Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evettt yahuuu

ben bu konuda kendimi çookkk seviorumm Allahıma şükürr hiç morelimm düşmüooo

ölee üzülüorum ama 5 dakka sonra gelsnn gene enerjiii

öylede olmali morem bende öyleyimdirr..hani napalim negatif cikinca ucunda ölüm yokkii...bazi kislar cok etkileniyo demmekki ellerinde olan bisey degil kafalari toparlamak icinde burayada gelmiyolarrr

şimdi 5 vakit namaz kılcas arkasında farzlarını kılıp bu 19 kelimeyimi okucas canımm :26::26::26::26:

morem hicbirimizin garantisi yokkii .bundan 5 dakika sonrasini bile bilemeyizkiiirabbim nasi bi yol cizmizse onu yasiycazzz

inş.. yolumuzz aydınlıktırr yasakımm şu fani dünyada istedğimm tek şeyy bu zatenn yolumuzz aydınlık olsunnn RAbbim hepimizee yardım etsinnn inş..

bunlari kopyaliyorum

öylede olmali morem bende öyleyimdirr..hani napalim negatif cikinca ucunda ölüm yokkii...bazi kislar cok etkileniyo demmekki ellerinde olan bisey degil kafalari toparlamak icinde burayada gelmiyolarrr

haklısınnn yasakımmmm ama iştee olmaski ölee insanın doktoruda psikiyatriside kendisidirrr

ben bi gün delirmiştimmmm doktora gititmmmm 10 gün seanlar bitince bana ayna verdiiii

bundan sonra ben sana yardım edemem sen kendine yardım etcen dedii

HÂCET (İHTİYAÇ NAMAZI)
"Lâ ilâhe illAllâhul Haliym'ül Keriym, subhanAllâhi rabbil ârşıl âzîm, elhamdulillâhi rabbil âlemiyn; es'elüke mûcibâti rahmetik, ve azâimi mağfiretik, velğaniymete min külli birr, ves selâmete min külli ism, lâ tedâ'liy zenben illâ ğaferteh, velâ hemmen illâ ferrecteh, ve lâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadayteha yâ erhamer râhımiyn."

Anlamı:

"Tanrı yoktur. Haliym ve Keriym olan Allâh vardır; Aziym olan Arşın Rabbi Allâh'ı tenzih ederim. Hamd, âlemlerin Rabbi olan Allâh'a aittir. Yâ Rabbi, beni, rahmet ve merhametinin gerektirdiklerine ve her iyi olana mazhar kıl; her günahtan selâmete çıkar; affetmediğin günah, kurtarmadığın dert kalmasın. Amin ey merhametli Rahıym."

Bilgi:

HÂCET namazı diye bilinen, kişinin bir ihtiyacını, bir sıkıntısını, bir derdini Allâh'a arz edip, kurtuluş istemesi için önerilen namaz hakkında bakın Rasûlullâh (s.a.v.) Efendimiz ne buyuruyor:

"Allâh'tan veya insanoğullarından birinden bir hâceti (ihtiyacı) olan kimse, hakkıyla abdest aldıktan sonra, iki rekât namaz kılsın; bundan sonra İSTİĞFARDA bulunsun ve Allâh Rasûlü üzerine salâvat getirip şu şekilde dua etsin..."

Ve yukarıda naklettiğimiz duayı tavsiye ediyor Efendimiz...

Başı dertte, sıkıntıda, belâda olan, şayet belirtilen şekilde namazı edâ eder, arkasından yukarıdaki duayı okur ve arkasından da daha önce yazmış olduğumuz Talâk Sûresi'ndeki:

"...Ve men yettekıllâhe yec'al lehû mahrecan ve yerzukhu min haysu lâ yahtesib, ve men yetevekkel alallâhi fehuve hasbüh..." âyetini bin defa tekrar ederse, Allâh'a en büyük ilticada bulunmuş olur...

Ayrıca bu âyete, belirtilen sayıda devam etmek suretiyle, muradı olana kadar okumak çok büyük fayda sağlar.

Hâcet konusunda pek çok evliyaullâhın en başta gelen tavsiyesi, istiğfardır...

"Şayet kişi yaptığı çalışmalar ile Allâh indînde kendisi için takdir edilmiş bulunan dereceye hak kazanamazsa, Allâh ona birtakım sıkıntı ve dertler verir, bunlara katlandırır da neticede o dereceyi ihsan eder" buyurulduğu için, bu durumu çok iyi anlamak icap eder.

