Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

civcivcivciv im herşey bebiş için diyorsun ve yapıyorsun.ben ilk gittiğimde 15 dak masaya çıkamadım titremekten utanmaktan.şimdi bu ay yeniden gideceğim olunca ( ki şuanda sanki olmuşum gibi hem ağrım hemde hissim var) kontrole gitmem gerek. ve bakıyorlar özelde ben daha 8 aylık eviliym 9 oluyorum..ama pkolu oldgmu öğrendim.ilaç kullandım vs.. git bence.

ooyyy nekada güzellll ipemmmm inş.. yumuşlarınn hemen kaparrr

sen memnun kalmadın mı moree doktordannn :26::26::26::26::26:

ülemiiii gücenmişitrrrr

ama kafa karıştıcı kim dopru şindiiii

morem bi kan sonucum ciksinda nasi tedavi edecek bi beklimm..hic bisey yapmazsa bide baska endokrinoloji doktoruna gidecemmmben kendi kadin doktoruma güveniyommm cok tecrübeli bi doktor cünkümm bude öyle gözüküyodu ama bilemiyom simcikk

8 ay olmus canim git bence en azindan bisey fln varsa ortaya cikar baksinlar israr ediceksin

canım bişe sorcam peki ilk gittiğinde idrar tahlili falanmı istiyorlar direk alttan muanemi edyorlar

hayrılsı olsunn yasaakım haftayamı çıkcakk sonuçlarr bakalım olmassa başka doktor bakcas artıkkk

canım bişe sorcam peki ilk gittiğinde idrar tahlili falanmı istiyorlar direk alttan muanemi edyorlar

alttan bakıyorlar tatlım önce iltihap akıntı falan var mı bakıo.smear testi yapıo.. snra rahim yumurtalık bakıyor ...adetliyken çağırıyor sonrada kan tahlillerini istiyor..

alttan bakıyorlar tatlım önce iltihap akıntı falan var mı bakıo.smear testi yapıo.. snra rahim yumurtalık bakıyor ...adetliyken çağırıyor sonrada kan tahlillerini istiyor..

evett banada alttan baktılarr ama test felan istemedi dii

yaa şunu bi diyeydin de öle gideydin yasağm

ipem hem küückmüs hem bi tanecikmis ameliyat sartmi dedi doktorun :44:ipem öyle dediyse ian önce aldirr basit bi sekilde alirlarr bi kac ay korunur sonram insalalhh hamile kalirsin simcik düsündümde allah göstermesin bi yildir bekliyosun ya bebisine bisey olursa onun yüzünden diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…