Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anladimm..hemde vakit gecer iyi olurr..degisiklik iyi oluyoo..bebiste büyür zaman su gibi akip giderr

öyle yasakcitir. buraya 22 km uzakta kücük bir sehir var. Gifhorn diye.. oraya baslicam insaallah. sehri begendim cokk eski bisi, kücük bir carsisi var ama cok hos. ortasindan nehir geciyor nehrin etrafinda cafeler falan var. yazin güzel olacaga benzer. cok yakinlarda bir göl ve bir saray varmis. hayirlsi

ama dogumdan sonra hemen baslayamam ki baya bi sonra baslarim baslarsam yakalamam mumkum degil artik kaldim baska kursa uffff

bencede senin kurs kaldi loorimm oo dogumdan sonra imkansiz en az kuzucuk kindergarten ne gidene kadarrr

vayyyyy ne hoss bi yerrr

oh neka güzel bi havalar isinsa kendimizi bi disarlara atsakk ne güzel olurr ya..parklar ne dolarr

gidicem mecbur yasakhayalim eylulde yabanci polise gidicem en azindan demesin gitmedin diye kursa

tabi git loorim hani ben daha cok ögrenme acisindan kuzucuk yuvaya ne baslayinca yine gidersinn dili ilerletirsin demek istedimm

ayyy canlarımmm bişe dicem ben şimdi bişe gördümde

2 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

işe yarıyormudurki var mı deneyen :) yarın hastalanmam lasım inş olmam ama olursam başlıcam 2.günü

tabi git loorim hani ben daha cok ögrenme acisindan kuzucuk yuvaya ne baslayinca yine gidersinn dili ilerletirsin demek istedimm

mecbur ogrenicem zaten dogumdan daha bi sonra esim ogleden sonra gidiyo ya benim kursta oglene kadr o zamana kadar esim bakabilir :26:

birbirimizin kuralarini ziyaret etme sansimiz var. ben önceden kurs kurs gezerdim:))) gelirsin ziyarete seni saraya götürürüm hahahahah... sen kacinci stufe den basliyorsun?

ilk once bi sinava soktu 2 den baslaticakti ama ben istemedim 1 den baslicam simdi

evet canım bu yöntemle hamile kalanlar var

canim ben denemistimmm yumurtalari buyutuyodu yanlis hatirlamiyosam dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…