Derecesini yükseltip, kusurlarını bağışlatan en tesirli şey de insan için "İstiğfar"dır... Bu yüzdendir ki, başı dertte olanların istiğfar bölümünde naklettiğimiz "Seyyîdül İstiğfar" denilen duaya devam etmeleri ve sabah akşam, ya da beş vakit namazın ardından okumaları pek faydalıdır... Yalnız şuna dikkat edilmelidir ki, mânâsını bilerek ve hissederek istiğfarı yapmak kesin kez gereklidir.

sana katiliyom morem birazda stresten kurtulmakta kendi elimizde negatifi ada regli görünce depresyona girilmemelii gelecek bebekte gecikiyo

ban bu daha iimiş miamoremmm 2 rekat namaz kılcas sonrammm bu duayı okucasss :26::26::26::26:

DUA'NIN ŞEKLİ
DUA ederken bazı hareketler oldukça önemlidir...

Dua ederken, kollar koltuk altı görülecek bir şekilde yana açılıp, eller yüze paralel bir şekilde öne uzatılmalıdır. Takriben yüzden otuz santimetre mesafede parmak aralıkları hafif açık olan ellerin, parmaklardan çıkan ışınların, alından çıkan ışınlarla ilerde bir birleşim yapacak şekilde yönlendirilmesi son derece faydalıdır.

Bakın bu konuda Hazreti Rasûl AleyhisSelâm ne buyuruyor:

— Herhangi bir kul, koltuğunun altı görülecek şekilde ellerini kaldırır ve Allâh'tan bir dilekte bulunursa; acele etmediği takdirde kesinlikle duasına icabet edilir...

— Acele nasıl olur yâ Rasûlullâh?..

—Dua ettim ettim, kabul olmadı, der (de vazgeçer)... İşte bu yanlıştır; olana kadar ısrar etmek gerekir.

Ellerden parmak uçlarından yayılan dalgalarla, beyinden "yönlendirilen" dalgalar(1) bir noktada birleşerek lazer ışını gibi etki ederek belli hususların oluşmasında son derece önemli rol oynarlar.

(1) Yönlendirilmiş dalgalar konusunun detaylarını "İNSAN VE SIRLARI" isimli kitabımızda bulabilirsiniz.

Burada fark edileceği gibi, DUA'nın oluşmasını sağlayan ana güç, insana dışarıdan gelmeyip; tamamıyla, insanın varlığında mevcut olan Allâh isimlerinin manevî gücünden ortaya çıkmaktadır.

Kısacası DUA, kişinin kendindeki ilâhî güçler eşliğinde isteklerini gerçekleştirme faaliyetidir. Ve elbette ki bunun bir tekniği ve bilimsel açıklaması vardır.

DUA esas itibarıyla, beynin "yönlendirilmiş dalgalarıdır."

Evrenin oluşumu, Allâh tasavvurunun, ilim boyutunun enerjiye ve kuantsal yapıya dönüşümüyle meydana geldiği gibi; insanın bütün istek ve arzuları dahi, bilincin ilim boyutundan kaynaklanan istek ve arzularının beyinin yönlendirilmiş dalgalarıyla yoğunlaştırılması suretiyle meydana gelir.

Bu sebepledir ki, konsantrasyon ne derece güçlü olursa, DUA'ya icabet de o derece süratli olur... Bunun için denmiştir, "Mazlumun duası yerde kalmaz; âh alan felâh bulmaz!"

Zira, o "âh" eden kişi, öyle bir sıkıntıyla, öyle bir konsantrasyonla, menfi beyin dalgalarını o kişiye yöneltir ki, o yayın okundan kurtulmak asla mümkün olmaz.

Dedesinde çıkmasa, torununda çıkar o "âh"ın neticesi!.. Nasıl mı, çok basit!

Dedenin aldığı "âh" dalgaları, onun genetik düzenini öyle bir etkiler ki; neticesi kendisinde ortaya çıkmasa bile, çocuğunda veya torununda genetik intikâl dolayısıyla ortaya çıkar ve dedesinin cezasına maruz kalır. İşte bu yüzden denmiştir; "Dedesi erik çalmış, torunun dişi kamaşmış" diye...

Evet, eller ileri kollar açık dua demiştik... Efendimiz böyle yapmış... Çölde yaralı bir hâlde kendilerini bulan, yaralarını temizleyen, onları iyileştiren kimseleri öldürüp kaçanlar için Hazreti Rasûlullâh (s.a.v.) ayakta, elleri yukarıda tarif ettiğimiz biçimde açık olarak ashab ile beraber dua etmiş ve kaçan kişiler çok kısa süre içinde bulunarak yaptıklarının karşılığını almışlardır.

Ayakta, eller tarif ettiğimiz biçimde avuç içleri yüze, kollar ileriye dönük olarak parmak uçları aracılığıyla "yönlendirilmiş" dalgalar şeklinde yapılan DUA gibi, ayrıca, SECDE hâlinde yapılan DUA da son derece etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…