Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiz gecen sefer cenazeye gitmistim nasil girseydim belki bu sefer girerimm annem pc basina oturunca kiziyo bizi ozlememissin diyo

doru giremezdin o gittiginde doru benim annemde ayni nasi yazim yaninda böyle tikir tikirrkadin sekreter sanar benii

kiz zikzakim ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ki hic biseyim yok bulantim neyimm olan bisey de yok normalimm her zamanki gibi

maşallah canım benim Rabbim doğumunuda kolay etsin inşallah

benim annemde senin gibiymiş hamilelik belirtisi bile yaşamamış adetim geçti ordan anladım diyo hamileliğimi hiç hissedemedim hamile değil gibiydim diyo keşke bende anneme çeksem

aminn insallah yasakhayalimmmm ilk zamanlarda olmustu daha sonrasini biliyosun zatenn

loorim bende hep ayni senin gibiydimmm cok belirgin bi belirtim olmazdii..mide bulantisi kusma nasi olur his bilmem yaolsada bi hevesimi alsam derdim yok anam olmuyoo isteee

zikzakimm insallah rahat bir surec gecirirsinn senin memikler ne durumda

hadi bakalim bende bu ayin 30unda basliyorum nasil olucak bilmiyorum eylulde cikicam daha sonra nasil yakalicam bilmiyorum gercekten

pardon yaaa kardesim geldi kapatmak zorunda kaldim...

eylüle kadar devam edersen dogumdan sonra yakalamn kolay olur. o zamana kadar epy ilerletmis olursun. grameri halletsen zaten yeni keleimeler ile fiil cekimleri kaliyor. oda pratikle gelisir...

ama dogumdan sonra hemen baslayamam ki baya bi sonra baslarim baslarsam yakalamam mumkum degil artik kaldim baska kursa uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…