- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.861
2 sinde gidicem 18inde gelicemmm 17 gun fln iste
iyi gidiyo zikzakim bi sikintimiz yok Allaha sukurr
iyi az kalcakmissinyosam ordan gelmiyon kk ya
iyi gidiyo zikzakim bi sikintimiz yok Allaha sukurr
bulantın falan başladımı neler hissediyorsun loorim anlatsana neler yaşıyorsun
kiz gecen sefer cenazeye gitmistim nasil girseydim belki bu sefer girerimm annem pc basina oturunca kiziyo bizi ozlememissin diyo
kiz zikzakim ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ki hic biseyim yok bulantim neyimm olan bisey de yok normalimm her zamanki gibi
loorim masalahrabbim herkese seninki gibi hamilelik versinn
kiscem kasiklarinda agri nede olmamisti demi seninn
bulantın falan başladımı neler hissediyorsun loorim anlatsana neler yaşıyorsun
kiz zikzakim ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ki hic biseyim yok bulantim neyimm olan bisey de yok normalimm her zamanki gibi
doru giremezdin o gittigindedoru benim annemde ayni nasi yazim yaninda böyle tikir tikirr kadin sekreter sanar benii
aminn insallah yasakhayalimmmmilk zamanlarda olmustu daha sonrasini biliyosun zatenn
maşallah canım benim Rabbim doğumunuda kolay etsin inşallah
benim annemde senin gibiymiş hamilelik belirtisi bile yaşamamış adetim geçti ordan anladım diyo hamileliğimi hiç hissedemedim hamile değil gibiydim diyo keşke bende anneme çeksem
loorim hamile lik hissetmeden hamile olanlardan zikzakimm
loorim bende hep ayni senin gibiydimmm cok belirgin bi belirtim olmazdii..mide bulantisi kusma nasi olur his bilmem ya olsada bi hevesimi alsam derdim yok anam olmuyoo isteee
hadi bakalim bende bu ayin 30unda basliyorum nasil olucak bilmiyorum eylulde cikicam daha sonra nasil yakalicam bilmiyorum gercekten
maşallah canım
sen nasılsın yasakımmmm
zikzakimm insallah rahat bir surec gecirirsinnsenin memikler ne durumda
pardon yaaa kardesim geldi kapatmak zorunda kaldim...
eylüle kadar devam edersen dogumdan sonra yakalamn kolay olur. o zamana kadar epy ilerletmis olursun. grameri halletsen zaten yeni keleimeler ile fiil cekimleri kaliyor. oda pratikle gelisir...
bende sürünüp duruyom doktor kapilarinda habibtemmmbi ileri gidemiyom hep bi engel cikiyo..simcikte tiroid prolaktin sorunu var bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?