Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

pardonnn ipemmmm tammamm dikkat etcem sözzz

:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

gerçekten gülüm.yeter ki geçeceğine inan.akrabama ilaç vermiştidoktor.bide soğan kürü uyguluyordu düzenli olarak.
ama doktorunu dinle o nederse onu yap canım..

yaa bende bu akşam soğana başlıcam cnm.. bana ilaç vermendi bilmem neden.. çalışma yaptırdı ama korunun filan demedi .. hatta yum çatlamış die çok güzel dedi herşey iyi şuan filan dedi ben de anlamdm ki neden öle oldu .. moralimi yüksek tutmaya çalşyrum zaten baksana neler yapyrum burda canım sen de dikkat et kendine inşallah tutar emeklerin karşılık bulur

buarada mesahımmm hiç gelmediii yawww :44::44::44::44:

naptı acepp :44::44::44:

yaa ben de çok merak ettm örtmenimi naptı acaba???

loorim sen de hoşgeldin ama beş gitme sakın

bende diabet anliyom seker hastaligimi diye aklim karisti cankusummmkiscem bhcg baan biraz yüksek geldi..daha reglinede var..benim hormon testinde .0,5 cikmisti sadeceee

gülüm benim home tuşu bozuk ya arada basmıyo cümleler bitişio.
inşallah erken yaptık die çıkmamıştır.belki bat zamanında sevinirim:)))
bekleyim bakım

hosbuldukkkk yavruceylanlarrrr

loorim habbitem baan mesaj atmiss..tr deymis suan topige yazmis ama ben görmemisim galiba sende görmedin herhaldekiscesi olacakmiss..naz irem koyacakmis adiniiesas oglan sevinmis ilk benim olcak diyeeebende daaha dur giysi ne alma 20 haftada tam netlesir cinsiyet dedimm.belki doktor yanilmista olabilir dedimmm

ipemmm yumuşlarr çatlamışşş acep az daha beklesende ülemi başlasann soğanaaa :44::44::44::44::44:

ayyy sevindim valla canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah esas oglaninkidemi hamileydi kizz

gülüm benim home tuşu bozuk ya arada basmıyo cümleler bitişio.
inşallah erken yaptık die çıkmamıştır.belki bat zamanında sevinirim:)))
bekleyim bakım

aminnnnnnnnnnn buryukumm inş..

naz mi koycakmışşşş
çok sevindim moreeee ,

bende nil koycam inş.. o günleri görüsemmmm

ipemmm yumuşlarr çatlamışşş acep az daha beklesende ülemi başlasann soğanaaa :44::44::44::44::44:

yawff kızçeler hani adet bitiminden 7 gün sonra demiştiniz sankim öle hatrlyom ?? zaten herkeste de tam yumoş günlerine gelio bu hesaba göre ?? bilemedm ki ben de başlamymmı o zaman ?? bu hafta çalışma yapcaz braz, haftaya mı başlym ?? geç olmasın sonra ??

bence de başla canım.şifanın nerden olduğunu bilemeyz.gönlünü ferah tut sen
inşallah canım.allah bu yolda emek veren kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
maddi dğil de manevi emek boşa çıkınca daha da üzülüyo insan.
bu ay olmasa öteki aya olmasa öteki ay,gerekirse aşılama,daha da gerekirse tüp bebek...
rabbim yazdıysa elbet olur.ama yazmadıysa bunlar hep boş..

reglin bititkten 7.gününse basla benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…