- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.461
ben inanıorummmm ruh ikisimmmm hepsi geccek bunlarınnnn böle yapcass bebelermizee
sen nerde oturuosunn bebemmmm
hangi hasteneden aldınn aww bende kadın doğumcuya gidiırumm ama çok surattsın 1 kere erkeke gitimm anam adam nekadar dikkatlii hiç bakmıo önlemini almış yanii hem çok dikkatli ve ilgili oluoo ama işte kocişler bölee valla sağlık bı ben kadın erkek dinlemioırummm kocişimde bu konuda çok duyarlı çok şükürrr
herzaman yardım ederizzz pinarımmm
ne zaman istesre gel sorr danışş elimizden gelidğnceee
biz burada herşeyi paylaşıoruzz inş. sende gel katıl aramızaaa kafanı dağıtırsınn
rabbim hepmize şifa versinnnn
bende önümzdeki ay yapcammm bal tarçınıı inş. gerek kalmazz ama işltee kürsüz duramam benn
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin ve hepimiz kısa zamanda hamiş kalırız :)
Ben pkoluyum ve 3 aydır Metformin kullanıyorum, geçen ayda ovulasyon testi kullanmaya başladım
Ama malesef dün kırmızılarım geldibu arada eşiminde sperm sayısı düşük çıktı.
Onada 2 gündür çakşir kökü tozuyla bal karışımını yediriyorum inşallah bir faydasını görürüz.
Sizlere birşey sormak istiyordum, metformin kullanıpta yanında çörek otu bal tarçın kürünü yapan yiyen varmı acaba
Bi zararı olurmu sizce?
Şimdiden cvplar için tşk ederim :)
Hayırlı cumalar
morem nörün nasilsinn
herzaman yardım ederizzz pinarımmm
ne zaman istesre gel sorr danışş elimizden gelidğnceee
biz burada herşeyi paylaşıoruzz inş. sende gel katıl aramızaaa kafanı dağıtırsınn
rabbim hepmize şifa versinnnn
bende önümzdeki ay yapcammm bal tarçınıı inş. gerek kalmazz ama işltee kürsüz duramam benn
kızlar 6 günlük geçikmeden sonra istenmeyen kırmızılar sabahın köründe saat dörtte agrıyla geldiler.. ve tüm ümitlerimi de alıp gittiler.. dr da randevu alayım dedim yarına ikinci gün ya yer yok..pazartesi gitsem çok mu geç olur?
morem bende duramiyom yaw gelecek ay korunma olsa bilem biseyler yapmaliyimmm
ahandaaa geldiiiiii benimmm kardeşimmmmm
hoş geldin moreee
gene ii kalktınnn valla maşşallhhhhh
kızlar 6 günlük geçikmeden sonra istenmeyen kırmızılar sabahın köründe saat dörtte agrıyla geldiler.. ve tüm ümitlerimi de alıp gittiler.. dr da randevu alayım dedim yarına ikinci gün ya yer yok..pazartesi gitsem çok mu geç olur?
ne gibi moreee yoğsamm sen hiççç
ümraniyede canım ümraniye devlet hastanesinden aldım. özele gitcekdim ama ordada büssrü para testler nasılsa devlettede yapılıyor şimdilik devlete gidim dedim bişe olursa zaten özele giderim diye düşündüm :)
HOŞGELDİNNN YASAKIMMM BALIMMMM
nörömm moreee bakınıorumm ölee kızçlerlee
sen napan akşam yattın mı hemen cikkkk
Bundan sonra burdayım hiç biryere gitmem :)
Evet tekrardan allah razı olsun, bende bildiğim veya öğrendiğim birşey olursa sizlerle
Paylaşmaya hazırım :)
Yap belki sende ni faydasını görürsün :) hatta inşallah görürüsün :)
hoşş geldinn canımmmmm
üzlmeee hayırlsıı buymuşşşşnie alcaktınn randevuu kızçem sennn :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?