öle çalışym barim yasağım bana fikir verseydi iyi olcaktı
inşallah loorim herkes gibi benm de özlemim çok büyükdua et olurmu.. inşallah hayırlara vesile olsun bu sıkıntılar ...
şükürr yasakım ama benim kafam takıldıı şimdiiiibiri öle derken nie biri böle demişş ya biri çok bilio yada bildikleri farkılııı kime inancas şimdiii inş. bu doktorumun dediği kesin olandırrr çok ii sölemişş hamileliğe engel değişş ağzı bal yesinnn onunnn
sen memnun kalmadın mı moree doktordannn :26::26::26::26::26:
ülemiiii gücenmişitrrrr
ama kafa karıştıcı kim dopru şindiiii
kac polipin varmis pekii:26:tamda ne güzel yumurtada catlamisssya bu ay hamile kalirsannn :44 rolaktinden bende bisey anlamadimki
ağustsda evlendim canım belkide aceleci davranıorum ama insan korkuyor işde elde değil. ya zaten şu 1 seneyide ben anlamıyorum baksan nolcak yani bi sorun varsa erkenden çözülür nie 1 sene bekliosunki. bazıları bakıyormuş tedavi etmiyorlarmış ama anlamadım ben bu doktorları.
civcivcivciv im herşey bebiş için diyorsun ve yapıyorsun.ben ilk gittiğimde 15 dak masaya çıkamadım titremekten utanmaktan.şimdi bu ay yeniden gideceğim olunca ( ki şuanda sanki olmuşum gibi hem ağrım hemde hissim var) kontrole gitmem gerek. ve bakıyorlar özelde ben daha 8 aylık eviliym 9 oluyorum..ama pkolu oldgmu öğrendim.ilaç kullandım vs.. git bence.
morem bi kan sonucum ciksinda nasi tedavi edecek bi beklimm..hic bisey yapmazsa bide baska endokrinoloji doktoruna gidecemmmben kendi kadin doktoruma güveniyommm cok tecrübeli bi doktor cünkümm bude öyle gözüküyodu ama bilemiyom simcikk
hayırlı akşamlar canlarrr nasılsınız
bitane ve küçük dedi yasak .. ya çok mu kötü bişey bu daha hiç araştıramadm ??? kalırsam kötü mü olur yani ???
8 ay olmus canim git bence en azindan bisey fln varsa ortaya cikar baksinlar israr ediceksin
canım bişe sorcam peki ilk gittiğinde idrar tahlili falanmı istiyorlar direk alttan muanemi edyorlar
zorlucam zaten bu sefer. bakcak yani banane en azından içim rahat etsin bi sorunumuz yok diyim dimi ama
alttan bakıyorlar tatlımönce iltihap akıntı falan var mı bakıo.smear testi yapıo.. snra rahim yumurtalık bakıyor ...adetliyken çağırıyor sonrada kan tahlillerini istiyor..
hoş geldinn kızçemmm nasılsınnnn
yaa şunu bi diyeydin de öle gideydin yasağm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?