Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hodbuldummmmmm:))) okuluma da yazildim, kayinvalidem yazdirmaya gittiii ahahahahahaha:))) 16 mayis da Prüfung var... bakalim kacinci stufe den baslatacak...

söylemedilermi miamorem hangi stufe oldugunuuhayirli olsun ne zaman basliycann kac satlik kurs

hodbuldummmmmm:))) okuluma da yazildim, kayinvalidem yazdirmaya gittiii ahahahahahaha:))) 16 mayis da Prüfung var... bakalim kacinci stufe den baslatacak...

hadi bakalim bende bu ayin 30unda basliyorum nasil olucak bilmiyorum eylulde cikicam daha sonra nasil yakalicam bilmiyorum gercekten

Bende hep şubat ayında bir bebeğim olsun isterdim ama, maalesef bizim isteğimizle olmuyor tarihi. Şimdi hangi ay olursa olsun, yeterki sağlıklı bir bebeğim olsun diyenlerdenim Arkadaşlar. ALLAH hayırlısı neyse onu versin.

hosgeldin miammmm nasil oldun basladin mi ilaca

canim benim hosbulduk. evet öglen basladim ilaca. esim ardi doktorumu sordu herseyi. Adam elbette aciklamasini mantikli bir sekilde yapti. en azindan tedirgin degilim... enfeksiyon cocugun beyin gelisimini etkilermis. o yüzden icilmesi lazimmis her türlü...zaten diyor hic bir ilacin hamilelerde kesin olani yok diyor. hep bir risk var diyor...

hosbuldum canlar ben iyiyim çok şükür bata 5 gün ama ne adet ne hamilelik belirtisine dair hiç bişi yok sizde ne var ne yok

en iyisini yapmiisin cevrenden etkilenme doktoruna güvenn

cok sukur miammm icc gecmis olsunnn

söylemedilermi miamorem hangi stufe oldugunuuhayirli olsun ne zaman basliycann kac satlik kurs

yok canim benim bilemediler. benim sertifikalarim var, ober stufe dedi bende istemedim. 2003 de ben ulm universitesine gitmistim.. ama cok Zaman gecti dedim mittel stufe istedim. kadinda o Zaman sinav yapalim dedi...

hosgeldin ismihannhayirlisi olsun kiscem ay hic önemli degilll

yok canim benim bilemediler. benim sertifikalarim var, ober stufe dedi bende istemedim. 2003 de ben ulm universitesine gitmistim.. ama cok Zaman gecti dedim mittel stufe istedim. kadinda o Zaman sinav yapalim dedi...

anladimm..hemde vakit gecer iyi olurr..degisiklik iyi oluyoo..bebiste büyür zaman su gibi akip giderr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…