- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.661
pardonnn ipemmmm tammamm dikkat etcem sözzz
gerçekten gülüm.yeter ki geçeceğine inan.akrabama ilaç vermiştidoktor.bide soğan kürü uyguluyordu düzenli olarak.
ama doktorunu dinle o nederse onu yap canım..
buarada mesahımmm hiç gelmediii yawww :44::44::44::44:
naptı acepp :44::44::44:
bende diabet anliyom seker hastaligimi diye aklim karisti cankusummmkiscem bhcg baan biraz yüksek geldi..daha reglinede var..benim hormon testinde .0,5 cikmisti sadeceee
hosbuldukkkk yavruceylanlarrrr
ipekim cok tatli oluyo ama ya yiycem bu kisi ben cogunlukla anliyodum aama o cümleyi vala cözemedimm
:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
yaa bende bu akşam soğana başlıcam cnm.. bana ilaç vermendi bilmem neden.. çalışma yaptırdı ama korunun filan demedi .. hatta yum çatlamış die çok güzel dedi herşey iyi şuan filan dedi ben de anlamdm ki neden öle oldu .. moralimi yüksek tutmaya çalşyrum zaten baksana neler yapyrum burdacanım sen de dikkat et kendine inşallah tutar emeklerin karşılık bulur
yaa ben de çok merak ettm örtmenimi naptı acaba???
loorim sen de hoşgeldin ama beş gitme sakın
kizz kimi yiyoruz soyleyinn bende yiyimm
ipekim cok tatli oluyo ama ya yiycem bu kisi ben cogunlukla anliyodum aama o cümleyi vala cözemedimm
loorim habbitem baan mesaj atmiss..tr deymis suan topige yazmis ama ben görmemisim galiba sende görmedin herhaldekiscesi olacakmiss..naz irem koyacakmis adinii esas oglan sevinmis ilk benim olcak diyeee bende daaha dur giysi ne alma 20 haftada tam netlesir cinsiyet dedimm.belki doktor yanilmista olabilir dedimmm
gülüm benim home tuşu bozuk ya arada basmıyo cümleler bitişio.
inşallah erken yaptık die çıkmamıştır.belki bat zamanında sevinirim:)))
bekleyim bakım
sende yicenn benii loorimmmm
loorim habbitem baan mesaj atmiss..tr deymis suan topige yazmis ama ben görmemisim galiba sende görmedin herhaldekiscesi olacakmiss..naz irem koyacakmis adinii esas oglan sevinmis ilk benim olcak diyeee bende daaha dur giysi ne alma 20 haftada tam netlesir cinsiyet dedimm.belki doktor yanilmista olabilir dedimmm
yi beniii yiiii
:125::125::125::125::125:
tamam dikkat etcemm artıkınnnn
ipemmm yumuşlarr çatlamışşş acep az daha beklesende ülemi başlasann soğanaaa :44::44::44::44::44:
eft genelde çok güzel oluo hem de anlyruz .. olsun sen öle yaz yne nazım niyazm
naz mi koycakmışşşş
çok sevindim moreeee,
bende nil koycam inş.. o günleri görüsemmmm
daha bi istahim acildi o zaman nazimmm
naz mi koycakmışşşş
çok sevindim moreeee,
naz mi koycakmışşşş
çok sevindim moreeee,
yawff kızçeler hani adet bitiminden 7 gün sonra demiştiniz sankim öle hatrlyom ?? zaten herkeste de tam yumoş günlerine gelio bu hesaba göre ?? bilemedm ki ben de başlamymmı o zaman ?? bu hafta çalışma yapcaz braz, haftaya mı başlym ?? geç olmasın sonra ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?