Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımsın hiç korkma kuzucum bende sen gibi korkuyordum ama öyle olmadı içini ferah tut bitanem bak olunca yazarsın korkulacak kadar değilmiş diye buna inan

canlarımmm ben kalkıyımda kocişimee boll cvitaminli meyveler yediriyimmde iyileşsinn hepinizi öptümmm

göüşmek üzereeeee

ben nefret ediyorummm zayıflıktann ufff inşallah hamilelikten aldıklarım gitmez fazla zayıf olmak kötü uff hiçbirşey yakışmıyor bence biraz balık etli olmak en güzeli...(benim koca öyle seviyor birde)

ayy gercektenmi nuarinimm yaw kiloyu napcak esin keske ben zayiflaya bilsem birazz .bi 64 ne olsam ne iyi olurrr

boyun kac bide kac kilosunki cokmu zayifsinn

hancekimmm hoş geldinnn canımmmm

şükürler olsunn canımmmm

cok saol hayatmm

hadi gozun aydin canim iyice calisinn

dun oglen cekıldım gece hemen calıştıkk

süper canım hsg den sonra hamile kalan çok var canımsın değerlendir doktorum bana öyle demişti ben çektirdiğim de çünkü tüpler genişlediği için spermler daha rahat gidiyormuş

degerlendırıyoruz cnmm inş. ya bende gzel gaberler verırım bu ay sızee inş..

ayy gözünaydinn aysemmmmmmmmmmmmrabbim kuzucugunu en kisa zammanda göndersin insalalahhhhhhhhhhh

inşallahhh bitanemm inşallahh

cnm anestezilide yapıyolar ama bence hıc gerek yok bende cok korkuyodm cok kotu anlattılar bana 3 dakıka suruyo ve adet sancısı gıbı sadece gıtmeden yarım saat bi saat önceden agrı kesıcı al ALLAHın ıznıyle hıcbısey olmaz cok korkma yanı kuzum ben kendımı kastım bıraz sancılı oldu sen kendını kasma ne kadar rahat olursan o kadar agrısız olur hıc korkma rahat ol ben hsg den sonra carsııda gezdım bıseyler aldım gıttım yemek yedım falan hıcbısey olmadı gulerek cıktım ıns. senınde oyle olur cnmm

canlarımmm ben kalkıyımda kocişimee boll cvitaminli meyveler yediriyimmde iyileşsinn hepinizi öptümmm

göüşmek üzereeeee
yap kuzum yap iyi besle kocişini
ayy gercektenmi nuarinimm yaw kiloyu napcak esin keske ben zayiflaya bilsem birazz .bi 64 ne olsam ne iyi olurrr

boyun kac bide kac kilosunki cokmu zayifsinn

164 b 48 k zayıfım yaniii yani

hancekimmmmmmmmmmmmmm hosgeldinn yawww

birden kaybolunca herhalde misafirimi geldi demistim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…