Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ümraniyede canım ümraniye devlet hastanesinden aldım. özele gitcekdim ama ordada büssrü para testler nasılsa devlettede yapılıyor şimdilik devlete gidim dedim bişe olursa zaten özele giderim diye düşündüm :)

kızlar 6 günlük geçikmeden sonra istenmeyen kırmızılar sabahın köründe saat dörtte agrıyla geldiler.. ve tüm ümitlerimi de alıp gittiler.. dr da randevu alayım dedim yarına ikinci gün ya yer yok..pazartesi gitsem çok mu geç olur?

morem bende duramiyom yaw gelecek ay korunma olsa bilem biseyler yapmaliyimmm

ben o ilacı bilmyrum canım ya , hayırlısı olsun inşallah hamiş kalırsın en kısa zamanda ...

Bundan sonra burdayım hiç biryere gitmem :)
Evet tekrardan allah razı olsun, bende bildiğim veya öğrendiğim birşey olursa sizlerle
Paylaşmaya hazırım :)
Yap belki sende ni faydasını görürsün :) hatta inşallah görürüsün :)

bence gec degil reglin 3 ile 6 .günleri arasi gidilebiliyo..ben mesala 4.gün gittim tüm hormon tahlillerimi yaptirmistimmm

hoşş geldinn canımmmmm
üzlmeee hayırlsıı buymuşşşş nie alcaktınn randevuu kızçem sennn :44::44::44::44:

anladımm canımmmm en iyisini yapmışşsın bende testlere devlat devam etcemm özelde yiyioalr paracıklarımıı

gerek kalamdıkcaa devlet iii

HOŞGELDİNNN YASAKIMMM BALIMMMM :80::80::80:
DUR SANA Bİ SARILEMMM

Canım hayırlısı üzülme sakın morel bozmak yok
önümüzdeki aya umudumuz ..

çok sevinirizzz cankuşummmm

böle blimediğimiz şeyler çıkıoo çokk ii oluoo bizde bilinçleniouzzz

kısmett bidenemm ben sabırla beklerimm

yeterki sağlıklı gelisnnn bebemmmm

hoşş geldinn canımmmmm
üzlmeee hayırlsıı buymuşşşş nie alcaktınn randevuu kızçem sennn :44::44::44::44:

hayırlısı tabi ama gecikti ya hem tekrar baktırayım hemde artık ne yapacaksa yapsınlar bu gecikmelere ve olmamasına sebep ne bulsunlar klomen ise ilaç sa ilaç.. sanırım ben yine depresyona girmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…