- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.841
yaw geldim bi foto gördüm de kimin nesi anlayamamistimm esininmiydikis loorim alamanlara cok benziyo
hosgeldinnn
hodbuldummmmmm:))) okuluma da yazildim, kayinvalidem yazdirmaya gittiii ahahahahahaha:))) 16 mayis da Prüfung var... bakalim kacinci stufe den baslatacak...
hodbuldummmmmm:))) okuluma da yazildim, kayinvalidem yazdirmaya gittiii ahahahahahaha:))) 16 mayis da Prüfung var... bakalim kacinci stufe den baslatacak...
evet annesi almanya ayni annesine benziyo zaten
hosgeldin miammmmnasil oldun basladin mi ilaca
hadi bakalim bende bu ayin 30unda basliyorum nasil olucak bilmiyorum eylulde cikicam daha sonra nasil yakalicam bilmiyorum gercekten
evet annesi almanya ayni annesine benziyo zaten
babaya hic benzememis demmekkiii
canim benim hosbulduk. evet öglen basladim ilaca. esim ardi doktorumu sordu herseyi. Adam elbette aciklamasini mantikli bir sekilde yapti. en azindan tedirgin degilim... enfeksiyon cocugun beyin gelisimini etkilermis. o yüzden icilmesi lazimmis her türlü...zaten diyor hic bir ilacin hamilelerde kesin olani yok diyor. hep bir risk var diyor...
canim benim hosbulduk. evet öglen basladim ilaca. esim ardi doktorumu sordu herseyi. Adam elbette aciklamasini mantikli bir sekilde yapti. en azindan tedirgin degilim... enfeksiyon cocugun beyin gelisimini etkilermis. o yüzden icilmesi lazimmis her türlü...zaten diyor hic bir ilacin hamilelerde kesin olani yok diyor. hep bir risk var diyor...
söylemedilermi miamorem hangi stufe oldugunuu hayirli olsun ne zaman basliycann kac satlik kurs
Bende hep şubat ayında bir bebeğim olsun isterdim ama, maalesef bizim isteğimizle olmuyor tarihi. Şimdi hangi ay olursa olsun, yeterki sağlıklı bir bebeğim olsun diyenlerdenim Arkadaşlar. ALLAH hayırlısı neyse onu versin.
bide tr gidecennkurs ta yarim kalacakk:44:
hosbuldum canlar ben iyiyim çok şükür bata 5 gün ama ne adet ne hamilelik belirtisine dair hiç bişi yoksizde ne var ne yok
yok canim benim bilemediler. benim sertifikalarim var, ober stufe dedi bende istemedim. 2003 de ben ulm universitesine gitmistim.. ama cok Zaman gecti dedim mittel stufe istedim. kadinda o Zaman sinav yapalim dedi...
evet yasakhayalim 2 haziranda gidiyorum trye nasipse
zikzakim dualarim seninle insallah guzel haberler verirsinn
evet yasakhayalim 2 haziranda gidiyorum trye nasipse
zikzakim dualarim seninle insallah guzel haberler verirsinn
ne kadar kalacasn trde loorimm
Allah razı olsun loorim inşallah hamişlik nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?