- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.161
aşk olsunnn moreee biz sen biri ben nasıll alışamamsınnnn
yaw kislar bizmi cok istiyoz bu bebecikleri biz istedikce hep bi engel cikiyo rabbim hayirlisini versin vardir bi bildigi elbetttbenimde mesaal düsüklerden sonra olusan kücük miyomlarim var ama doktorum aldirmiyo rahim icinde degil diyo
bilmyrumki neden doktor bana böle demediki risk az mı acaba ufak die filan, poliple gebe kalan sağlıklı doğum yapan yok mu acaba? bilmyrum yasak ya ben herşeyden korkmaktan da yoruldum yaa
yatan benim bas ucumda bekleyen sensin beni uyandirmaya calisyon demi more kalk artikin diyeee
ohhh daha ii olann canımmmm endişelenmeee
öle gez çıkk zatenn kapanma evedagıt kafacınııı
ne bilimm yasakımmm yawww ne inatcı çıktı bunlarr moreee
doğsun dicem hemişeye getir ilk ben vurcammmm popiyeeee
bizim sinavlarimiz cok büüyük ipek kiscem bunu cok iyi anladim ben
bizim sinavlarimiz cok büüyük ipek kiscem bunu cok iyi anladim ben
evettt yasakımmm çokk güzel olduuu bu benzetmeee seni bekleyen benimm başındaaa
iyi shbetler size ben çıkıyorum . sorularıma cvp verdiğiniz içinde çok sağolun. bol bol dua edicem hepinize sizde birbirinize dua edin hep rabbim kulların birbirlerine ettiği duayı kabul edermiş. sabah namazıyla güneşin doğuşu arasında yapılan dua kabul olurmuş .rabbim en kısa zamanda bize bi bebiş versin iyi akşamlar hepinize
gezmek bahane kocişimi bol bol görüyorum o bana yetiyooo.çok büyük imtihandan geçirdi rabbim inşallah geçebilmişimdir de buraya kadardır imtihanım önce evlat sonra sağlık hastanede esir kalmak çok zor rabbim herkese sağlık sıhhat versin sonra da hayırlı evlatlar versin
hoşş geldnizz moreeee
hoşş geldinnnn canımmmmm
öyle gerçekten yaa tam sevincekken ne hale geldim baksanaAllahıma havale ediyorum üzüntülerimi endişemi ne diyebilirim başka
morem hic ileri gidemiyoz valal bi engeli asiyoz bi engel cikiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?