- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.141
iyiyim çok şükür toprağım sen nasılsın
alttan bakıyorlar tatlımönce iltihap akıntı falan var mı bakıo.smear testi yapıo.. snra rahim yumurtalık bakıyor ...adetliyken çağırıyor sonrada kan tahlillerini istiyor..
anladım canım saol. rabbim inş burdaki herkese en kısa zamanda bi bebiş verir.
ipem hem küückmüs hem bi tanecikmis ameliyat sartmi dedi doktorun :44:ipem öyle dediyse ian önce aldirr basit bi sekilde alirlarr bi kac ay korunur sonram insalalhh hamile kalirsin simcik düsündümde allah göstermesin bi yildir bekliyosun ya bebisine bisey olursa onun yüzünden diyeee
müdahelelik değil şuan dedi ama takip edicek anladğm kadarıyla .. bu ay korunun filan da demedi yum çatlamış ilişki olsun dedi .. kötü bi ihtimal varsa neden sölemedi ki bu adam, moralim bozuldu şimdi benm yaa
müdahelelik değil şuan dedi ama takip edicek anladğm kadarıyla .. bu ay korunun filan da demedi yum çatlamış ilişki olsun dedi .. kötü bi ihtimal varsa neden sölemedi ki bu adam, moralim bozuldu şimdi benm yaa
iimm toprağımmm şükürler olsunnnn
sen nasıl oldun keyifler iimiii
herkese merhabaa, gecmis falan okuyamam cokkk yorgunum.. güzel habaerler varsa ne iyi anlativerin bir zahmet... :)))
hoşş geldinn canımmmm
ta bişey yokkk ben çamaşırr yıkadımm astım okadarrr
iyiyim çok şükür mikroplardan vucudum mikroplardan kurtuldukça daha iyi oluyorum.1-2 gündürde eşimin işyerine geliyorum kafa dağıtıyorum.
bak ipek kisce bi doktor sitesinde böyle yaziyo
Tam olarak kanıtlanmamış olmakla beraber polipler gebe kalamama nedeni olabilirler. Üreme üzerine olumsuz etkileri daha çok düşük yapma riskinde artış olduğundan saptandıklarında çıkarılmaları son derece önemlidir.:26:
oşşşbuldum kuzum nasılsın :)
more ineciklerine alisamadimya baskasi yaziyo gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?