Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw kislar bizmi cok istiyoz bu bebecikleri biz istedikce hep bi engel cikiyo rabbim hayirlisini versin vardir bi bildigi elbetttbenimde mesaal düsüklerden sonra olusan kücük miyomlarim var ama doktorum aldirmiyo rahim icinde degil diyo

ne bilimm yasakımmm yawww ne inatcı çıktı bunlarr moreee
doğsun dicem hemişeye getir ilk ben vurcammmm popiyeeee

bilmyrumki neden doktor bana böle demediki risk az mı acaba ufak die filan, poliple gebe kalan sağlıklı doğum yapan yok mu acaba? bilmyrum yasak ya ben herşeyden korkmaktan da yoruldum yaa

bizim sinavlarimiz cok büüyük ipek kiscem bunu cok iyi anladim ben

iyi shbetler size ben çıkıyorum . sorularıma cvp verdiğiniz içinde çok sağolun. bol bol dua edicem hepinize sizde birbirinize dua edin hep rabbim kulların birbirlerine ettiği duayı kabul edermiş. sabah namazıyla güneşin doğuşu arasında yapılan dua kabul olurmuş .rabbim en kısa zamanda bize bi bebiş versin iyi akşamlar hepinize

ohhh daha ii olann canımmmm endişelenmeee
öle gez çıkk zatenn kapanma eve dagıt kafacınııı

gezmek bahane kocişimi bol bol görüyorum o bana yetiyooo.çok büyük imtihandan geçirdi rabbim inşallah geçebilmişimdir de buraya kadardır imtihanım önce evlat sonra sağlık hastanede esir kalmak çok zor rabbim herkese sağlık sıhhat versin sonra da hayırlı evlatlar versin

Allah razı olsunnn canımmm gene gelll

herzamann bekleirzz seniii hasretleee Rabbim dularını kabul etsinn Allah kabul etsinnnn

inşaşşllhhh canımmm Rabbim sağlık versinnn gerisi gelio hayılsı ileee bize bişey olmasın napalmmm

öyle gerçekten yaa tam sevincekken ne hale geldim baksana Allahıma havale ediyorum üzüntülerimi endişemi ne diyebilirim başka

bugün doktora giderkende konusuyorom kendi kendime rabbim kimsenin emmeklerini bosa cikarma diyee artik doktorlar evimiz oldu nerdeyse bebek icin gitmedigim bölüm kalmayacakkkksende öyle nerdeyse günde bir doktor kapisina kosuyoz bende yoruluyorum artikk

morem hic ileri gidemiyoz valal bi engeli asiyoz bi engel cikiyoo

olsun yasakımm yolhep kayalık die yürümekten vazgeçmek yakışımı bizeee
yolun sonuuu yeterkii aydınlık olsunnn benn düşe kalkkaaa gene giderimmm vazgeçmem hiççç

yaa kizlar benim bu mantar hapini bizim gelin hocasina sormus hocasida icmesin sakin, bebegin daha organlari olusmadi cok etkiler demis. bu tür antibiyotikler 13 , haftadan sonra icilir bence beklesin sonra icsin demis. mantar bu süre icinde bisi yapmaz demis....siz ne diyorsunuz? ben yarin doktoru arayip ne dicem senden emin olamadim baska doktora mi sordum dicemm.. üfff yaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…