Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

müdahelelik değil şuan dedi ama takip edicek anladğm kadarıyla .. bu ay korunun filan da demedi yum çatlamış ilişki olsun dedi .. kötü bi ihtimal varsa neden sölemedi ki bu adam, moralim bozuldu şimdi benm yaa

bak ipek kisce bi doktor sitesinde böyle yaziyo

Tam olarak kanıtlanmamış olmakla beraber polipler gebe kalamama nedeni olabilirler. Üreme üzerine olumsuz etkileri daha çok düşük yapma riskinde artış olduğundan saptandıklarında çıkarılmaları son derece önemlidir.:26:

müdahelelik değil şuan dedi ama takip edicek anladğm kadarıyla .. bu ay korunun filan da demedi yum çatlamış ilişki olsun dedi .. kötü bi ihtimal varsa neden sölemedi ki bu adam, moralim bozuldu şimdi benm yaa

moralin bozulmasınn ipemmm olsa derd doktorr korunun derdi sölerdiii

ipem öyle dediyse güveni yosan doktoruna takip etsin bakalimmm...öyle bebegi düserecek yerde degil demekkiii

iimm toprağımmm şükürler olsunnnn
sen nasıl oldun keyifler iimiii

iyiyim çok şükür mikroplardan vucudum mikroplardan kurtuldukça daha iyi oluyorum.1-2 gündürde eşimin işyerine geliyorum kafa dağıtıyorum.

herkese merhabaa, gecmis falan okuyamam cokkk yorgunum.. güzel habaerler varsa ne iyi anlativerin bir zahmet... :)))

hoşş geldinn canımmmm

ta bişey yokkk ben çamaşırr yıkadımm astım okadarrr

iyiyim çok şükür mikroplardan vucudum mikroplardan kurtuldukça daha iyi oluyorum.1-2 gündürde eşimin işyerine geliyorum kafa dağıtıyorum.

ohhh daha ii olann canımmmm endişelenmeee
öle gez çıkk zatenn kapanma eve dagıt kafacınııı

bilmyrumki neden doktor bana böle demediki risk az mı acaba ufak die filan, poliple gebe kalan sağlıklı doğum yapan yok mu acaba? bilmyrum yasak ya ben herşeyden korkmaktan da yoruldum yaa

yaw kislar bizmi cok istiyoz bu bebecikleri biz istedikce hep bi engel cikiyo rabbim hayirlisini versin vardir bi bildigi elbetttbenimde mesaal düsüklerden sonra olusan kücük miyomlarim var ama doktorum aldirmiyo rahim icinde degil diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…