- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.881
olmayinca olmuyo iste yasakhayalim benim bunye cok cabuk alisti galiba
inşallah canım hiç bişey yok arada bi acır gibi oluyo baska bisi yok akıntım var sadece
anladimm..hemde vakit gecer iyi olurr..degisiklik iyi oluyoo..bebiste büyür zaman su gibi akip giderr
ama dogumdan sonra hemen baslayamam ki baya bi sonra baslarim baslarsam yakalamam mumkum degil artik kaldim baska kursa uffff
öyle yasakcitir. buraya 22 km uzakta kücük bir sehir var. Gifhorn diye.. oraya baslicam insaallah. sehri begendim cokk eski bisi, kücük bir carsisi var ama cok hos. ortasindan nehir geciyor nehrin etrafinda cafeler falan var. yazin güzel olacaga benzer. cok yakinlarda bir göl ve bir saray varmis. hayirlsi
öyle yasakcitir. buraya 22 km uzakta kücük bir sehir var. Gifhorn diye.. oraya baslicam insaallah. sehri begendim cokk eski bisi, kücük bir carsisi var ama cok hos. ortasindan nehir geciyor nehrin etrafinda cafeler falan var. yazin güzel olacaga benzer. cok yakinlarda bir göl ve bir saray varmis. hayirlsi
bencede senin kurs kaldi loorimmoo dogumdan sonra imkansiz en az kuzucuk kindergarten ne gidene kadarrr
oh neka güzelbi havalar isinsa kendimizi bi disarlara atsakk ne güzel olurr ya..parklar ne dolarr
ama dogumdan sonra hemen baslayamam ki baya bi sonra baslarim baslarsam yakalamam mumkum degil artik kaldim baska kursa uffff
hadi bakalimm zikzakim daha 5 gun varmis merakla bekliyorumm
gidicem mecbur yasakhayalim eylulde yabanci polise gidicem en azindan demesin gitmedin diye kursa
vayyyyy ne hoss bi yerrr
tabi git loorimhani ben daha cok ögrenme acisindan kuzucuk yuvaya ne baslayinca yine gidersinn dili ilerletirsin demek istedimm
Rabbim kolaylık versin sanada hepimizede habibtemm hep dualarımdasın
birbirimizin kuralarini ziyaret etme sansimiz var. ben önceden kurs kurs gezerdim:))) gelirsin ziyarete seni saraya götürürüm hahahahah... sen kacinci stufe den basliyorsun?
ayyy canlarımmm bişe dicem ben şimdi bişe gördümde
2 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
işe yarıyormudurki var mı deneyen :) yarın hastalanmam lasım inş olmam amaolursam başlıcam 2.günü
ayyy canlarımmm bişe dicem ben şimdi bişe gördümde
2 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
işe yarıyormudurki var mı deneyen :) yarın hastalanmam lasım inş olmam amaolursam başlıcam 2.günü
evet canım bu yöntemle hamile kalanlar var
yaaa Zikzakcim ben seni hamile olarak biliyordum. yoksa yanlismi biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?