- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.801
loorimmmmm baksinlar her biseyciklere verecez napalimmmm
o ne kizzz :26:
yasakhayalim bende hamilelikten once bi aralar 68-69 olmustum sonra verdim 65 oldum simdi bakalim kac olucamm
kan tutuyo beni yasakhayalim basim fln donuyo kis sureliginede olsa
Ben geldiiiiim,pcyi kaptırdım ömrüme:)))Şimdi ilk yarı sonuçlarını dinliyo kaptım bende:))))Napiyorsunuz canlarrrr
Ah canım ah urfada oturuyorum mutlaka işini ii yapan vardır ama burda o kadar çok doğum olunca ilgilenmiyorlar pek bakalım diyarbakırda universial hastanesi ii diyorlar belki orda yaparım ama müthiş korkuyorum normal muayenede bile acı çekerim ben inşallah cesaretimi toplarım tüp yapmazdan önce baktırmam lazım bakalım artık hayırlısı.
ben nefret ediyorummm zayıflıktann ufffinşallah hamilelikten aldıklarım gitmez fazla zayıf olmak kötü uff hiçbirşey yakışmıyor bence biraz balık etli olmak en güzeli...(benim koca öyle seviyor birde)
lorimmm iyi bakk laaa bak ni kada güzelll duruolar ordaaa mis misss
yaw yine sen cok uzun ben nerdeyse senden 6 cm kisayimmmsende okadar durmaz 68 kilo
yaw sende bakma iyice
Ben geldiiiiim,pcyi kaptırdım ömrüme:)))Şimdi ilk yarı sonuçlarını dinliyo kaptım bende:))))Napiyorsunuz canlarrrr
canlarımmm ben kalkıyımda kocişimee boll cvitaminli meyveler yediriyimmde iyileşsinn hepinizi öptümmm
göüşmek üzereeeee
canlarımmm ben kalkıyımda kocişimee boll cvitaminli meyveler yediriyimmde iyileşsinn hepinizi öptümmm
göüşmek üzereeeee
hosgeldin hancegimmmmm iyi yaptin kizz kap arada
şükürler olsunn canımmmm
hadi gozun aydin canim iyice calisinn
süper canım hsg den sonra hamile kalan çok var canımsın değerlendir doktorum bana öyle demişti ben çektirdiğim de çünkü tüpler genişlediği için spermler daha rahat gidiyormuş
ayy gözünaydinn aysemmmmmmmmmmmmrabbim kuzucugunu en kisa zammanda göndersin insalalahhhhhhhhhhh
slm arkadaşım geçmiş olsun hadi gözün aydın ,ya bende 4 düşük oldu pıhtılaşma var eşimin de morfoloji düşük velhasıl şimdi doktor hsg istiyor gebe kalmıyorum aspirin kullanmama ve yumurta takibi ilaç derken bunlara rağmen gebelik olmayınca istedi ama bn çk korkuyorum nasıl bişey bayıltmadan yapıyormuş senin nasıl ağrı oldu mu?
sen sefalar getirdin kuzucummmm
Maç oldumuydu akan sular durur:)))Hele bide galatasaraysa bu
yap kuzum yap iyi besle kocişinicanlarımmm ben kalkıyımda kocişimee boll cvitaminli meyveler yediriyimmde iyileşsinn hepinizi öptümmm
göüşmek üzereeeee
ayy gercektenmi nuarinimm yaw kiloyu napcak esin keske ben zayiflaya bilsem birazz .bi 64 ne olsam ne iyi olurrr
boyun kac bide kac kilosunki cokmu zayifsinn
hancekimmm hoş geldinnn canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?